Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl Yazmaktan başka bir de çiçek vereyim sevgili Sedat'ın izniyle.. Şu anda online olanlara,aileme ve aile dostlarıma.. Sağolasın abicim
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl Yazmaktan başka bir de çiçek vereyim sevgili Sedat'ın izniyle.. Şu anda online olanlara,aileme ve aile dostlarıma.. yaw ben şimdi hangi katagorideyim.... (teşekkür ettim..)
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl yaw ben şimdi hangi katagorideyim.... (teşekkür ettim..) Sen sevdiğim,online torunumsun..
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl Yazmaktan başka bir de çiçek vereyim sevgili Sedat'ın izniyle.. Şu anda online olanlara,aileme ve aile dostlarıma.. bende aldım bi tane...teşekkür ederim...
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl Yazmaktan başka bir de çiçek vereyim sevgili Sedat'ın izniyle.. Şu anda online olanlara,aileme ve aile dostlarıma..
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl Didem,Geceyağmuru,Prenses, Mineu, Suheda, Leyla, Beatiful, Gull, Evücum, İpek, Bozan, Taurus, Murti, The Boss, Tan vakti, Egzorsist.. Not: Belki daha önce söylenmiştir ama, gizli yazıyı görmek için, siyah bölümün üzerene sol tıklayın ve seçin.. Çok seviyorum bu tatlı süprizlerini,bayağı uğraştırdın ama değdi,tarafımdan sevildiğini söylememe gerek yok sanırım nasılsa biliyorsun tanıdığımdan beri duygularım hiç değişmedi sana karşı
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl Didem,Geceyağmuru,Prenses, Mineu, Suheda, Leyla, Beatiful, Gull, Evücum, İpek, Bozan, Taurus, Murti, The Boss, Tan vakti, Egzorsist.. Not: Belki daha önce söylenmiştir ama, gizli yazıyı görmek için, siyah bölümün üzerene sol tıklayın ve seçin.. emeğine sağlık karal ben de aldım. belkim unuttukların arasındayımdır şu an forumda olanlara; teşekkürler
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Çok seviyorum bu tatlı süprizlerini,bayağı uğraştırdın ama değdi,tarafımdan sevildiğini söylememe gerek yok sanırım nasılsa biliyorsun tanıdığımdan beri duygularım hiç değişmedi sana karşı Sende öyle suheda.. Lütfen bu manolyayı kabul et..
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl sadece Sedat'a seni önemsiyorum ve seninde önemsediğini biliyorum ki üzmüşüm, bu yüzden çok üzgünüm
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl bende bu çiçeği kleopatraya veriyorum.. bende sana sedelinaya gönderdiğim çiçekteki arıyı veriyom
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl yüzsüz seni al bu da sana benden bi çiçek kabulümüzdür onada razıyız kleopatraya
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl yüzsüz seni al bu da sana benden bi çiçek istemiyorum dedim yaaa...
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl sevmeyi bilen tüm üyelere kucak dolusu sevgilerle hepinizi çok seviyorum asla unutmayın
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl off ya siz bayanlarla uraşılmaz (gull) saol yumote emin ol herşey karşılıklıdır
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl sevmeyi bilen tüm üyelere kucak dolusu sevgilerle hepinizi çok seviyorum asla unutmayın ayıcığı sevdim alayım tşkler
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl bende sana sedelinaya gönderdiğim çiçekteki arıyı veriyom haha giderayak iyi güldüm yaaa
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl sevmeyi bilen tüm üyelere kucak dolusu sevgilerle hepinizi çok seviyorum asla unutmayın bende teşekkür ettim yumotecim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.