Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 18 yıl Estağfurullah,ne yüzsüzlüğü.Buyur arkadaşım,bu çiçek sadece sana.. Gasbettiğim çiçek için teşekkürler çok güzelmiş, sizde kabul buyurun lütfen
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 18 yıl Canım bu çiçeği almak istedi....... çok teşekürler.......................... koşu ülkenin prensesi incelik göstermiş........
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 18 yıl Formdaşlarımı bu resimdekilerin yerine koyup bütün çiçek tarlasını size hediye ediyorum
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Bu gif işi baya sardı seni arkadaşım.. Teşekkürler.. Seviyorum gif yapmayı..
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 18 yıl Burdakilerin hepsi yaşlıı Tskler yine de Empati Ya ya ne demezsin hepside eli bastonlu
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 18 yıl Hani bana hani banaa Bu çiçeğimi yapımda ve yayında emeği geçen herkese veriyorum... Herkes alınabilir üstünee
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 18 yıl Aysum çiçek vermiş aa.. Korkuttular mı seni naptılar kıs Alayım bu çiçeği ben
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 18 yıl Aysum çiçek vermiş aa.. Korkuttular mı seni naptılar kıs Alayım bu çiçeği ben Al canım da tamamen kendi irademle oldu hiç bir zorlama veya yara bere izi bulamazsın yani..
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 18 yıl Bugün karne alanlara.. Bugün karne verenlere.. Karne alan evladı,kardeşi olanlara.. Buda yüksek lisans uğruna bizi ihmal eden Gloria'ya..
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 18 yıl Bugün karne alanlara.. Bugün karne verenlere.. Karne alan evladı,kardeşi olanlara.. Buda yüksek lisans uğruna bizi ihmal eden Gloria'ya.. ben gitmeden önce alıyım şu en tepedekinden....ve kardeşim için de şu 3. sıradakinden...sağol abim...
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 18 yıl Karne alan evladı,kardeşi olanlara.. bunu alabılırım sanırım..tesekkur ederım,kardeslerım adına
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 18 yıl karne vermek isteyipte karnelerini hazırlayamadılarıma....................
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 18 yıl Karne alan evladı,kardeşi olanlara.. ben de almak isterim bundan benim çocugum yok, okula giden kardeşim de yok, ben de karne almıyorum ama cok sevdigim bir arkadaşımın çocuğu var onun için almak isterim... Onun cocugu benim cocugum sayılır ne demişler amca, baba yarısı dimi ama öpüyorum oğulcuğumu güzel karnesi için ben de bu çiçeği ona vermek isterim... Güzel karnesiyle babasını, annesini ve amcasını mutlu ettiği için
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.