Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 18 yıl Arkadaşlarıma ben de çiçek veriyorum saygılar screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0>
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 18 yıl buçiçekten de alın arkadaşlar saygılar screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0>
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Lilac cigim seni sevdigim kesin,aldim tabi ki,lalelerden tesekkurler. Allahim kahvalti da yapmamistim,eline saglik,ne guzel sofra oyle Ipek arkadasim,sen de cok naziksin,aldim cicegini,tesekkurler
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Leviathan, ipek, lilac bende aldım çiçeklerinizden ve lilacım sofraya kuruldum ben hemen
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Kahvaltıda çiçek yeme alışkanlığım pek yok ama arkadaş hatırına ne yapalım oturalım bari
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Kahvaltıda çiçek yeme alışkanlığım pek yok ama arkadaş hatırına ne yapalım oturalım bari aa peceteler de var,renkleri istah aciyor omletler de mutfak yolundadir,oyle umit ediyorum(cok aciktim yaw)
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Kahvaltıda çiçek yeme alışkanlığım pek yok ama arkadaş hatırına ne yapalım oturalım bari aa peceteler de var,renkleri istah aciyor omletler de mutfak yolundadir,oyle umit ediyorum(cok aciktim yaw) geldi bileee afiyet bal şeker olsun (başlığın içeriğini bozmayalım diye )
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Kahvaltıda çiçek yeme alışkanlığım pek yok ama arkadaş hatırına ne yapalım oturalım bari aa peceteler de var,renkleri istah aciyor omletler de mutfak yolundadir,oyle umit ediyorum(cok aciktim yaw) alemsiniz yahu neyse masa hazırlanmış ve şık olmuş çiçekte bir sebze olduğuna göre yemeyi deneyelim bence
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Bu zamana kadar bana çiçek gönderen herkese birer tane: Bu zamana kadar bana çiçek göndermeyen herkese birer tane: Bu zamana kadar bana çiçek gönderdiğim herkese birer tane: Bu zamana kadar çiçek göndermeyi unuttuğum herkese birer tane: Herkesin kabul etmesini istiorum. Saygılar. Ben de alayım barii.. Tskler
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Sevgisini hissettirenlere,Sevmeyi bilenlere, Almak isteyenlere Kaç para çiçekler
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Sevgisini hissettirenlere,Sevmeyi bilenlere, Almak isteyenlere Naty'm;Senin bu çiçeğinin falı sevmiyor çıkıyor.Ben almıycam..
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor..
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl ipek çiçeğini; LilaC; O güzel kahvaltını alıyım canım...tşkler.......
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Seviyor..Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. yok be bence bi de soyle dene bak o zaman seviyor cıkıyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Ben alim nathalia benim ki SEVİYO çıkıyo teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl yok be bence bi de soyle dene bak o zaman seviyor cıkıyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Ben alim nathalia benim ki SEVİYO çıkıyo teşekkür ederim Hile var olmaz..
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 18 yıl bu çiçek bana hep destek olan ve sevgisini desteğini hiç esirgemeyen Sardunyama çiçekleriyle etrafımı saran ve düşünceli dostum Murticiğime güzel dilekli Dedeme gamzeli güzelim canım kardeşim Ewücüğüme rapunzele rakip olan Frozenıma çayları ve pastalarıyla beni besleyen leylama çiçekçi kızımız lilac a canım dostum bitanecik Paulama yağmuralar kadar berrak Geceme saygılı, seviyeli ve düşünceli sevilmeye değer Keskinkalem e forumun abisi Boss a Kuzenlerin en tatlısı Natali me içi dışı bir sevgili elektro / blade e sen estikçe ben titrerime, aysumuma, canımm leviathan a,mrs. su ya, canım abim Tan vaktine xmine, Xprenses ve egzorsiste,
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 18 yıl yumotem.....aldım .....tşk ..ederim........ uzun zamandır görünmüyordun ...hoş geldin......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.