Zıplanacak içerik

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bennnnnnnnnnn geldim millet herkes buraada mı?????????????? :D

• Cevaplar 7,9b
  • Görüntü 438,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Teşekkürler mavim       Teşekkürler Yakışıklı       Teşekkürler ablacım

• Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,(kimler baba ise artık hepiciğine bu çiçekler)...  

Gönderi tarihi:
Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim..

Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya, :clover: sen estikce ben titrerim'e :clover: ,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese..

Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen :)

cicek_resimleri_papatya.jpg

çok teşekkür ederim canım benim..aldım o kalbin kadar güzel papatyanı.. :)

bennnnnnnnnnn geldim millet herkes buraada mı?????????????? :D

pen purdayım emme diğerlerini pilemicem :D:P

Gönderi tarihi:
pen purdayım emme diğerlerini pilemicem :D:P

gordum seni titreten kıs :D

Gönderi tarihi:

5kix0.jpg

kleopatra çiçeğin çok ğüzel meee...ler yemeden ben alıyım bari..........

Gönderi tarihi:
msj sayın 1453 olmuş...fetih çocuğu senii.. :blushing::D:lol:

neye dikkat ediorum yalnız yaa... :D

ya biz seninle maalesef iyi anlaşmaya başladık galba :D

Gönderi tarihi:

asıl sana müü

o nedemek yawwwww..... :S

Gönderi tarihi:

Çocukluğunu unutmayanlara ;)

d02i0023lf2.jpg

Gönderi tarihi:

sedat hoşgeldin arkadaşım nasılsın... seni bulmuşken bir çiçek göndermeden olmaz lütfen kabul et arkadaşım...

cicekbd9.jpg

sen estikçe ben titrerim güzel kızım bu da senin için...

cr4cicekot4.jpg

Gönderi tarihi:
  • Yazar
sedat hoşgeldin arkadaşım nasılsın... seni bulmuşken bir çiçek göndermeden olmaz lütfen kabul et arkadaşım...

Buralardaydım ama yinede hoşbuldum..:)

Çiçek için çok teşekkürler Sardunyam..

Ayrıca Babanın daha sağlıklı bir yaşama kavuşması için dua ediyorum..

Sevgilerimle..:)

Gönderi tarihi:

teşekkür ederim sedat arkadaşım, dualarını eksik etme... inşallah 1,5 ay sonra daha da sağlıklı olacak... :wub::)

Gönderi tarihi:

Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'yi tebrik ediyor aynı başarıyı yarın gece Beşiktaş içinde diliyorum.Çiçeğim bu iki takımın taraftarlarına olsun :)

fleurcreationsaux06boccgp1.jpg

Gönderi tarihi:
Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim..

Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya,sen estikce ben titrerim'e,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese..

Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen :)

cicek_resimleri_papatya.jpg

çoook teşekkürr ederimm canımın içii :hug: bunlar da bnden sanaa gelsinn o zaman tatlımm...

gul37.JPG

Gönderi tarihi:

ben çiçeğin yanında bir de kedi verdim... nasıl... tam süper olmuş değilmi? :stuart:

adszyo4ri6.jpg

273633028a5b0049f97miz8.jpg

bunlar geceme, mineuma, minexime, leylama, sen estikçe ben titrerime, frozenime, gloriama, sedelinama, suhedama, cinderellama, yumoteme, paulama... bütün kızlar toplandık... :lol:

Gönderi tarihi:
ben çiçeğin yanında bir de kedi verdim... nasıl... tam süper olmuş değilmi? :stuart:

adszyo4ri6.jpg

bunlar geceme, mineuma, minexime, leylama, sen estikçe ben titrerime, frozenime, gloriama, sedelinama, suhedama, cinderellama, yumoteme, paulama... bütün kızlar toplandık... :lol:

Canım teşekkür ederim :clover: yaşasın kadın egemen dünya :D

Gönderi tarihi:

adszyo4ri6.jpg

canımm aplam çook teşekkür ederimm... :hug: bu çiçekk dee kabul edersenn bndenn sanaa gelsinn :)

lilyum61_k.JPG

Gönderi tarihi:

adszyo4ri6.jpg

saol sardunyammm aldım ihtiyacım da vardı :) :)

Gönderi tarihi:

nilferiekleritx1.jpg

bu çiçekleri xminex,gece yağmuru,THE_BOOS,ipek,xlark tades,taurusmutis,murti san,bide sevimli yumoteye gönderiyorum.

ellerimle bahçeden topladım.

Gönderi tarihi:

adszyo4ri6.jpg

ya ne demezsin <_< baktın çiçek bişeye benzemiyor..dedin yanına birde kedi koyayımda anlamasınlar...ama ben yutmam..bak nasıl farkettim -_- ne kadar akıllıyım değilmi :online2long::lol:

teşekkürler sardunyam :wub:

Gönderi tarihi:

Tsk ederim Leyla.. :clover:

Gönderi tarihi:
bu çiçekleri xminex,gece yağmuru,THE_BOOS,ipek,xlark tades,taurusmutis,murti san,bide sevimli yumoteye gönderiyorum.

ellerimle bahçeden topladım.

ayyyy sevimli sensin kız yerim seni canıımmmmm :hug: ay ay bugün bana forumun ne faydalar

sağladığını bi bilseniz beni yalnız bırakmayan sardunyam, dedecim, frozen, murti, e manyetik, figgaro ve aysumm

çoooook teşekkür ederim :wub:

Gönderi tarihi:

reca ederim...naptımki :clover:

bu çiçek yumote'ye ,sardunyama ve kabul eden herkese

Flower-1_jpg.jpg

Gönderi tarihi:

canımsın ya valla :hug::wub: çok incesin düşüncelim benim ya :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.