Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl çiçeklerim; sedat..kankim..murti_san..taurus..lilac..sedelina..gloria..sardunyam..tan_vakti..yumote..paula..suheda.. dogville.eren..güzelyaz..gece yağmuru..mineu..kriptex1000..rockipsiz..aça..gull..sayman22..ve ewücüm'e gelsin.. saol yeşimim benim çiçeklerim Gece yağmuru,sedelina,mineu,kriptex,mermer yürekli,,sirvana,yemyeşim,paula,aysum,celine,aça,figgaro,taurusmutis,jön,günışığı,gloria,sayman22,sardunyam yumote,gülsün ve adını unutmak istemeyipte unuttuğum herkeze gelsin hepinizi çokk seviyorum iyiki varsınız güzelim yazım teşekkürler hayatım kuzencim saol bitanem
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl Bu çiçeği tartışmamalarını dileyerek güsel forumdaşlarıma feriyorum
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl 1 - bunu yapmak için çok uraştınmı 2- ben nie aşagıdayım 3- teşekkrlerr
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ... hatırlanmak ne güzel...çok teşekkür ederim arkadaşlar....
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl allam allam neler görüyorum.. harbiden rakipsizmiş arkadaş cncm kıs
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl kıs daha yeni geldin .. tanıştıkca alırsın sendee bak bende gönderem sana canem kıs..
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl ya bak daha ne çiçekler alcan gülüm benim bak rakipsiz de deniz de süper dostlar daha kimlerle tanışcan gı mesela yumoş var çok iyi biri
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl ah arkadaşlar beni nasıl mutlu ettiniz çiçek yollamayı bi öğreneyim ben de size yollıcam söz
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl hee asıl iyi arkadaş yumuş miss tabi tanışır yf.. gel öretim sana kıss
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl yumaoşa o kadar çok şey sordum ki artık kendimden bile şüphe etmeye başladım valla bu kadar saf olunur mu diye
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl ay canım teşekkür ederim misss ya olur mu öle şey aşkolsun sen de safsan hani
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı yaparız ya bişeyler arkamızda kapı gibi yumoş var
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl ewet ben de sewerim. yumoşum seni tabi ki unutmadım sana da gelcek ama güzel bi tane arıyrm biraz bekletcem artık
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl bilmem mi ya kankim o benim bitanem dostum sırdaşım ohoooo neler neler
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl canımcım sana layık değil ama kabul et artık.yeni başlayan biri için iidir umarım.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.