Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ... saol natiii
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ... Yirim kıs seni Çiçekleri kulise gönderiver bi sahmet
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Gece_Yağmuru ve Aysum teşekkür ederim, epeydir, bu bölüme girmiyorum yeni gördüm çiçeklerinizi. Çok teşekkür ederim. Bişi değil sardunyam daha sık gel
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ... teşekkür ederim forumun en şekeri
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ... teşekkür ettim canımmmmmmmmmm...
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl tşk. lilac bu çiçek bütün forum ailesine teşşeküür ederimm celinnnn....
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ... saol canım kusenim sen kadar güzel olmasalarda çok güzeller bitanem
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl saol canım kusenim sen kadar güzel olmasalarda çok güzeller bitanem
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Ye kıs ye sen yemicen de kim yiycek 220 volt elektrik verirsem görürsün kim yicek
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl 220 volt elektrik verirsem görürsün kim yicek Aman deim Sen de ye Ben kimi yiycem
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl paulayı yesen yine çok meşgul bu kız ya paulaaaaa gel beriyeeeee
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl tabe canım mühendisin hali de bi başka oluyor Ben kimi yiycem bulabilirsen paulayı ye efet
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Gelin de yeyim o saman oldu sen gel kendimizi yedirtmeye mi gelces
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Gelsen nolur Sen de haa hep ayaına çağırıyon Hadi hadi gelimm bare
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Sen de haa hep ayaına çağırıyon Hadi hadi gelimm bare Tamam gelme
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.