Zıplanacak içerik

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Featured Replies

Gönderi tarihi:

5ygir9.jpg

Şu anda içimden geçmekte olan herkese :)

Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim

Aysumcum canım kardeşim çok tşk ederim :hug:

papatya_foto324_.jpg

Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma ;)

• Cevaplar 7,9b
  • Görüntü 438,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Teşekkürler mavim       Teşekkürler Yakışıklı       Teşekkürler ablacım

• Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,(kimler baba ise artık hepiciğine bu çiçekler)...  

Gönderi tarihi:

2035670974b837144f1up9.jpg

yemyeşim fıstığım benim bu çiçekte benden sana gelsin çok tatlısın :wub:

tşk. güzelyaz ablacım.. :):clover::hug:

Gönderi tarihi:

5ygir9.jpg

Şu anda içimden geçmekte olan herkese :)

Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim

tşk. aysumcum.:hug::)

Gönderi tarihi:

papatya_foto324_.jpg

Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma ;)

tşk. yağmur ablacım.. :):hug: gerçi sen benim çiçeğime cvp vermemişsin ama neyse.. -_-:lol:

Gönderi tarihi:

Canım mutlaka gözümden kaçmıştır :( özür dilerim ;) tşk ederim :hug:

Gönderi tarihi:

Canım mutlaka gözümden kaçmıştır :( özür dilerim ;) tşk ederim :hug:

ne göz varmış sende be..:huh::lol: topiği kaplayan çiçeği nasıl görmedin.. :blink::lol: neyse önemli değil kıs lafımı olur.. ;)

Gönderi tarihi:

kıs yaşlılık işte <_<:lol: tamam görmedik usatma -_-:P;)

alla alla kendi uzatıyo benim üstüme atıyo :huh: münasebetsiz.. <_<:lol::P:hug:

Gönderi tarihi:

tövbe tövbe... -_-:lol:

günaha sokmadım ya sizi inşallah..:huh::lol::P:wub:

Gönderi tarihi:

papatya_foto324_.jpg

Gönüldaşların en güzeli çiçeklerin en güzeline sen layıksın teşekkür ederim

43583.jpeg

Gönderi tarihi:

direkten döndük -_-:w00t::lol:

:hug:

:lol:

kaç derece döndünüz acaba.. :unsure::P

Gönderi tarihi:

150 grad -_- şimdi sen grad nedir diye sorarsın <_<:lol: çık kıs topic elden gitti :D:lol:

Gönderi tarihi:

Gönüldaşların en güzeli çiçeklerin en güzeline sen layıksın teşekkür ederim

43583.jpeg

Suhedam :wub: gönüldaşım :wub: çok tşk ederim.. :clover::clover:

Gönderi tarihi:

buda bütün forum üyelerine 3 tanesi hariç onlar bilir zaten kendini :)

clipimage0012fh.gif

Gönderi tarihi:

ewücümee :P :P

resim koymaya gerek yokk...

KOCCAMAN Bİ DEMET

GÜL :D

Gönderi tarihi:

papatya_foto324_.jpg

Yağmur'cum teşekkür ederim.. :clover:

Sessizliğin kızı;sana da teşekkür ederim.O 3 kişinin arasında olmadığımı sanıyorum..:clover:

Gönderi tarihi:

papatya_foto324_.jpg

cnmmmm :hug: çok teşekkür ederim :flowers::flowers:

Gönderi tarihi:

gece yağmurum burcum teşekkürler :)

Gönderi tarihi:

27.jpg

independece -

aysum

ewücüm

lilaç

taurusmutis

kralx

murti_san

:)

Gönderi tarihi:

27.jpg

independece -

aysum

ewücüm

lilaç

taurusmutis

kralx

murti_san

çok saol canım teşekkür ediyorum ;):clover:

Gönderi tarihi:

çok saol canım teşekkür ediyorum ;):clover:

rica ederim :)

Gönderi tarihi:

27.jpg

independece -

aysum

ewücüm

lilaç

taurusmutis

kralx

murti_san

Teşekkür ederim .. Bu da benden sana;

d01c0076qg9.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.