Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Emily son 5 dakka sevgiler Geri sayım başladı şevvalim dur arkadaş yardıma kankasını çağırmak üzre kankasıda gelsin sonra
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Olmayan ne mohiiiii... Postun değerlisini arıyoruz. Herkes tutturmuş postta post.. Hiç dost diyen yok..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl kralx olmadı. TheLastofMohicaN sen sıkma canını bazen bazı hayvanlar bazı insanlardan daha değerlidir
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl TheLastofMohicaN sen sıkma canını bazen bazı hayvanlar bazı insanlardan daha değerlidir yapmayın böyle ya böyle yaparsak nasıl anlaşırız ki
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Bayan pandora, benim gözümde insandan daha değerli hayvan yoktur.. Ama insandan diyorum dikkat et.. İnsan olmayanlara insan demem zaten, insansı derim.. Onlar esfele sefilindir.. Kişiler canlandırmadır, forumla alakası yoktur, kimse üstüne alınmasın..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Bayan pandora, benim gözümde insandan daha değerli hayvan yoktur.. Ama insandan diyorum dikkat et.. İnsan olmayanlara insan demem zaten, insansı derim.. Onlar esfele sefilindir.. Kişiler canlandırmadır, forumla alakası yoktur, kimse üstüne alınmasın.. bay kralx bütün bunları çiçek vermedim diye yaptın vermiyom işte vermiyorum :D
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Onlar esfele sefilindir.. bu ne demek cahilimde biraz Mohi...????? hatun zaten gidecekti bahane arıyor kendine bir önceki sayfaya bak
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Esfele sefilin: aşağıların aşağısı demektir.. Sefillerin sefili.. Dedimya forumla alakası yok, kimse alınmasın... Saygılar... Pandora bana çiçek verirmisin..)) Bak nezaketle çiçek istiyorum.. El pence diz divan oldum.. Önünde ne yüz kaldı, ne ar'ım Ben sana muhtac ve sana hayranım..))
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Esfele sefilin: aşağıların aşağısı demektir.. Sefillerin sefili.. Dedimya forumla alakası yok, kimse alınmasın... Saygılar... Pandora bana çiçek verirmisin..)) Bak nezaketle çiçek istiyorum.. El pence diz divan oldum.. Önünde ne yüz kaldı, ne ar'ım Ben sana muhtac ve sana hayranım..)) tamam al bir çiçekte sana geldi
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl aferim siz hatunlar yokmu ne yapar ne eder istediğinizi yaptırırsınız
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl mohican cimri sensin ağladı verdik işte ama öle her ağlayana çiçek verirsek yandık valla
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Demek bir bayanın kalbini kazanmak bu kadar kolaymışş..)) Çiçekleri kabul ettim.. Seni dost ve arkadaş ilan ediyorum.. Mohi çiçeği aldık len...))))
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Demek bir bayanın kalbini kazanmak bu kadar kolaymışş..)) Çiçekleri kabul ettim.. Seni dost ve arkadaş ilan ediyorum.. Mohi çiçeği aldık len...)))) vatana millete hayırlı olsunnn Dost olduk ehh artık çiçeğimi geri ver
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Ölüyü güldüren kim.. Ölü kim..?? Çiçeğini de al pandora.. Dostluk iki dakikalıkmış...
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Valla nerede olursa olsun ama bilsinki dostluk bitmiştir..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Valla nerede olursa olsun ama bilsinki dostluk bitmiştir.. ya vallahi şaka yaptım kralx ( tamam sana gül bahçesi yolladım söz geri almicam valla billa hadi barış imzalıyalım kralx hadi eziyet etme de gidip uyuyayım hadi barıştık de yaaaa:)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.