Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Erbay'ın hepinize selamı var hepinisi öpüomuş aleyküm selam...
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Senin çiçeklerini ben mi dağıtcam gel kendin dağıt zaten bi faydanı görmüyoz ne biçim arkadaşsın....
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl zaten bi faydanı görmüyoz ne biçim arkadaşsın.... E yuh artık.. Benim gibisini mumla arasan bulamazsın sen bee.. Kes bu topici de katletme
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl bu çiçek tüm arkadaşlarıma... tşk ler erbayum benim çiçeklerim kına gecesinde yaptığı çalışmalarından dolayı taurusa
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Gülsün, Yemyeşim, Natalia, Gece yağmuru, Mineu, Erbay, Taurusmutis, Sedelina, Armance, Kralx, Paula... Eren;teşekkür ederim arkadaşım..
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl tşk ler erbayum benim çiçeklerim kına gecesinde yaptığı çalışmalarından dolayı taurusa Teşekkür ederim Mine'cim..
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Gülsün, Yemyeşim, Natalia, Gece yağmuru, Mineu, Erbay, Taurusmutis, Sedelina, Armance, Kralx, Paula... tşk ederim erencim Teşekkür ederim Mine'cim.. bişey değil naptım ki
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl bu çiçek tüm arkadaşlarıma... Tşkler Erbay Gülsün, Yemyeşim, Natalia, Gece yağmuru, Mineu, Erbay, Taurusmutis, Sedelina, Armance, Kralx, Paula... Tşkler Eren Bütün çiçeklerim geceye (sen anlarsın gecem ) Tşk ederim Aysum
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl bu da benden Mineu Gece yağmuru taurusmutis tan vakti sardunyam yemyeşim Natalia aysum Eren xlark tades ewücüm murti san Erbay manidar dowjones frozen bi de Celine 'e gelsin unuttuklarım varsa kusura bakmayın..
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl bu çiçek sardunyam ve benden mineu'ya mineu sana bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz sevgili kardeşimiz MUTLULUKLAR
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl bu da benden Mineu Gece yağmuru taurusmutis tan vakti sardunyam yemyeşim Natalia aysum Eren xlark tades ewücüm murti san Erbay manidar dowjones frozen bi de Celine 'e gelsin unuttuklarım varsa kusura bakmayın.. Teşekkür ederim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.