Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 18 yıl Forumdaki bütün arkadaşlarımın Mübarek Regaip Kandilini Kutluyorum...Hayırlara vesile olması dileğiyle..Sevgilerimle... Canım benim çok düşüncelidir.. Teşekkür ederiz tatlım, senin ve aileninde Regaip Kandiliniz mübarek olsun.. Direkt Regaip kandilimizi kutlamak için bu topic'e girdim,ama bide baktım ki Yağmur'cuğum benden önce davranmış.. Yağmur çok teşekkür ederim,senin ve tüm arkadaşlarımın kandilini kutluyorum.. Sanada teşekkürler arkadaşım.. Bu vesileyle bende tüm forumdaşlarımın Mübarek Regaip Kandilin kutluyorum..
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 18 yıl teşekkür ederim allah razı olsun geceniz mübarek dualarınız makbul herşey gönlünüzce olsun umutla kalın....
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 18 yıl Biraz önce başka bir bölümde verdim bu çiçeği,tüm arkadaşlarım alsın istiyorum..
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl Taurusmutis teşekkürler arkadaşım bende aldım. Bunlarda benden tüm forum arkadaşlarıma gelsin, bir süre aranızda yokum yine. Yaz bitmeden gidip biraz daha tatil yapalım. Sizleri özleyeceğim, kankilerimin atışmasını özellikle ve diğer arkadaşlarımı. Sedelinanın selamı var bu arada hepinize. görüşmek üzere. Allah'a emanet olun... Selamlar
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl Bunlarda benden tüm forum arkadaşlarıma gelsin, bir süre aranızda yokum yine. Yaz bitmeden gidip biraz daha tatil yapalım. Sizleri özleyeceğim, kankilerimin atışmasını özellikle ve diğer arkadaşlarımı. Sedelinanın selamı var bu arada hepinize. görüşmek üzere. Allah'a emanet olun... Selamlar iyi tatiller ablacım kendinize dikkat edin bizde seni özliycez aleyküm selam sende Allah'a emanet ol ablacım...
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl Bugün foruma çiçekler benden arkadaşlar... Hadi gene iyisiniz
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl Biraz önce başka bir bölümde verdim bu çiçeği,tüm arkadaşlarım alsın istiyorum.. yaw bu çiçeğim kökleri ne kadar da sağlammış...bi türlü alamadım yaw... ......
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl yaw bu çiçeğim kökleri ne kadar da sağlammış...bi türlü alamadım yaw... ...... Çürük çiçek mi verecektim size kız..
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl Taurusmutis teşekkürler arkadaşım bende aldım. Bunlarda benden tüm forum arkadaşlarıma gelsin, bir süre aranızda yokum yine. Yaz bitmeden gidip biraz daha tatil yapalım. Sizleri özleyeceğim, kankilerimin atışmasını özellikle ve diğer arkadaşlarımı. Sedelinanın selamı var bu arada hepinize. görüşmek üzere. Allah'a emanet olun... Selamlar sardunyam yeni gördüm...teşekkürler... ayrıca iyi tatiller...
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 18 yıl Selin hepinize selam söyledi,bu çiçek ondan size.. teşekkür ettim... celin cim.... geçen bana canım çook sıkılıyo dediydi bizleri çook özlemiş....kendi adıma konuşayım bende selini çook özledim....
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 18 yıl Selin hepinize selam söyledi,bu çiçek ondan size.. çirkinim benim saol canım... seni çok özledim ya
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 18 yıl . Dünya, şaşırtıcı biçimde ortadoğuda ki trajediye seyirci kalmakta ve insanlık dışı bu durum karşısında bu çiçeklerim bu kirli savaşta ölen masum (çocuk, kadın ve elleri silahsız) insanlara göndermek istiyorum... .
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 18 yıl herkese benden çiçek Teşekkürler kedicim.. . Dünya, şaşırtıcı biçimde ortadoğuda ki trajediye seyirci kalmakta ve insanlık dışı bu durum karşısında bu çiçeklerim bu kirli savaşta ölen masum (çocuk, kadın ve elleri silahsız) insanlara göndermek istiyorum... Güzel yürekli insan..
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 18 yıl herkese benden çiçek bende aldım bitane saolasın Dünya, şaşırtıcı biçimde ortadoğuda ki trajediye seyirci kalmakta ve insanlık dışı bu durum karşısında bu çiçeklerim bu kirli savaşta ölen masum (çocuk, kadın ve elleri silahsız) insanlara göndermek istiyorum... iyi düşünmüşsün dipnot
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 18 yıl yok be babacım... samsuna gidiyorum pazartesi günü akrabalara götürürüm..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.