Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl sağol ya bi sen hayırlı çıktın,senın eline yapışmamış evet.ama yonca vermışsın bız otçullardamıyız yaw Haydaaa yoncayı beğenmedi iyilik yap marazlık bul diye boşuna dememişler
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl benden de..... sedoşa, paulaya, taurusa, sardunyama, krala, nataliaya, geceme, açaya, celinee, mineye, saymana, erbaya, sevgili erene mineu bu çiçeğimi,Taş yürekli,Gece yağmuru,mineu,AÇA,sedelina,sirvana,Eren,Erbay,Gülsün,celine,kriptex,yumote, paula,natalia,tan vakti,focal,sayman,sardunyam,ve adını saymadığım ama sevdiğim herkese armağan ediyorum.iyiki varsınız iyiki arkadaşımsınız.... tşk
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl nenem dur sana yollıyım bi dene gari neneme Haydaaa yoncayı beğenmedi iyilik yap marazlık bul diye boşuna dememişler ya ne nenesi,ben dinamık sportık brad pitt tarzı yakışıklı bi mühendısım.. ne güzel kıslar var burda ya,tam cenete düşmüşüm
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl şu atnı heryere sokma be önumu göremıyom Ohoo sen ne gördün ki bak..
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl Meslektaşım olduğun için seni öldürmeyecem sürüm sürüm süründürecem
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl Ohoo sen ne gördün ki bak.. bakıyom göremıyom,sen aynaya yüzüne bak yıkamamışsın dahaaa
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl bakıyom göremıyom,sen aynaya yüzüne bak yıkamamışsın dahaaa Bulduk galiba belayı ha..
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl Ohoo sen ne gördün ki bak.. Taurus Forumdan 3 kişiye çiçek verecen at değillll
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl Taurus Forumdan 3 kişiye çiçek verecen at değillll Ya bu çenebaz deli etti beni,kusura bakma..Tamam o zaman bu sana..
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl Ya bu çenebaz deli etti beni,kusura bakma..Tamam o zaman bu sana.. Boş ver takma kafana tşk ederim bu arada çiçek için
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl o takmasın sen tak kafana yağmur güzeli aramısa bi çatlak daha katılmış sanırım ne dedin seeen yağmur güseli falan diyo yaaaa
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl Ne oluyo yahuuu Kankim sinirlenme sen Söyler söyler gider nasıl olsa
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl ah ahh aşık oluyorum galiba öyle miiiii aşık olurken birasda dikkatli olmanı tavsiye ederim
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl öyle miiiii aşık olurken birasda dikkatli olmanı tavsiye ederim niye ksss ühü benı kımse sevmıyooooo Tanıdık geliyor
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl biliyordum zaten sana tanıdık geleceğimi,çunku öncekı hayatımda da belandım
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl tamam saptırmayın topiği ya bu çiçeklerim yağmurcuma eklemeyı öğrenıyım gül verecem kızma
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.