Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl pancar ne be nefret ederim şeker pancarı falan benim şekere alerjim var savol sen ye benim yerime
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl ne iş o manzara seni ilgilendirmiyor mu?yoksa cinsel tercih meselesi mi?bak ben eşcinsellere her zaman saygı duyarım o yüzden hakaret anlama Lafı ..ünden anladığın için sana laf anlatılmıyor maalesef tekrar diom bak sen bakarsın ben ....im daha anlaşılır oldu sanırım
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Golgi seni bu yazındabaya sinirli buldum..?? Anlamıyor(lar) ki Anlayana saz anlamayana davul zurna az misali
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Anlamayana fazla söz gereksiz, zaten anlamadığı için sen yorulursun.. He de geç....
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl gül tarlasında gül insana zevk vermez.... ama o gülü kayaların arasında bulursan.... işte o zaman anlarsın gülün kadrini kıymetini.... ve onu ellere veremezsin.... yüreğine gömer çeker gidersin....
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Gül tarlasında gül görmeyen Gönül yurdunda ne bulacak.. Ya katı kalbiyle var olacak Yada yanlızlığa gark olacak..
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Gül tarlasında gül görmeyen Gönül yurdunda ne bulacak.. Ya katı kalbiyle var olacak Yada yanlızlığa gark olacak.. maksat onu her yerde görmek değil.... aramak...
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Aramakmı.. Olan şeyi neden arayacaksın.. Yanında zaten... yanımda olan yanlızlığımdır.....
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Eeeee.. Yanındaki güle sırtını dönersen, yanlız kalırsın.. Dön bakim arkana.. Bak gül var orada..
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl GÜL MÜ?GÜL KİM KİMİN GÜLÜ BENİM DEEL BEN GÜL MÜL BIRAKMADIM HAPŞUUUUUUU. HEP BERABER(ÇOK YAŞA DEMEYEN KAFASINDA KESE KAĞIDIYLA DOLAŞA)
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Çok yaşa... Az yaşa... Ölüm gelir başa.. Çık taşa Atla aşaaa
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl yat aşaaa geç oldu diyene bak ne işin var senin o saatlere kaden sana demedim mi sütünü iç yat haaa getirme beni oraya....cıx cıx..... kral atlarsam arkamdan dötürürüm sizide ona göre......çünkü hepinize sıkı sıkı sarılmışım.....ayrıca unutma sırtındaki bendim......varmısın atlamaya.........yuuuuppyy bugün hava çoookk gozel gidip yamaç paraşütü yapcam.........
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl bide paraşütsüz dene ya bakalım nasıl oluyor senin gibi kötürüm kalmaya heeç niyetim yok ole atlamam.... hadi ben ne isem sırtına yapışık olduğum arkadaşa yazık be....
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl BUGÜN Kİ ÇİÇEĞİMİ DOST İNSAN ARMANA VERİYORUM... BÜTÜN SINIFI BİR ARAYA TOPLAMAYI BAŞARAMADI BELKİ AMA EN AZINDAN BİR ADIM ATTI BELKİ DEVAMI GELİR....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.