Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl kim buya dipnotun şifresini örenmiş onun ağzından yazıyo bide inandırıcı olsun diye onun gibi sizli bizli olmaya çalışıyo bu nasıl bir iletidir sara k , siz hayatınızda sizli konuşan yada yazışan bir DİPNOT arkadaşınızı tanıdınız sanırım, çok yanlış bir ifade bu ve hiç tanımadığınız biri için asla bu şekilde yazamassınız !!! bu iletinizi şaka olarak kabul ediyorum, sevgiler PAULA
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Çok geç kalınmış bir çiçek sevgili MINEU biliyorum... Fakat forumun hareketliliği bazen yükünü üzerimize bıkakabiliyor... Bu nedenle bu formun güzel insanları kadar güzel olana size bir çiçek gönderiyorum... Lütfen kabul edin.. Dost sevgilerimle... . . Bu da formun diğer güzel insanlarına... Herkese mutlu, sağlıklı ve başarılı bir hafta diliyorum... . .
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Tşkler Sevgili DİPNOT Sevgili Pula bu çiçekde senin için Kankim ve ece ablam
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Tşkler Sevgili DİPNOT Sevgili Pula bu çiçekde senin için Kankim ve ece ablam Pula diye biri varmı yoksa alınayımmı alınmayı tercih ediyorum ve teşekkür ederim yağmurcum cimbomlu arkadaşım , buda sana
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Pula diye biri varmı yoksa alınayımmı alınmayı tercih ediyorum ve teşekkür ederim yağmurcum cimbomlu arkadaşım , buda sana Çok özür dileri Paula uykusuzluğuma ver Tabiki senin içindi
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Çok geç kalınmış bir çiçek sevgili MINEU biliyorum... Fakat forumun hareketliliği bazen yükünü üzerimize bıkakabiliyor... Bu nedenle bu formun güzel insanları kadar güzel olana size bir çiçek gönderiyorum... Lütfen kabul edin.. Dost sevgilerimle... . çok teşekkür ederim dipnot o sizin güzelliğiniz Kankim ve ece ablam canım kankim teşekkürler ece abla kendisi gelemedi ödülünü benim almamı istedi
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Maalesef vekil kabul edemiyorus çok üsgünüm Ben alayım onu kankim Bıraksana kısım kırılacak :lol:
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl sen bırak banane ece abla bana söyledi bi kere sen ne karışıyon
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl ne zaman söyledi ben niye duymadım dur ben bi tlf bağlantısı yapayım bağla kısım bana ordan ece aplayı
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Bütün kırdıklarıma,beni bıktıran bu hayatı benden güzel yaşayabilenlere en önemlisi hala keyif duyabilenlere..
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl tanıdığım en iyi insanlardan biri olan en önemlisi İNSAN olmayı başarabilen taurusmutise sevgilerimle
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Sardunyam teşekkür ederim.. Artos sende hoşgeldin arkadaşım.. ilk çiçeğin benden olsun..
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl yağmur aplama,mine aplama,ece aplama fearles-man'e,taurus'a,paula'ya,artos'a arman abime,sardumyama,maydün aplama golgiye,kralx e,gloriaya,nataile,gülsüne... buda bütün forumdaşlara...
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Bunlar sizin için sevgili artos32... Hoşgeldiniz... Sevgiler... . .
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl elbet birgün banada birileri çiçek verecek BUDA BENDEN SANA GÜZEL DOST HOŞGELDİN TEKRAR
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl elbet birgün banada birileri çiçek verecek :flowers: yağmur aplama,mine aplama,ece aplama Tşk ederim kardeşlerin en tatlısı Şimdide sıra sizde
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.