Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl bütün çiçekler fenerbahçeli futbolculara.... not:servet hariç...
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl bütün çiçekler fenerbahçeli futbolculara.... not:servet hariç... +1...bi taca çıkarmadı uyus ama olsun bee eledik yaaa....
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl bu benden yufka yürekliye gelsin biraz geç oldu belki ama aramıza hoşgeldin çiçeği
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl teşekkür ederim canım çok incesin reçel yaptıracam bu güllerle ördekte biraz genç ama olsun ızgarada iyi gider
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl geri ver çabuk ördeği güller sende kalabilir, reçel yapınca kendin ye
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl o işi geç bikere o oldu benim ister severim ister yerim vijdansızım tabi boşunamı taş yürekli yazmışım
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl gülsün e mineu ya angel a gezgine ve cerenimoo ya çoktandır görmüyorum focal e bi de ve tüm iğer arkadaşlarım için
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl sende saol kankim sen daha güzellerine layıksın, bu çiçek ne ki
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl Arman,Mıneu,Focal,Angelflower,Gezgin,Mizyal,Gülsün,Made in, Taş Yürekli,İlbey_26,Azizilturco,Güzelyaz ve herkese
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl Arman,Mıneu,Focal,Angelflower,Gezgin,Mizyal,Gülsün,Made in, Taş Yürekli,İlbey_26,Azizilturco,Güzelyaz ve herkese teşekkürler Gece Yağmuru bu çiçekte benden sana buda MİNEU ya ördeğini yediğim için belki affeder bak bakalım senin şu üç gramlık ördeğemi benziyor gözün bile doyar buda herkes için
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl gece yağmuru sasğol..focal sanada teşkür....... sayman öslenen şahıs....asıl çiçekler sana...bende seni çok ösledim beeaa
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl *İşte anlaşıldığı üzre iş dağılmış görünüyor.. İnterlock, kendinden geçmiştir. Forumu, topikleri filan şaşırmıştır.. Kendini biryerlerde sanmakta ve fakat nerede sandığını bilememektedirr.. Hezeyan doruktadır. Allah sonunu hak getiredir!.. -Armanımıss komutana yan gösle bakamass... Hacamat ederim..Acayip şeyler yaparım.. Heydra bree..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.