Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Merhaba arkadaslar,

Forumda henuz ilk 10 dakikam ve once sizlere selam vermek istedim.

Dunyanin bir ucundan,kutuplardan,Kanada'dan hepinize selamlar,sevgiler arkadaslar.Bu arada forumda Kanada'dan kimse var mi bilmiyorum ama varsa herhalde sesini duyarim:)

Gönderi tarihi:

Hosbulduuuum angelflower....Tesekkurler...

Maser,senin Kanada'lilar fransizca konustuguna gore Kanada'lidan cok Quebec'liler :) Bende onlarla ayni eyalette yasiyorum...Montreal'deyim...Onlarda herhalde burdadirlar...

Dedigin gibi komik yanlari var bu dilin :) Gerci biz Turkce konustugumuz zaman onlara da bizim dilimiz komik geliyordur belki,bilemiyorum :)

Gönderi tarihi:

Sorma Maser,dun burayi gorecektin sen...1 Temmuz hem Kanada gunu hemde burda tasinma gunu..Burda ev kontratlari 1 temmuz da baslar veya biter..Evini degistirecek olanlarda 1 temmuz da tasinirlar...Dun hem bayram hemde tasinma biraraya geldi ama onlardan daha fazla patirti cikarani da Dunya Kupasin'da Fransa'nin Brezilya'yi elemesi oldu...

Burasi da Fransiz eyaleti ya Quebec'liler epey costu :)

Senin arkadaslar daha donmediler herhalde...Hala seninle beraberler..Maci seyrettiniz mi birlikte..Ben Brezilya'yi tutuyordum ama cok kotu oynadilar..Haketmediler galibiyeti...

Gönderi tarihi:

Pardonluk birsey yok maser..Eline saglik..Memleketi tanitmak icin sistemli bir calisma olmadigina gore ancak boyle munferit gayretlerle bu is yuruyor...

10 yildir Kanada'dayim ve ancak bir defa televizyonda Istanbul'u tanitan bir program seyrettim..Ama Yunanistan,Italya,Ispanya ve su an aklima gelmeyen bir suru ulke burda devamli televizyonlarda..Turkiye Kanada'ya cok uzak,o yuzden taninmiyor diyorlar ama Turkiye ile Yunanistan'in Kanada'ya uzakligi arasinda ne fark var..

Ya da Italya ve Ispanya cok mu yakin..

Bu ulkelerin hem burda yasayan insanlari hemde devletleri sistemli sekilde calisiyorlar..Hem burdaki guclerini artirmak icin hemde ulkelerini tanitmak icin gerekli herseyi yapiyorlar..Tabii ki arkalarina devlet destegini de alarak..

Diyecek birsey yok...

Calisana,gayret edene helal olsun..

Gönderi tarihi:
Merhaba arkadaslar,

Forumda henuz ilk 10 dakikam ve once sizlere selam vermek istedim.

Dunyanin bir ucundan,kutuplardan,Kanada'dan hepinize selamlar,sevgiler arkadaslar.Bu arada forumda Kanada'dan kimse var mi bilmiyorum ama varsa herhalde sesini duyarim:)

ben de İstanbul da havalar niye aniden serinledi diyodum,kutuplardan soğuk getırdın demek :D

hoşgeldin :clover:

bizlere oranın sosyal yapısını ve kültürünü anlatırsan çok memnun olurum :clover:

Gönderi tarihi:

Hoşgeldiniz...

Dondurucu ve soğuk bir iklimin dengesel tecrübesi üzerinizde olabilir fakat umarım buradaki hani hava değişimlerine çabuk alışırsınız... :)

Dost sevgiler...

Gönderi tarihi:

Arkadaslar saolun.... Sizin mesajlariniz insanin icini isitiyor.. :)

Dipnot, sizlerin mesajlari sayesinde burdaki hava degisimlerine simdiden alistim bile..Tesekkurler :)

Dogville,dunyanin o ucundan birsey goremedim bakalim diger ucundan ne gorucem demistim bundan 10 yil once :)

Sedelina,aslinda gelirken soguk getirmemeye calismistim ama demek ki biraz gelmis :)

Buranin yapisi ile ilgili bir soru sormussun..

Burasi ilginc bir ulke..Insanlarin cogu bir yerlerden gelmis..Dunyada bu kadar karisik olan bir baska ulke var midir bilmiyorum..Buna amerika da dahil..Ayrica bu kadar karisik insan yapisinin yasadigi bir ulke nasil bu kadar huzurlu olabiliyor onun da cevabi herhalde devlette..

Devlet gercekten cok guclu ve buna gore de bir sistem kurmus..Buraya ilk geldiginiz zaman devletin bir kurumu 20-30 kisilik gruplar halinde bilgilendirme toplantisi yapiyor..

Bu toplantida ilk soyledikleri soz su...

"Bu ulkede Hint'li kafasinda sarikla,Yahudi basinda takkeyle,musluman turbanla,hristiyanda boynunda hacla gezer..Bu ulkede bulundugunuz surece insanlarin inanclarina,giydiklerine yasadiklarina karisma hakkiniz yok...Devlette dahil hic kimse kimsenin hayat sekline,giyim kusamina karisamaz..Buna alissaniz iyi olur cunku kimse size karismayacagi gibi sizinde hic kimseye karismaya hakkiniz yok.."

Iste burdaki bilgilendirme toplantisinda ilk duydugunuz cumle bu...

Birde havalarla ilgili birsey soylemek istiyorum...O yonden de cok ilginc bir ulke..Kisin -30 yazin +30....Ayrica ilkbahar ve sonbahari da doya doya yasayabiliyoruz...Mesela su an hava sicakligi +32...

Kendinize iyi bakin arkadaslar... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.