Φ thor Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 beni de kendin gibi görerek sana düşman mı sandın bunun için yazmıştım Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 clover hala etkilimi sende clover Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 benim onu yazma sebebim şuydu herhaldebi kaç yazına baktım da sana çok düşmansın ve demişsin ya herkesi kendim gibi görüyorum işte naparsın beni kendin gibi görüp düşmanın sanma diye ama niye uzatmışım o kadar herhalde beni uğraştırma lafına kızmışım kusura bakma farkında olmadan kızdırmışım seni. evet haklısın sevmiyorum kendimi "bir yalnışlığım bu dünyada" Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 clover hala etkilimi sende clover aslında hayatımda toplasan aldığım gerçek clover sayısı üçü geçmez ... açıkçası burdan kolayıma gidiyor galiba aman gereksizlik işte bi etkisi olduğundan deil Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 aslında hayatımda toplasan aldığım gerçek clover sayısı üçü geçmez ...açıkçası burdan kolayıma gidiyor galiba aman gereksizlik işte bi etkisi olduğundan deil demin gaza geldim 50 tane clover ayarladım izin verilen mimik sayısını geçiyorsunuz dediler olmadı ama zaten sende yokmuş etkisi Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 demin gaza geldim 50 tane clover ayarladımizin verilen mimik sayısını geçiyorsunuz dediler olmadı ama zaten sende yokmuş etkisi tühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yalnış zamanda yalnış hamle.... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 tamam ben buldum bi yer dönümü 750 ytl ama ağaç yok,yol yok,su yok,elektrik yok,yok allah yok !gel kaçırmayalım bunu bedava valla hesap nomu yolluyom öm den 375 yolla ben işlemleri başlatayım arazinin resmide aşağıda yerini kimseye söyleme koordinatlar bende kapmasın kimse bu kelepir arsayı... ağzının suyu aktı dimi arsayı görünce neyse saol dog un olduğu yerde karışıklık var demektir.burayıda yek ile yeksan etmiş ama umarım öyle resimdeki bir yer olurda gideriz....insansızzzz Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 ekleyebilirsem ne mutlu http://www.emlakvitrini.com/ilan_resim.php?kod=12214154 ankara çayyolu müstakil ben kendime çöl bakıcam burdada böyle bir şey yapmış olatım dedim topicleri saptırıyorum hep herhalde yukarıdaki lanet adrese bak tamam mı ben yine ekleyemedim de Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Aradan bir yil gecmis, bu arkadas aceba aradigini buldumu ki Alıntı
Misafir HarryAmutt Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2016 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2016 Isverenimizde bu dilegini kendisine iletti esprituel bir mevzu var ortada isverenimizde arkamizda yani mevzuda Alıntı
Misafir SABIRAUSHEV Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2017 Merhaba arkadaslar... Siteyi cogumuzun oldugu gibi ailemin kokenlerini arast?r?rken kesfettim... Boyle bir site haz?rland?g? icin cok tesekkur ediyorum. Ailemin koklerinin nerde oldugunu merak ediyorum. Sordugum akrabalar?m, ailemden buyukler cok fazla bilgi sahibi degiller ve kafam? kurcalayan sorulara bu forumdan birilerinin yan?t bulabilecegini dusunuyorum. Forumda bir arast?rma yapt?m fakat cok fazla bir sey bulamad?m ve bu konuyu acmaya karar verdim. Simdiden yard?mlar?n?z icin tesekkur ediyorum. Anne taraf?m Bilecik ili Bozuyuk ilcesi Kapanalan Koyu'nden. Dedemler uzun sure once koyden ilce merkezine tas?nm?slar. Anneannem annem kucuk yastayken vefat etmis. Annemin teyzeleri de ben daha kucukken vefat attiler. Annemin anne taraf?ndan akrabalar?n?n bir k?sm? Kutahya'da ismini bilmedigim yerlerde yas?yorlarm?s. Sahsen hicbiri ile tan?smad?m. Anneanne taraf? ile ilgili cok fazla bilgiye sahip olam?yorum anlayacag?n?z. Bildigim anneannemlerin cok eskiden tarihini bilmiyorum san?r?m 93 harbi denilen savastan sonra turkiye'ye goc etmis olduklar?. Hatta annemin anlatt?g?na gore yolda bir kardesi ve yak?nlar? olmus. Bulgaristan?n Sumnu bolgesinden goc etmisler. Tam olarak koyun ismini bilmiyorum. Cumal? gibi birsey olabilir, ya da ona benzer birsey. Annem de bilmiyor. Annemin baba taraf? yani dedemler alevi. Ben bunu birkac y?l oncesine kadar ogrenmedim-bilmedim. Bunda da babam?n sunni olmas?n?n etkisi var san?r?m. Simdi as?l soru su: Bildigim kadar? ile aleviler cesitli nedenlerden dolay? kapal? kalm?s bir toplum. Osmanl? doneminden bu yana Cagdas Turkiye'de dahi gordukleri bask?lar sonucunda kendi kimliklerini ifade edememisler. Bunun sonucunda evlilikler hep alevi topluluklar?n kendi icinden-birbirleri ile olmus. Son donemlerde bu k?r?lm?s gibi gorunuyor ama benim yasamak zorunda oldugum deneyim bunu dogrular nitelikte. annem y?llarca bize alevi oldugunu soylemedi/cakt?rmad? Dedemin ve anneannemin evlendigi zamanlarda bunun daha bir onemli oldugunu dusunuyorum. Bu ac?dan anneannemin ailesinin Sumnu bolgesinden gocmus aleviler olabilecegini dusunuyorum. Sumnu bolgesinde alevi koyleri var m?/m?yd?? Kutahya veya Bozuyuk bolgesinde alevi gocmenler var m?? Bu konu ile ilgili aram?zda bilgi sahibi birileri olabilecegini umuyorum. Tekrardan cevap yazacak arkadaslara tesekkur ediyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.