Φ berceste Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Zaten okuduğun şiirde kendinden bişeyler bulunca daha güzel olur. Ama o saçma sapan aşk şiirlerinde kendinde olan bişeyleri görüyorsa ben tek bir şey anlarım. Demek ki o insanlarda saçma. (Biraz ağır mı oldu ?) doğru söylüyorsun... ama hangi tür şiirleri kastettiğine bağlı... mesela ben , sensiz bir ömür haram bana sen benim alın yazımsın... diye başlayıp devam eden şiirlerden .... neyyse.. adam şiir yazmıyor , ahkam kesiyor sanki Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yağmur göz yaşıma karıştı Camına vurdu Ama sen cama çıkmadın :) :) Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Bende şair olacam... Aşk şairi Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Bende şair olacam... Aşk şairi bu şiir sorgusu işinin sonunu böyle tamamlanacağı belli idi. Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 bu şiir sorgusu işinin sonunu böyle tamamlanacağı belli idi. Biraz daha açıklarmısın ? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Biraz daha açıklarmısın ? sonunda aşk şairi oldun eleştire eleştire Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 sonunda aşk şairi oldun eleştire eleştire :D bu ülkede herkes doktor , hocaydı ee birde şair olsun ne var yani bende şairim bu arada ... ilan ediyorum Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 :D bu ülkede herkes doktor , hocaydı ee birde şair olsun ne var yani bende şairim bu arada ... ilan ediyorum onu biliyoz deli şair Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Utanma utanma döktür şiirlerini Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.