Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 ne bilm iştahım kesık ama aşık felan değilim çok konuşma şaşı mualla çay kap gellllll Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Buyur ye barim Afiet olsun.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Buyur ye barim Afiet olsun.. yaw gerçeğini görüm daha da canım çekti bananneeee bunu yemem kımbılır içine ne atttın.. hem ben anne eli değimiş gibi değil de kardeşimin elı değmiş kısır ıstıyomm.daha gözel yapıyor çünküüü Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 ben de artık simitten mercimek çorbasından et yiyemediğimden içinde et olmayan dürümlerden bıktım içinden kıl çıkan ev yemekleri yemek istiyorum artık böyle diyorum ama iki gün eve dönüp yesem yeter sonra yine.... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 noluyo burda?... niye sedelina sana bugün yaşadığım çok çok komik bir şeyi yazmaya başlamıştım neşelen diye ama yoruldum devamını yazamadan sildim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 noluyo burda?... niye sedelina sana bugün yaşadığım çok çok komik bir şeyi yazmaya başlamıştım neşelen diye ama yoruldum devamını yazamadan sildim sayman senı anıyoduk kısır nıyetıne yıyebılırım senı dogvılle ne yazıyordun ya devam etsene Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 İnsan bi teşekkür eder O kadar besledim seni Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 ya bugün bir amca tutdurdu ben de senle geçecem caddede karşıya ben deli gibiyimdir ölüme gidiyor gibi geçerim yollarda sorumluluk almak istemedim o dedi bende gelecem ben dedim gelme sonunda amca gelme sen ışığı bekle hatta ben karşıya geçim köşeden kaybolıyım sen öle geç dedim kolundan tutarak tabi incitmedim oda bana o kadar insan içinde ve gür sesle eşek kızı eşek diye bağırdı ben daha attım her şeyimi yerlerde gülüyom sonra geçtik birkilte bu seferde dediki yazdım hatta o botlar iyi kayım tutar ama bağcıkları bağla düşersin dedi kayım sağlam sıcak demek halde daha neler konuştuk sonra anlatırım Alıntı
Φ akin_ Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Foruma bugun ancak baktim ama burda muhabbet iyice ilerlemis...Sedelina'dan da sigara izni cikmis..Ben odanin kosesinde cayimi ve sigarami icip muhabbetinizi dinlerim.. Bu arada cayla beraber kisir ikram eden de olursa ona da yok demem Elinize saglik derim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 ya bugün bir amcatutdurdu ben de senle geçecem caddede karşıya ben deli gibiyimdir ölüme gidiyor gibi geçerim yollarda sorumluluk almak istemedim o dedi bende gelecem ben dedim gelme sonunda amca gelme sen ışığı bekle hatta ben karşıya geçim köşeden kaybolıyım sen öle geç dedim kolundan tutarak tabi incitmedim oda bana o kadar insan içinde ve gür sesle eşek kızı eşek diye bağırdı ben daha attım her şeyimi yerlerde gülüyom sonra geçtik birkilte bu seferde dediki yazdım hatta o botlar iyi kayım tutar ama bağcıkları bağla düşersin dedi kayım sağlam sıcak demek halde daha neler konuştuk sonra anlatırım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Foruma bugun ancak baktim ama burda muhabbet iyice ilerlemis...Sedelina'dan da sigara izni cikmis..Ben odanin kosesinde cayimi ve sigarami icip muhabbetinizi dinlerim.. Bu arada cayla beraber kisir ikram eden de olursa ona da yok demem Elinize saglik derim oo sende kısır ve çay hazır olunca gel demi yok öle maden geldın hayden bulaşığa oh ne ala beleşçi muallla Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 şimdi natalıa yazar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Allah seni emi Yine mi geldin kıss sen Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 nasıl bildim yazcağını ama,şekerim benum datlum kıymatlum ya sende açmasaydın bu topiği,gelınce buraya uğruyom zevklı oluyo,özel bi sayfa gıbı muhabbet için.. ya bizimkileri de alalım bı ara Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Alalım da Selin olmasın.. Kıza bi laf anlatacaz die canımıs cıkıo tek tek yaz artık natalia, güsel, paula.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 yaww celını özledım be.. bu topiği sen ılk açtığında celıne bana bı mendıl dedım.. baktım celıne hemen yazmış al mendıl dıye.bak bı ılk sayfaya Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gördüm Bende ösledim valla iyi atışıoduk cirkin veletle Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 ya pardon benım anı defterımdeymış nerden gördun burda değil ya Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Anı defterindee Okumustum daha önceden Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 kıs yok bilim ve teknoloji başlığındaydı ooo Alıntı
Φ akin_ Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Sedelina amma hizlisin sende Natalia da..Bir bakiyorum burasi mesaj dolmus birgunde Misafirlik 3 gun olurmus..Benimde herhalde bitmek uzere misafirligim yani bulasiklara dogru yol gorunuyor bana Mutfak ne taraftaydi.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bence de mutfaga doru alalım seni Koridorun sonunda Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bizde muhabbet heryerde görunce çenemıs düşüyor da..evett bulaşıklar içerde.. bu arada sen nasılsın oralar nasıl,memnun musun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.