Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 hoşgeldiniz yaw ben geleli çok oldu da,bısım yaramazlar gene başlık açmış bana.. sende hoşgeldın sörfemeyen sörfçü Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 hoşgeldin bende yeniyim gerçi ama olsun sağlıcakla... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 hoşgeldin bende yeniyim gerçi ama olsun sağlıcakla... sen de hoşgeldin teşekkurler Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 ben sedelinayı yeni tanıdım benim dünyama hoş geldin sedelina Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 ben sedelinayı yeni tanıdımbenim dünyama hoş geldin sedelina teşekkurler dogville sen de hoşgeldin,devam edeceksın yalandan yaşamaya Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 evet yalandan yaşamak Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Ölümle dıyalogta Hayatla monologta olur ya bazen insan işte öyle birşey Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 kim ödeyecek peki hesabı kım öder,saflar demi Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 safmıyım değilmiyim bimiyorum en azından birazcık mutluluk yaratacaksana onuda ben öderim. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 bence de ama onlar da bıgun hesap ödeyecek Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 sedelına nıye bı daha geldın elın bos gelmıssın bana bı turk kahvesı yapıver Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 aaaaaaaaaaaaa ne zaman geldin kız sen............. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 sedelına nıye bı daha geldın elın bos gelmıssın bana bı turk kahvesı yapıver tamam sırf seni susturmak için yapıcam içine de bişeler atıcam tamam bigün kahve ısmarlarım yapamasam da Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 aaaaaaaaaaaaa ne zaman geldin kız sen............. bilmem bi gidip sorayım ne zaman gelmişim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 jon 1000.kez:sedelina bana bi kahve yap sedelina:bak yaptım gellll jön:sağol arkadaşım,ya bu Türk kahvesıne benzemıyo tadı,sankımde bıras kızarmış gibi sedelina:yok be jon,bu yeni çıktı frembuazlı kayve jon:valla sen zehır mehır atarsın öyle sandım,ya ne faesadım sedelina:nasıl tadı jon:yaw frembuazlı kahve de ılk içiyom sağol ya sedelina:afiyett olsun jon: sedelina: jon: gık Alıntı
Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 vay be bu da kim adına topic açmışlar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Sedooooş hoşgeldin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 kız ne hoşgeldini şincik bu hoşbulduk gıı sen neredesın bakem buralarda mı dolaşıyon Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yoo Bilmiom nerdeyim.. Meçhullerde Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yoo Bilmiom nerdeyim.. Meçhullerde kısım sen kendın meçhulsun ya,hemde faili meçhul bugün görüşemedık pek ama seni sevıyorum fıstığım benim bunu bil Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 seni sevıyorum fıstığım benim bunu bil Yemin et Bileyim bakalım Bende seni seviom cok bilmişim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yemin et Bileyim bakalım Bende seni seviom cok bilmişim kızım çok uyuudun gitar kafana düşcek bırazdannnn Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Düşmes meraklanma sen Kızın dudaklara bak hani bana hani bana der gibi.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ha ha haaa kendını buldun mı meçhullerde,fazla arama yoksa faili meçhul yaparlar adamı ha Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.