Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Eweeettt sedoş hanım her an uyuyabilirim ama uyumadan yazayım...sana ii yolculuklar..gitmek var gidipde dönmemek var.. gelmek var gelipte görmemek var.. görüşmek üzere diyim ben ii tatiller..iyi eğlenceler ..yaptıklarını not al gelince hepsini anlatırsın... fotoda getir tabi...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl şu an açım hele bi karnımı doyuruyum... Allahım ne kadar duygusalım..
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl sonra öslersın ama senı öldürmemi bile.aha yazıyom şuraya yazdım bile bak
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl ben de özluyeceğim.herşey için teşekkurler.gerçekten güzel vakıtlerdi.karşımdakı yanlışmı anlar dıye düşünmediğim kendım gibi olduğum zamanlardı.. sağol herşey için...
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl simdi aceleyle baktim mesajlara ve anladigim kadariyla tatile cikiyorsun sedelina,dogru anlamis miyim Iyi yolculuklar ve cok guzel bir tatil dilerim..Iyi eglenceler..
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Natalia ,sedelina yazdiklarinizi simdi gordum..ya sizde hic vicdan yok mu ,insan "yok canim sen misafirsin ne mutfagi falan " der
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Yok valla akın dediğin gibi misafirlik 3 günden sonra bitio.. Hatta geldiğin gün yemek pişirtecekti sedoş sana ama dedim dur terbiyesislik yapmayalım.. Bu arada çamaşırlar çoğaldı bi de onlara el at sen..
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl Sedelina, senin tatilde natalia icinde bir yer var mi Eger onu da goturmezsen elinden cekecegimiz var,yandik biz
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Aysum hanım bizi hiç özlememişsiniz anlaşılan.. Nazlanma nazlı kız özlediğimi biliyosun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.