Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Buluorum kayboluo, kayboluo buluorum.. ama o beni bulamadı daha
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl iyiii kırkında bulsun o zaman,takma dişlerinizi bardağa koyarken şiir okurunuzz sana der ki dişsizken:şeni şevıyorum natalıa
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar iyiii kırkında bulsun o zaman,takma dişlerinizi bardağa koyarken şiir okurunuzz sana der ki dişsizken:şeni şevıyorum natalıa Töbe de kısss O kadar da gec bulmasın Mümkünse hemen bulsun dicem ama.. ( Şşş bulmayı unutma tamam mı )
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar aradığın aşk bende natalıa Peşimden gelip durma.. Çizerim Çattık yaw
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl Burda muhabbet iyi..Bu kadar muhabbetin icinde cay,kahve de vardir herhalde ama bu odada sigara iciliyor mu..Yasaksa ben kahvemi alip kapinin onune cikicam,sigara icmem lazim..
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Burda muhabbet iyi..Bu kadar muhabbetin icinde cay,kahve de vardir herhalde ama bu odada sigara iciliyor mu..Yasaksa ben kahvemi alip kapinin onune cikicam,sigara icmem lazim.. hoşgeldin,evet muhabbet güzel.hem sigara serbest diycem de,malum natalıa var ufaklığa dokunmasın gelırken çerez felan da getır akın,çaylar bızden
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar İçmesin burda nefret ediom o zıkım şeyden ! Dışarı çıksın
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Haklisin sedelina,en iyisi disarda kimseyi rahatsiz etmeden icerim bir sigara...Gelirken cerez de getiriyorum..Gerci yol uzun ben gelene kadar bayatlamazlar insallah
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl doğru ya sen kutuplardaydın,orda çerez pahalıdır ben alıp geleyım.. natalıa sevmıomuş sigara gel camları açtık sen pencereye otur
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl yaw günlerdir uyuyan benmıyım be,oh ne ala gıtarını almış yatıyor mualla sen kalk yap çay gıı ha ben bide kısır ıstıyommm biliyonmu 2 haftadır tek öğunle zorlan yıyom iştahsızımmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.