Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Hala arıorum.. Aslında buldum da o beni bulmadı... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 buldun buldunn sen ben bılıommm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Buluorum kayboluo, kayboluo buluorum.. ama o beni bulamadı daha Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 gı dur zamanın var benı de bulamadı 29 yıl oldu bea Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yeter ki bulsun zamanı önemli değil.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 iyiii kırkında bulsun o zaman,takma dişlerinizi bardağa koyarken şiir okurunuzz sana der ki dişsizken:şeni şevıyorum natalıa Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 iyiii kırkında bulsun o zaman,takma dişlerinizi bardağa koyarken şiir okurunuzz sana der ki dişsizken:şeni şevıyorum natalıa Töbe de kısss O kadar da gec bulmasın Mümkünse hemen bulsun dicem ama.. ( Şşş bulmayı unutma tamam mı ) Alıntı
Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 aradığın aşk bende natalıa Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 aradığın aşk bende natalıa Peşimden gelip durma.. Çizerim Çattık yaw Alıntı
Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 çizems kii napım yüreğimin götürdüğü yere gıdıom Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 senin yüregin natalie,nin pesinden gitmesin bakalim agir,ol Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ya ne oldu burada.apolyont hoşgeldın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Bi cırmık, bi ağır yaralı.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ha çenesı düşüğe mı,yok gıı ben çok sevdımm onu Alıntı
Φ akin_ Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Burda muhabbet iyi..Bu kadar muhabbetin icinde cay,kahve de vardir herhalde ama bu odada sigara iciliyor mu..Yasaksa ben kahvemi alip kapinin onune cikicam,sigara icmem lazim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Burda muhabbet iyi..Bu kadar muhabbetin icinde cay,kahve de vardir herhalde ama bu odada sigara iciliyor mu..Yasaksa ben kahvemi alip kapinin onune cikicam,sigara icmem lazim.. hoşgeldin,evet muhabbet güzel.hem sigara serbest diycem de,malum natalıa var ufaklığa dokunmasın gelırken çerez felan da getır akın,çaylar bızden Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 İçmesin burda nefret ediom o zıkım şeyden ! Dışarı çıksın Alıntı
Φ akin_ Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Haklisin sedelina,en iyisi disarda kimseyi rahatsiz etmeden icerim bir sigara...Gelirken cerez de getiriyorum..Gerci yol uzun ben gelene kadar bayatlamazlar insallah Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 doğru ya sen kutuplardaydın,orda çerez pahalıdır ben alıp geleyım.. natalıa sevmıomuş sigara gel camları açtık sen pencereye otur Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 yaw çay dediniz kayboldunuz hem de Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Hadi bakam sedoş bi çay demle de marifetini görelim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 demlıcemde ınternette çay resmı bulamadım hahhaha Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 yaw günlerdir uyuyan benmıyım be,oh ne ala gıtarını almış yatıyor mualla sen kalk yap çay gıı ha ben bide kısır ıstıyommm biliyonmu 2 haftadır tek öğunle zorlan yıyom iştahsızımmm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Muallaa Nie iştahsızsın ? ne oldu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.