Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl hoşgeldiniz yaw ben geleli çok oldu da,bısım yaramazlar gene başlık açmış bana.. sende hoşgeldın sörfemeyen sörfçü
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl hoşgeldin bende yeniyim gerçi ama olsun sağlıcakla... sen de hoşgeldin teşekkurler
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl ben sedelinayı yeni tanıdımbenim dünyama hoş geldin sedelina teşekkurler dogville sen de hoşgeldin,devam edeceksın yalandan yaşamaya
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl Ölümle dıyalogta Hayatla monologta olur ya bazen insan işte öyle birşey
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl safmıyım değilmiyim bimiyorum en azından birazcık mutluluk yaratacaksana onuda ben öderim.
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl sedelına nıye bı daha geldın elın bos gelmıssın bana bı turk kahvesı yapıver
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl sedelına nıye bı daha geldın elın bos gelmıssın bana bı turk kahvesı yapıver tamam sırf seni susturmak için yapıcam içine de bişeler atıcam tamam bigün kahve ısmarlarım yapamasam da
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl aaaaaaaaaaaaa ne zaman geldin kız sen............. bilmem bi gidip sorayım ne zaman gelmişim
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl jon 1000.kez:sedelina bana bi kahve yap sedelina:bak yaptım gellll jön:sağol arkadaşım,ya bu Türk kahvesıne benzemıyo tadı,sankımde bıras kızarmış gibi sedelina:yok be jon,bu yeni çıktı frembuazlı kayve jon:valla sen zehır mehır atarsın öyle sandım,ya ne faesadım sedelina:nasıl tadı jon:yaw frembuazlı kahve de ılk içiyom sağol ya sedelina:afiyett olsun jon: sedelina: jon: gık
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl kız ne hoşgeldini şincik bu hoşbulduk gıı sen neredesın bakem buralarda mı dolaşıyon
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl Yoo Bilmiom nerdeyim.. Meçhullerde kısım sen kendın meçhulsun ya,hemde faili meçhul bugün görüşemedık pek ama seni sevıyorum fıstığım benim bunu bil
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar seni sevıyorum fıstığım benim bunu bil Yemin et Bileyim bakalım Bende seni seviom cok bilmişim
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl Yemin et Bileyim bakalım Bende seni seviom cok bilmişim kızım çok uyuudun gitar kafana düşcek bırazdannnn
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Düşmes meraklanma sen Kızın dudaklara bak hani bana hani bana der gibi..
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl ha ha haaa kendını buldun mı meçhullerde,fazla arama yoksa faili meçhul yaparlar adamı ha
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.