Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Artık bi başlığın var ablacım Hoşgeldin Gözlüğünü takta gel gıss bu eskidi ama yinede hoşgeldin diyenlerden ilk olmak güzel sedelina hoşgeldin canım,hep burda kal olurmu
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl Antika şey daha degerlidir Güselyas doğru kıss zaten müzelik oldu bizim sedelinaaaa
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl hoşgeldin ey güzel insan sana gönül penceremiz ardına kadar açık......(tabii pencereden sığabilirsen... ) gözlerinun yeşili kızul saçına karişmiş yıldızlar oni görmek içun birbiriyle yarışmış.....
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Artık bi başlığın var ablacım Hoşgeldin Gözlüğünü takta gel Allah canını almasın hemi daha yeni gördüm.. şakaydı o gıı,ciddi ciddi açmış başlığı.. gözlük değil de lens alsam olmaz mi da
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Antika şey daha degerlidir Güselyas doğru kıss zaten müzelik oldu bizim sedelinaaaa admıne diyeyım de avatarımın altında antika yazsın
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Biliorum be şaka yaptıgını Lens olmaz gözlük takcan numarası büyük olanlardan anca görürsün sen
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl hoşgeldin ey güzel insan sana gönül penceremiz ardına kadar açık......(tabii pencereden sığabilirsen... ) gözlerinun yeşili kızul saçına karişmiş yıldızlar oni görmek içun birbiriyle yarışmış..... habu erbayın saygısı ne güzeldur saygıyı yemek sanıp acep yermı dur derki bana pencereden sığmaz kendısu da tencereden çıkmaz benımde tencerelerım sana ardına kadar açık erbay,ıstediğin kadar ye
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Biliorum be şaka yaptıgını Lens olmaz gözlük takcan numarası büyük olanlardan anca görürsün sen anam seni görebilmem için 8 numara gözluk takcam zaten,anca sığarsın
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl sedelina apla bakıomda topic açılmış sana... he ya,bu natalıayı yerim ben be..zaten acıktım da,erbay yemeden yıyım
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl anam seni görebilmem için 8 numara gözluk takcam zaten,anca sığarsın cidden ya tam komedisin sen aplaa
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl cidden ya tam komedisin sen aplaa kıs sağolun be beni sizler yarattınıs ablanıs kurban olsun ayollll
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Yazar kıs sağolun be beni sizler yarattınıs ablanıs kurban olsun ayollll Biri iğne getirsin.. Hava yastıkları kabardı
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Biri iğne getirsin.. Hava yastıkları kabardı yokk gısss göğsüm kabardıııı guzelyaz kıss ustune düşüp esmıyım s eni ha
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl habu erbayın saygısı ne güzeldur saygıyı yemek sanıp acep yermı dur derki bana pencereden sığmaz kendısu da tencereden çıkmaz benımde tencerelerım sana ardına kadar açık erbay,ıstediğin kadar ye habu öğlen yemişum sayginun tavasuni ekız nerden öğrendun haböyle atmasuni..... açmış tencelerini oy kaşum vururum kaşuk hangisinden başlasam kafam çok karuşuk....
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl senden öğrendum haboyla atmsınu gecenın bı körunde hamsı tavalamasınu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.