Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Artık bi başlığın var ablacım Hoşgeldin Gözlüğünü takta gel Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Artık bi başlığın var ablacım Hoşgeldin Gözlüğünü takta gel gıss bu eskidi ama yinede hoşgeldin diyenlerden ilk olmak güzel sedelina hoşgeldin canım,hep burda kal olurmu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Antika şey daha degerlidir Güselyas Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Antika şey daha degerlidir Güselyas doğru kıss zaten müzelik oldu bizim sedelinaaaa Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 hoşgeldin ey güzel insan sana gönül penceremiz ardına kadar açık......(tabii pencereden sığabilirsen... ) gözlerinun yeşili kızul saçına karişmiş yıldızlar oni görmek içun birbiriyle yarışmış..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Artık bi başlığın var ablacım Hoşgeldin Gözlüğünü takta gel Allah canını almasın hemi daha yeni gördüm.. şakaydı o gıı,ciddi ciddi açmış başlığı.. gözlük değil de lens alsam olmaz mi da Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Antika şey daha degerlidir Güselyas doğru kıss zaten müzelik oldu bizim sedelinaaaa admıne diyeyım de avatarımın altında antika yazsın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Biliorum be şaka yaptıgını Lens olmaz gözlük takcan numarası büyük olanlardan anca görürsün sen Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 hoşgeldin ey güzel insan sana gönül penceremiz ardına kadar açık......(tabii pencereden sığabilirsen... ) gözlerinun yeşili kızul saçına karişmiş yıldızlar oni görmek içun birbiriyle yarışmış..... habu erbayın saygısı ne güzeldur saygıyı yemek sanıp acep yermı dur derki bana pencereden sığmaz kendısu da tencereden çıkmaz benımde tencerelerım sana ardına kadar açık erbay,ıstediğin kadar ye Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Biliorum be şaka yaptıgını Lens olmaz gözlük takcan numarası büyük olanlardan anca görürsün sen anam seni görebilmem için 8 numara gözluk takcam zaten,anca sığarsın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Hoşgeldin.. hoşbulduk da,bı çay kap gel bakım Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 sedelina apla bakıomda topic açılmış sana... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 ne gülüon gııı Sana gülüom sana komediiiiii Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 sedelina apla bakıomda topic açılmış sana... he ya,bu natalıayı yerim ben be..zaten acıktım da,erbay yemeden yıyım Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 anam seni görebilmem için 8 numara gözluk takcam zaten,anca sığarsın cidden ya tam komedisin sen aplaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 cidden ya tam komedisin sen aplaa kıs sağolun be beni sizler yarattınıs ablanıs kurban olsun ayollll Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 kıs sağolun be beni sizler yarattınıs ablanıs kurban olsun ayollll Biri iğne getirsin.. Hava yastıkları kabardı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 tıssssss sedelina yeryüsüne in anam hadi bakemm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Biri iğne getirsin.. Hava yastıkları kabardı yokk gısss göğsüm kabardıııı guzelyaz kıss ustune düşüp esmıyım s eni ha Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 habu erbayın saygısı ne güzeldur saygıyı yemek sanıp acep yermı dur derki bana pencereden sığmaz kendısu da tencereden çıkmaz benımde tencerelerım sana ardına kadar açık erbay,ıstediğin kadar ye habu öğlen yemişum sayginun tavasuni ekız nerden öğrendun haböyle atmasuni..... açmış tencelerini oy kaşum vururum kaşuk hangisinden başlasam kafam çok karuşuk.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 senden öğrendum haboyla atmsınu gecenın bı körunde hamsı tavalamasınu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.