Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Eweeettt sedoş hanım her an uyuyabilirim ama uyumadan yazayım...sana ii yolculuklar..gitmek var gidipde dönmemek var.. gelmek var gelipte görmemek var.. görüşmek üzere diyim ben ii tatiller..iyi eğlenceler ..yaptıklarını not al gelince hepsini anlatırsın... fotoda getir tabi... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 sobelıcem dıye beklıodum. sobeee Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 keşke benı tanımasaydın dimi sayman vah o güne vah Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 şu an açım hele bi karnımı doyuruyum... Allahım ne kadar duygusalım.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bi kerede gösel bişe demessın demi Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 sana güle güle demekten daa gözel ne olabilir ki?... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 sonra öslersın ama senı öldürmemi bile.aha yazıyom şuraya yazdım bile bak Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 şaka bi yana özlüyces seni ii tatiller, iyi yolculuklar... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 ben de özluyeceğim.herşey için teşekkurler.gerçekten güzel vakıtlerdi.karşımdakı yanlışmı anlar dıye düşünmediğim kendım gibi olduğum zamanlardı.. sağol herşey için... Alıntı
Φ akin_ Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 simdi aceleyle baktim mesajlara ve anladigim kadariyla tatile cikiyorsun sedelina,dogru anlamis miyim Iyi yolculuklar ve cok guzel bir tatil dilerim..Iyi eglenceler.. Alıntı
Φ akin_ Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Natalia ,sedelina yazdiklarinizi simdi gordum..ya sizde hic vicdan yok mu ,insan "yok canim sen misafirsin ne mutfagi falan " der Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yok valla akın dediğin gibi misafirlik 3 günden sonra bitio.. Hatta geldiğin gün yemek pişirtecekti sedoş sana ama dedim dur terbiyesislik yapmayalım.. Bu arada çamaşırlar çoğaldı bi de onlara el at sen.. Alıntı
Φ akin_ Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Sedelina, senin tatilde natalia icinde bir yer var mi Eger onu da goturmezsen elinden cekecegimiz var,yandik biz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Ben de giderim yakında, çok ararsınız siz beni.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Aysum hanım bizi hiç özlememişsiniz anlaşılan.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Aysum hanım bizi hiç özlememişsiniz anlaşılan.. Nazlanma nazlı kız özlediğimi biliyosun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Bilmiodum öğrendim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Bilmiodum öğrendim Zaten bilmemek değil öğrenmemek ayıp Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Zaten bilmemek değil öğrenmemek ayıp Efet Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.