Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 dur sana bir de mısra-ı berceste yazayoım Ne yanar kimse bana ateş-i dilden özge, Ne açar kimse kapım bad-ı sabâdan gayri Fuzuli ya dogville bir film ismi değil miydi ? fuzuli yi severdim ama lisede yeşil pencerenden bir gül at bana beni şiirden soğuttu dogville bir film ismi doğru köpek şehri demek ne hatırlıyosun o filmden bide bunu koyayım dedim Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 evet yaa o şiir iyi ki bir öğrendin smile koymayı sen diğer topiğe gelde anlat bakim ne kadar okuyon Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 evet yaa o şiir iyi ki bir öğrendin smile koymayı sen diğer topiğe gelde anlat bakim ne kadar okuyon şu an yapamadığım resim ekleme smiley i biliyordum o kadar da değil arttık resim ekliycem ama hele bir öğreniyim her başlığa ikişer tane Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 şaka yaptım ya... hemen de alınırmış... hadi koy bakalım buraya ikişer resim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 işte Allahım ya birde işte yazmazmı.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Allahım ya birde işte yazmazmı.. işte... ve berceste... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Az sonra yine yapamazsın.. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 işte... ve berceste... bu ne ya beni sona atmışşın aşk olsun ama assolistler de sonra çıkardı dimi ya Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Aman aman berceste buyur başa geç.. Sende bi upload yap en başa geçir kendini. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Neyse.. sağdaki mi soldaki mi bilemem içlerinden biri adam sandler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Sağdaki sen olduğuna göre adam sandlerde malum soldaki oluyo.. Sana onu yapmayıda öğretebilirim.. Beleş.. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Aman aman berceste buyur başa geç.. Sende bi upload yap en başa geçir kendini. yok yok kalsın.. benim sanda şöhrette gözüm yok sağdaki mi soldaki mi bilemem içlerinden biri adam sandler nasıl yani? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 yok yok kalsın.. benim sanda şöhrette gözüm yok nasıl yani? berceste o fotonun senle ilgisi yok o tamamen kral a ithafımdır "Sağdaki sen " niye ben olayım el uzatmam ben adm sandler lara Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Hmm demek öyle.. Ha önceden bileydim şunu.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Hmm demek öyle.. Ha önceden bileydim şunu.. yine birileri alındı mı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Brileri değil ben alındım.. Biz yardım eli uzatırken öyle demiyorsun dimi. Madem adm sandlere el vermezsin neden el aldın..? Neyse bırakalım bu mevzuyu bir dahada kimseye yardım mardım yok.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Brileri değil ben alındım.. Biz yardım eli uzatırken öyle demiyorsun dimi. Madem adm sandlere el vermezsin neden el aldın..? Neyse bırakalım bu mevzuyu bir dahada kimseye yardım mardım yok.. ömer seyfettinin diyetini biliyormusun şimdi al diyetini deyip kesicem kolumu Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Lazım değilse kes beni ilgilendirmez.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Lazım değilse kes beni ilgilendirmez.. kesiyim ha canın sağolsun iyi akşamlar. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Diyetimi geri verirken karar verebiliyorsan.. Kolunu keserkende ver.. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 bir yar-ı sıddık anlar halden aşk dersini alır gülden hiç riyasız tam gönülden seven dosta selam olsun Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 bir yar-ı sıddık anlar halden aşk dersini alır gülden hiç riyasız tam gönülden seven dosta selam olsun selam berceste Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 slmm baktım kimseden ses çıkmıyor.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.