Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar efkar basar böyle derın gönullere gönül muhabbet ıster topic bahane nevrotik sosyolog
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar ben yokken neler yaptınız bakayım siz hı valla garip duygusal bir hava oluştu biz de anlayamadık
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl muhabbet fanı nerde dogvılle hani gönul muhabbet ıster topıc bahane merhabe berceste
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl merhaba şimdi gelir merak etme... ben ona o kadar tembih ettim geç kalma diye ama
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl bız farklı zamanların dostlarıyız dermişim ya nırdesiniz garii
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar yanlış görmüyorum değil mi evet ben de buradayım siz de iki bunalımlı günü bile aydın bulmuyosunuz gerçi burası çok soğuk kapalı ben çok kaynamış çay olan bardağı elimde sıkıyorum ısınmak için
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar niye soğuk ya,mevsım mı üşüten duyguların mı acaba vaaaaaaay sedelina konuşturmuşuz yine filozofimizi şimdi o laftan sonra yok burda hava soğuk dersem ne kadar salak ve basit olur onun için tabi tabi o duygulardan
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Orta yolu bulsam bende ona uysam Bıraz da kıvırıp sağdan soldan Söz verıp tutmasam kendımı bulsam Bunlar bana bı yakışsa Bu gunku aklım olsaaa seden çalıodu ya
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl yanlış olan ne,biz mi hayat mı yanlış olan insanlar... düzen... bizleriz... zaten hayat salt kendi başına ne ifade eder ki...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl oyun için de oyun,birileri dolarları savurup oynar,bırıleri çalar,birileri de garsonluk yapar,birileri de alkış tutar..birileri de camdan hayranlıkla izler.. ya biz
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl birşey yapamasan da yaşananlara sancılanmak, acısını hissetmekte bir artı değil mi.... sokaklar da öyle başıboş , pervasız isnan var ki... en azından senin için acıyor ve yüreğin kanıyor... elimden gelse de ........ diyorsan... En azından insansın derim... İNSAN...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Allah bizi insan eyleye.alvarlı imamı evet sancılanmakta bi artı tabiki de.. bazen bi bombadır aklı başa getiren,bazen bi kıtap.. ama safıyane söylenen bi cümle bazen hepsinden etkılidir bence.. bambu ağacını bilirisn,ılk 4 yılda hiçbi belirti yok,sonra aniden 6 haftada 27 metre oluyor.. anladığına eminim
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl bambu ağacı olmak değilde,bambulara 4 yıl sabırla su veren olabılsek yetmez mı?bambu 4 sene görünmez,bişey yapmadığını çabaların boşa gittiğini sanırsın,ama 5.senede bi bakarsın karşında 27 metre bi ağaç hemde 2 ayda sabır demi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.