Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 kim öldü ne zaman öldü al iki smiley borcum vardı faiz Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 yo yo ya kaldırsınlar seni ya da derdest etsinler, admin activate whertus cloud götürün şunu.( ) iki yüzlü ha. ne tiyatrom kaldı zaten ne de yüzüm bu arada sedelina burası ölü filozofların kahvesi kendi canlı filozofinizi diğer başlıklarda devam ettiriniz hızlı düzenleme yaptırıyorum smiley yok olsa clover mlover en azından laugh koyacaktım var gibi davran emi. Sen zahmet etme yerinden Gürültü yapmam derinden Parmaklarım üzerinden Su gibi akar giderim Artık sürersin bir sefa Ne cismim kaldı ne cefa Şikayet etmem bu defa Dişimi sıkar giderim Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 kim öldü ne zaman öldü Şuan için ölen yok ama bazıları bana kastetti bunu hissediyorum Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Sen zahmet etme yerinden Gürültü yapmam derinden Parmaklarım üzerinden Su gibi akar giderim Artık sürersin bir sefa Ne cismim kaldı ne cefa Şikayet etmem bu defa Dişimi sıkar giderim git gidecek gücün varsa gidince yüzün gülecekse seni istemem zaten bir şeyler bitmişse git bekleyen biri varsa yüreğin onun yanındaysa seni istemem bu günahkar halinle topicin suyu çıktı böyle devam . Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 GİDİYORUM Başlangıç nerededir? ölüm gemisine binerken uzak öyle uzak ki ilk evim bir gizle düğümlü yol Nereye gideceğim her hedef çarpınca kanatır beni her şehir içimin şehri her kucak önce sarar üşütür sonra Yokluğun sesi dalgalarla gelir çoğalıp minik taşlarla konuşur (Bu içime denizi sığdırmaya çalışmak gibidir) Hep işittim söylenmeyeni o yüzden kederliyim bakışlarım acır Yine de yola çıktım başkalarının acılarına düştüm sözlerin çarpıştığı o meydanda kendi anlamlarımla yandım Sözlerin ve görüntülerin ardında işaretlerin büyülü kuyusu Ah derin bir acıyla uğuldar Öyle kırdın öyle kırdın ki beni çaresi yok gidiyorum işte Ama nereye? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 git git git me dur yalan söyledim doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim aramızda yaşanacak yarım kalan bir şeyler var......................... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Vazgeçtim, konuşmuyor ve dinlemiyorum artık. Öfkeme gün sayıyor, defterime bir çizik daha atıyorum. Her gün doğurduğum fikirlerimi, aynı gün ellerimle boğuyorum... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Vazgeçtim, konuşmuyor ve dinlemiyorum artık. Öfkeme gün sayıyor, defterime bir çizik daha atıyorum. Her gün doğurduğum fikirlerimi, aynı gün ellerimle boğuyorum... napıyosun Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Valla ben de şaşırdım artık arada bir olur böyle.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 neyse nerde kalmıştık neyi kaldırıyoduk Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 valla senin niyetin kötü dogville ben artık karışmayacağım sana aslında susma sustukça sıra sana gelecek diye bir söz de var ama Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 valla senin niyetin kötü dogville ben artık karışmayacağım sana aslında susma sustukça sıra sana gelecek diye bir söz de var ama buldum ben gidiyim en iyisi Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 selametle bu burada kalmayacak ona göre hıı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 yaw napıosunuz,ikinızde gidin zaten elktrık alamamıştım sızden,nasıl alınıyorsa o da Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 yaw napıosunuz,ikinızde gidin zaten elktrık alamamıştım sızden,nasıl alınıyorsa o da iletken olduğunu görmek istermisin ben elktrik veririm sana Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 yaw napıosunuz,ikinızde gidin zaten elktrık alamamıştım sızden,nasıl alınıyorsa o da Burası da başlık değil üye kaldırma bölümü olcak zaten iletken olduğunu görmek istermisin ben elktrik veririm sana Göster kendini dogville Sedelina elektrik var mı elektrik? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 valla buaralar keban barajında sorun varmış,elektiriği ülke için harcayın gariii Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 valla buaralar keban barajında sorun varmış,elektiriği ülke için harcayın gariii topiğim ne hale geldi admin in beklediği bumuydu hiç benden Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 evet en iyisi bızı kaldırsınlar heryerde efkardan gece çalıyor kulaklarımız da Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 ben de diyorum acaba ben mi gitsem ben mi fazlayım bu foruma Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 topiğim ne hale geldi admin in beklediği bumuydu hiç benden affedın benı forum,admınler,hatta tüm dünya ben dünyaya gelmemelıydım..heryerde sebeblı sebebsız içimden geçenı yazan benım..onların suçu yok Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 sedelina coşma yine tamam ben öderim bu seferlik ya sen devam et nevrotik insan yapma şöyle Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 yaw nevroz değiliz de belki şizofrenız..acaba burada olan bizmiyiz ya bunlar rüyaysa topic için özür napalım bırazda sınırları aşalım Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 yaw nevroz değiliz de belki şizofrenız..acaba burada olan bizmiyiz ya bunlar rüyaysa topic için özür napalım bırazda sınırları aşalım ya sen yap istediğini mani yaz bilmem ne nasıl rahat hissedyorsan sulu göz biziz biziz burda olan şu şizofreniyi karıştırma burda olan biziz ama gerçi bende neyse canım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 efkar basar böyle derın gönullere gönül muhabbet ıster topic bahane Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.