Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar dur sana bir de mısra-ı berceste yazayoım Ne yanar kimse bana ateş-i dilden özge, Ne açar kimse kapım bad-ı sabâdan gayri Fuzuli ya dogville bir film ismi değil miydi ? fuzuli yi severdim ama lisede yeşil pencerenden bir gül at bana beni şiirden soğuttu dogville bir film ismi doğru köpek şehri demek ne hatırlıyosun o filmden bide bunu koyayım dedim
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl evet yaa o şiir iyi ki bir öğrendin smile koymayı sen diğer topiğe gelde anlat bakim ne kadar okuyon
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar evet yaa o şiir iyi ki bir öğrendin smile koymayı sen diğer topiğe gelde anlat bakim ne kadar okuyon şu an yapamadığım resim ekleme smiley i biliyordum o kadar da değil arttık resim ekliycem ama hele bir öğreniyim her başlığa ikişer tane
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl şaka yaptım ya... hemen de alınırmış... hadi koy bakalım buraya ikişer resim
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 18 yıl işte... ve berceste... bu ne ya beni sona atmışşın aşk olsun ama assolistler de sonra çıkardı dimi ya
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 18 yıl Aman aman berceste buyur başa geç.. Sende bi upload yap en başa geçir kendini.
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Neyse.. sağdaki mi soldaki mi bilemem içlerinden biri adam sandler
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 18 yıl Sağdaki sen olduğuna göre adam sandlerde malum soldaki oluyo.. Sana onu yapmayıda öğretebilirim.. Beleş..
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 18 yıl Aman aman berceste buyur başa geç.. Sende bi upload yap en başa geçir kendini. yok yok kalsın.. benim sanda şöhrette gözüm yok sağdaki mi soldaki mi bilemem içlerinden biri adam sandler nasıl yani?
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar yok yok kalsın.. benim sanda şöhrette gözüm yok nasıl yani? berceste o fotonun senle ilgisi yok o tamamen kral a ithafımdır "Sağdaki sen " niye ben olayım el uzatmam ben adm sandler lara
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Hmm demek öyle.. Ha önceden bileydim şunu.. yine birileri alındı mı
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 18 yıl Brileri değil ben alındım.. Biz yardım eli uzatırken öyle demiyorsun dimi. Madem adm sandlere el vermezsin neden el aldın..? Neyse bırakalım bu mevzuyu bir dahada kimseye yardım mardım yok..
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Brileri değil ben alındım.. Biz yardım eli uzatırken öyle demiyorsun dimi. Madem adm sandlere el vermezsin neden el aldın..? Neyse bırakalım bu mevzuyu bir dahada kimseye yardım mardım yok.. ömer seyfettinin diyetini biliyormusun şimdi al diyetini deyip kesicem kolumu
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Lazım değilse kes beni ilgilendirmez.. kesiyim ha canın sağolsun iyi akşamlar.
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 18 yıl Diyetimi geri verirken karar verebiliyorsan.. Kolunu keserkende ver..
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 18 yıl bir yar-ı sıddık anlar halden aşk dersini alır gülden hiç riyasız tam gönülden seven dosta selam olsun
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar bir yar-ı sıddık anlar halden aşk dersini alır gülden hiç riyasız tam gönülden seven dosta selam olsun selam berceste
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.