Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 BİLİMSELCİYE Şaft difransiyel, sapan lastiği ve antilop sürüleri gibi sözler sizin üslubunuzu bozuyosa sözlücek sözüm yok.. o sözlerde en küçük bir argo yoktur.. Sadece felsefenin nasıl yapıldığını göstermek için gayet felsefik bir üslupla karşılık verdim... Ama asıl sizin bana "bu kişi" diye hitabınız sizin felsefenizi açığa çıkarmıştır.. Sizin bu gibi sudan sebeplerle tartışma platformundan "özür dilerim" diyerek uzaklaşmanıza biz psikolojide DEFENSE MECHANİSM "Savunma Mekanizması" diyoruz.. YAMYAM'a Sevgili yamyam o olayların olduğu vakitte yeryüzünde cinler yaşıyorlardı.. O konuda çok açık bir bilgi olmamasına rağmen zannımca şeytan, yani iblis, Allahın sevdiği cinlerden ve meleklerin yanında Alllaha ibadet eden biriydi.. (en doğrusunu Allah bilir) Meleklerin yanına meleklerden başkası çıkamaz yada onların yanında melekten başkası olamaz diye bir kayıt ne gördüm ne duydum.. Orada kurgu hatası yoktur, çünki Kuran kurgu değildir..!! Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Soru 1 : Şeytan eğer bir cin ise meleklerin arasında ne işi var? Soru 2 : Tanrı meleklere secde edin diyorsa, bir cin olan şeytan neden üzerine alınıyor? Soru 3 : Tanrı secde etmesi için sadece meleklere emir verdiği halde, bir cin olan şeytanın secde etmemesine ne diye sinirleniyor? Mantık ilkeleri açısından mükemmel sorular... Bir de nedense çok güldüm,çok hoş bir akıl yürütme olmuş. Alıntı
Φ shankara Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 önyargısız yaklaşabilecekmisiniz diye alt başlık koymuştum ancak mümkün deil herhalde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.