Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

..............AYKIRI GÖRÜŞLER.............

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

BİLİMSELCİYE

Şaft difransiyel, sapan lastiği ve antilop sürüleri gibi sözler sizin üslubunuzu bozuyosa sözlücek sözüm yok..

o sözlerde en küçük bir argo yoktur..

Sadece felsefenin nasıl yapıldığını göstermek için gayet felsefik bir üslupla karşılık verdim...

Ama asıl sizin bana "bu kişi" diye hitabınız sizin felsefenizi açığa çıkarmıştır..

Sizin bu gibi sudan sebeplerle tartışma platformundan "özür dilerim" diyerek uzaklaşmanıza biz psikolojide DEFENSE MECHANİSM "Savunma Mekanizması" diyoruz..

YAMYAM'a

Sevgili yamyam o olayların olduğu vakitte yeryüzünde cinler yaşıyorlardı..

O konuda çok açık bir bilgi olmamasına rağmen zannımca şeytan, yani iblis, Allahın sevdiği cinlerden ve meleklerin yanında Alllaha ibadet eden biriydi.. (en doğrusunu Allah bilir)

Meleklerin yanına meleklerden başkası çıkamaz yada onların yanında melekten başkası olamaz diye bir kayıt ne gördüm ne duydum..

Orada kurgu hatası yoktur, çünki Kuran kurgu değildir..!!

Misafir Zıplayan Dana
Gönderi tarihi:

Soru 1 : Şeytan eğer bir cin ise meleklerin arasında ne işi var?

Soru 2 : Tanrı meleklere secde edin diyorsa, bir cin olan şeytan neden üzerine alınıyor?

Soru 3 : Tanrı secde etmesi için sadece meleklere emir verdiği halde, bir cin olan şeytanın secde etmemesine ne diye sinirleniyor?

Mantık ilkeleri açısından mükemmel sorular...

Bir de nedense çok güldüm,çok hoş bir akıl yürütme olmuş.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.