Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 ERKEK ARKADAŞINIZ YADA EŞİNİZ... SÜREKLİ MAÇ SEYREDİYO VE SİZLE PEK İLGİLENMEYEN BİRİYSE YANİ MAÇ KOLİKSE SİZ NE YAPARDINIZ.. DİKKAT Mİ ÇEKERDİNİZ YOKSA GICIKI OLURDUNUZ.......... SİZE TAVSİYE MAÇ ESNASINDA TELEVİZYONUN ÖNÜNDEN GEÇMEYİN, BİR TAVSİYE FUTBOLCULARDAN BİRİYLE PİLATONİK AŞIK OLUNUZ BUNLAR BİR GÜLSE BİLSE ALINTISIDIR.......TABİİ BİR KISMI Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 erkek çok maç izliyorsa kadında yerli dizi izliyordur.. biz ne yapalım dizideki kadınlara aşıkmı olalım Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 ben takımımın ve türkiye maçlarını zevkle izlerim... ben olsam ondan daha fanatikçe ve daha coşkulu izler onu şaşırtarak ilgiyi üzerime toplarım... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 ben takımımın ve türkiye maçlarını zevkle izlerim... ben olsam ondan daha fanatikçe ve daha coşkulu izler onu şaşırtarak ilgiyi üzerime toplarım... Helal sana be Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 benden bayanlara tavsiye sizin yerinizde olsam hemen gider rakip takımın formasını alır maçı seyrederim oda buna gıcık olur ve esas maç maç bitince başlar ;) hemde en sıkısından bir maç sonu tatlı mutluluk :) :D Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 erkek çok maç izliyorsa kadında yerli dizi izliyordur.. biz ne yapalım dizideki kadınlara aşıkmı olalım belkide ama çaktırmayın yoksa mazallah bir iç savaş yaşanır ben takımımın ve türkiye maçlarını zevkle izlerim... ben olsam ondan daha fanatikçe ve daha coşkulu izler onu şaşırtarak ilgiyi üzerime toplarım... süpersin 10 numara Alıntı
Φ Yavuz-16 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 VALLA BENİM İÇİN Bİ SORUN OLMAZ ÇÜNKÜ BENDE MAÇ İZLERİM ONUDA GEÇ BOKS FALANDA VAR BENDE. onun bi çare bulması gerekir heralde. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 ERKEK ARKADAŞINIZ YADA EŞİNİZ... SÜREKLİ MAÇ SEYREDİYO VE SİZLE PEK İLGİLENMEYEN BİRİYSE YANİ MAÇ KOLİKSE SİZ NE YAPARDINIZ.. DİKKAT Mİ ÇEKERDİNİZ YOKSA GICIKI OLURDUNUZ.......... SİZE TAVSİYE MAÇ ESNASINDA TELEVİZYONUN ÖNÜNDEN GEÇMEYİN, BİR TAVSİYE FUTBOLCULARDAN BİRİYLE PİLATONİK AŞIK OLUNUZ BUNLAR BİR GÜLSE BİLSE ALINTISIDIR.......TABİİ BİR KISMI erkek arkadaşımsa bu maç kolik bey ve birde benimle ilgilenmiyorsa demekki eceline susamış ve kaşınıyor anında posta koyardım hiç acımam valla başka erkek mi yok dedim. haa evliysem tabi biraz daha ılımlı yaklaşırdım .tam bir dizi koliğimdir o yüzden bir şekilde ortayı bulmaya çalışırdım.ben onunla maç izlerdim oda benimle dizi. işte olay budur. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 bir çözüm yolu var ama kesen kuvvetli olmalı toshibanın ürettiği farklı açılardan bakıldığında farklı görüntüleri gösterebilen tvler. düşünsenize bir taraftan maç izlerken bir taraftan dizi izliyebiliyorsunuz. o sıra erkek gol diye ayağa fırlıyor kadın sevgilisinen ayrılan hatun için üzülüyor Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 erkek çok maç izliyorsa kadında yerli dizi izliyordur.. biz ne yapalım dizideki kadınlara aşıkmı olalım altına imzamı atarım Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 KIZILDERİLİ ARKADAŞIMIZ DOĞRU SÖLÜYO....MANTIKLI AMA BİRZ SAÇMA OLMAZMI,? BİRİ ORADA ÜZÜLÜYO AĞLIYO DİĞERİDE ONA İNAT GÖBEK ATIYOMUŞ GİBİ ÇATLA PATLA AYRILDILAR OH DER GİBİ NE ENTERASAN AMA.... DİZİDE BEYENDİĞİNİZ VARSA AŞIK OLUN AMA BELLİ ETMEYİN TABİİİ AŞIK OLACAK KARAKTER BULURSANIZ ....... Alıntı
Φ HeRa_ Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 valla beni seven adam zaten benle ilgilenir bi dk. ayıramas gözünü benden yani ben hiç izlemsin demiorum ama herseyin bi sınırı var dimi yanında ben varsam benle ilgilencek beraber keyif alacagımız seylerı yapması lazım. ( e tabi bide senle ilgilenmesini saglamayı bilcen ) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 iki futbolkolik abim var, yani hic bir erkek gözümü futbol la korkutamaz veee Gülse Birsele bayiliorummmmm Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 valla beni seven adam zaten benle ilgilenir bi dk. ayıramas gözünü benden yani ben hiç izlemsin demiorum ama herseyin bi sınırı var dimi yanında ben varsam benle ilgilencek beraber keyif alacagımız seylerı yapması lazım. ( e tabi bide senle ilgilenmesini saglamayı bilcen ) helal sana zaten herkez nerde ne yapacağını bilse sorun olmaz değil mi? Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Benim tavsiyem olayları kişilik çatışmasına döndürmeden halletmeye çalışmak...çok sık maç izlemiyosa ,fedakarlığın sakıncası yok.. Alıntı
Φ oxan Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 walla arkadaslar ok tamam ilgiyi cekmek ıstıosanız ılk once macı ızleyın beraber sonra devre arasında ılgıyı baska yere cekın sız bılırsınız neler yapıcagınızı,2.yarıyı ızlemek zorunda kalmıosunuz deneyın işe yarıyor... Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 walla arkadaslar ok tamam ilgiyi cekmek ıstıosanız ılk once macı ızleyın beraber sonra devre arasında ılgıyı baska yere cekın sız bılırsınız neler yapıcagınızı,2.yarıyı ızlemek zorunda kalmıosunuz deneyın işe yarıyor... neden birinci yarıyı izleyeceksinizki maç başlamadan başlasanız daha iyi değilmi Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 süpersiniz konu kayıyo Alıntı
Φ angel_25 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 yani ben orda oturcam oda maç izleycek..hahahhaha.hayatta izleyemez.izlemek istiyosa söyleyecek tek söz kalıyo dfemektirrr hadi yavrrrum işinee Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 bizim trabzon spor yenile yenile maç izleme hevesi bırakmadı anasını satiim bide şu konulara bak ulem zaten yeniliyoruz bide karıyla kızla uğraş sonrada erkekler eşlerini neden öpüyor diye başlıklar açılıyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.