Φ Leejla Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 DIZININ YENI BOLUMU PAZARTESI SHOWTV EKRANLARINDA OLACAK.........MUTLAKA IZLEYIN Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ah sedelina sen yeryüzünde yürüyen bir ilim abidesisin.. Dikkat et abide diyorum.. Birçok malayani şeylere seni dikecekler, o boşşeylerden kurtulun diye.. Sen ki ilme susamış bir susuz.. Boşluğa uyanan uykusuz.. Belki bir hayal kadar sonsuz.. Bir süreyya kadar kusursuz.. Sevgilerimle.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 DIZININ YENI BOLUMU PAZARTESI SHOWTV EKRANLARINDA OLACAK.........MUTLAKA IZLEYIN Şuraya bi imza şeyttirsenize Alıntı
Φ Leejla Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Şuraya bi imza şeyttirsenize NASIL YANI??? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Fransızların hepsinin Türkçe bildiğini zannetmiyorum.. Bilenleri bu yazımı anlayabilir.. Zaten seninde Fransız kalmadığını söylüyorum.. Ama Namibyalıların Türkçe bildiklerine delillerim var.. hayır ben türkçe bilmeyen fransızlardan kaldım.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 NASIL YANI??? Basbayagı imzaaa Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Aaa yeşim gelmiş.. Türkçe bilmeyen Fransız yeşim.. Nasılsın kardeşim.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Aaa yeşim gelmiş.. Türkçe bilmeyen Fransız yeşim.. Nasılsın kardeşim.. sorma yawww elektrikler kesildi. 15 dakka önce geldi ama anamın dırdırıyla bulaşık yıkayıp geldim en hızlısından!!! Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 keşke bı sanatçı için bukadar yazılabilecek hayranlık dünyaca ünlü bilimadamlarımız içinde yazılabılseydı belkı bu durumda olmazdık... (başlığı açan arkadaşımız kırılmasın,saygı duyarım fıkrıne ama bunu belırtmek ıstedım) varmı bildiğin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Elektiriğin kesildiğini ve hatta 15 dakika gelmediğini ve senin bulaşıkları yıkamak zorunda kaldığını tahmin etmiştim zaten.. Şuan nasılsın onu söle... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Şu resimdeki kız çok hoş yaa Google da aradım ama bulamadım var mı bildiğiniz sitede resmi Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Leejla allah'tan kız değilsin :w00t: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Leejla allah'tan kız değilsin :w00t: Kıız diil mi be Alıntı
Φ Leejla Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Leejla allah'tan kız değilsin :w00t: NASIL ANLAMADIM ?? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Nasıl anlamadım diyo.. Diyolarkiiii kızmısın yani kızolan kız manasında değil.. Baymı bayanmı anlamında. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Nasıl anlamadım diyo.. Diyolarkiiii kızmısın yani kızolan kız manasında değil.. Baymı bayanmı anlamında. Alıntı
Φ Leejla Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Nasıl anlamadım diyo.. Diyolarkiiii kızmısın yani kızolan kız manasında değil.. Baymı bayanmı anlamında. LEYLA ISIMDE BI ERKEK VARMIKI???HEM BEN SENIN DEDIGIN GIBI ANLAMADIM ZATEN SADECE ISMIM LEYLA VE O ARKADAS NEDEN VANA KIZMISIN DIYE SORDUGUNU ANLAMADIM :s:s Alıntı
Φ Leejla Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Şu resimdeki kız çok hoş yaa Google da aradım ama bulamadım var mı bildiğiniz sitede resmi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Demedi demeyin bu arkadaş iki güne kalmaz buraları resimlerle doldurur.. Resimlerden adım atamaz oluruz.. Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Demedi demeyin bu arkadaş iki güne kalmaz buraları resimlerle doldurur.. Resimlerden adım atamaz oluruz.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.