Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl GOKHAN OZEN HAYRANLARI BURAYA Sesiyle sarkilari muhtesem bence....yakisikliligi da oyle okadar tatli bakiyor ki...insani kendine asik ediyor aranizda bilenler vardir yeni bir diziyede basladi,bence cok basarili heleki kendi sesiyle oynamasi beni daha da mutlu etti....dizide kendi sarkilarinin calinmasida cok guzel olmus......Allah yolunu acik etsin......
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ee ben hayranı değilim çıkıyımmı..? ISTEYEN HERKES YAZABILIR....SEVMESENDE ELESTIREBILIRSIN...AMA BEN ONUN ELESTIRILECEK BISEYSINI GOREMIYORUM.....ALLAH VERGISI HERSEYI MUKKEMEL YAPIYOR
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl GOKHAN OZEN HAYRANLARI BURAYA Sesiyle sarkilari muhtesem bence....yakisikliligi da oyle okadar tatli bakiyor ki...insani kendine asik ediyor aranizda bilenler vardir yeni bir diziyede basladi,bence cok basarili heleki kendi sesiyle oynamasi beni daha da mutlu etti....dizide kendi sarkilarinin calinmasida cok guzel olmus......Allah yolunu acik etsin...... Ben hiiçç sevmem... Tabi sevenleri de var.... Ya öyle bir övüyorsun ki yoksa sen gökhan özensin de , reklam mı yapıyorsun
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl tek kelimeyle iğrençççççççç.. ama sizi de üzmek istemem. renkler ve zevkler tartışılmaz..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Kendisini tanımam ama yakışıklı gerçekten daha doğrusu ekrana yakışıyor. Birkaç güzel şarkısıda var. Ama sanatsal olmaktan çok piyasa şarkıları bunlar... Üretmesi güzel........
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl İki de vursaydın bari.. hakedene de vururuz dert etme kral abi..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Hadi ben hakettim farzedelim.. Sende vuracan farzadelim.. Vurda görelim nasıl vurcan.. Vala o bileklerini alır kıvırır... )
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Hadi ben hakettim farzedelim.. Sende vuracan farzadelim.. Vurda görelim nasıl vurcan.. Vala o bileklerini alır kıvırır... ) ben yaparım merak etme sen sedat abi..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Bilirim yaparsın.. Bilmezmiyim.. hehehh.. herkes çözmüş artıkın beni..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Ben hiiçç sevmem... Tabi sevenleri de var.... Ya öyle bir övüyorsun ki yoksa sen gökhan özensin de , reklam mı yapıyorsun AH AH KESKE BENI GOREVLENDIRMIS OLSAYDIDA YAPARDIM VALLA REKLAMINI SEVE SEVE
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl hehehh.. herkes çözmüş artıkın beni.. Benden herkesimi kastediyon..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Benden herkesimi kastediyon.. yok sedat abi senden başka yazanlarda var , söleyenler de var!! bundan yola çıkarak söledim ...
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Yaa demek başkalarıda var.. Bende yalnız ben olduğumu zannederekten, içimdeki dismogorotatif enerjinin canlandığını ve hatta tüm bedenime galebe çaldığını düşünüyorken, birden bire şok bir mesajla aslında görünenin halüsünasyonik bir görünüm olduğu ve uzay-zaman dahilinde röladivite (görecelik) farkından dolayı bir tür yanlış algılama olduğunu anladım..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Yaa demek başkalarıda var.. Bende yalnız ben olduğumu zannederekten, içimdeki dismogorotatif enerjinin canlandığını ve hatta tüm bedenime galebe çaldığını düşünüyorken, birden bire şok bir mesajla aslında görünenin halüsünasyonik bir görünüm olduğu ve uzay-zaman dahilinde röladivite (görecelik) farkından dolayı bir tür yanlış algılama olduğunu anladım.. ayyy bu ne fransız kaldım..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Fransız kalsan anlardın.. Fransızlar bilimde baya ilerde çok ülkeye göre.. Sanırım sen Fransız değilde şey kaldın.. Hmmm Namibyalı ..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Fransız kalsan anlardın.. Fransızlar bilimde baya ilerde çok ülkeye göre.. Sanırım sen Fransız değilde şey kaldın.. Hmmm Namibyalı .. peki fransızlar türkçe biliyorlarmıymış..(hepsi)
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Fransızların hepsinin Türkçe bildiğini zannetmiyorum.. Bilenleri bu yazımı anlayabilir.. Zaten seninde Fransız kalmadığını söylüyorum.. Ama Namibyalıların Türkçe bildiklerine delillerim var..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Yazar YA ARKADASLAR GOKHAN LA ILGILI GORUSLERINIZI YAZIN........KENDI ARANIZDA SONRA TARTISIRSINIZ
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Tamam len.. ne barıyon.. Len dedim ksr bakma kırılma.. 1979'un 29 Kasım sabahı dünyaya gözlerimi açtığım anda müzik için yazılmıştı kaderim belki de....Kim bilebilirdi Ankara'nın hasret kokan sokaklarından çıkıp gelecektim İstanbul'a, müzik uğruna.... Ardımda bıraktıklarım mıydı içimde sızlayan o ilk otobüs yolculuğunda, yoksa yollarına düştüğüm bu koskoca kentin içinde 'belki de yalnız kalacağım' düşüncesi mi...Anılarımın bir intikamı mıydı sessizce gözlerimden düşen damlalar, yoksa geleceğime dair ektiğim başarı tohumlarını mı suluyordum her damlayla... (Gökan Özen)
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Tamam len.. ne barıyon.. Len dedim ksr bakma kırılma.. 1979'un 29 Kasım sabahı dünyaya gözlerimi açtığım anda müzik için yazılmıştı kaderim belki de....Kim bilebilirdi Ankara'nın hasret kokan sokaklarından çıkıp gelecektim İstanbul'a, müzik uğruna.... Ardımda bıraktıklarım mıydı içimde sızlayan o ilk otobüs yolculuğunda, yoksa yollarına düştüğüm bu koskoca kentin içinde 'belki de yalnız kalacağım' düşüncesi mi...Anılarımın bir intikamı mıydı sessizce gözlerimden düşen damlalar, yoksa geleceğime dair ektiğim başarı tohumlarını mı suluyordum her damlayla... (Gökan Özen) YOK CANIM :)ESTAGFURULLAH COZDUM ARTIK SENI ZATEN
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl keşke bı sanatçı için bukadar yazılabilecek hayranlık dünyaca ünlü bilimadamlarımız içinde yazılabılseydı belkı bu durumda olmazdık... (başlığı açan arkadaşımız kırılmasın,saygı duyarım fıkrıne ama bunu belırtmek ıstedım)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.