Φ Leejla Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 GOKHAN OZEN HAYRANLARI BURAYA Sesiyle sarkilari muhtesem bence....yakisikliligi da oyle okadar tatli bakiyor ki...insani kendine asik ediyor aranizda bilenler vardir yeni bir diziyede basladi,bence cok basarili heleki kendi sesiyle oynamasi beni daha da mutlu etti....dizide kendi sarkilarinin calinmasida cok guzel olmus......Allah yolunu acik etsin...... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ee ben hayranı değilim çıkıyımmı..? Alıntı
Φ Leejla Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ee ben hayranı değilim çıkıyımmı..? ISTEYEN HERKES YAZABILIR....SEVMESENDE ELESTIREBILIRSIN...AMA BEN ONUN ELESTIRILECEK BISEYSINI GOREMIYORUM.....ALLAH VERGISI HERSEYI MUKKEMEL YAPIYOR Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 GOKHAN OZEN HAYRANLARI BURAYA Sesiyle sarkilari muhtesem bence....yakisikliligi da oyle okadar tatli bakiyor ki...insani kendine asik ediyor aranizda bilenler vardir yeni bir diziyede basladi,bence cok basarili heleki kendi sesiyle oynamasi beni daha da mutlu etti....dizide kendi sarkilarinin calinmasida cok guzel olmus......Allah yolunu acik etsin...... Ben hiiçç sevmem... Tabi sevenleri de var.... Ya öyle bir övüyorsun ki yoksa sen gökhan özensin de , reklam mı yapıyorsun Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 tek kelimeyle iğrençççççççç.. ama sizi de üzmek istemem. renkler ve zevkler tartışılmaz.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 İki de vursaydın bari.. Alıntı
Φ Insomnia Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Kendisini tanımam ama yakışıklı gerçekten daha doğrusu ekrana yakışıyor. Birkaç güzel şarkısıda var. Ama sanatsal olmaktan çok piyasa şarkıları bunlar... Üretmesi güzel........ Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 İki de vursaydın bari.. hakedene de vururuz dert etme kral abi.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Hadi ben hakettim farzedelim.. Sende vuracan farzadelim.. Vurda görelim nasıl vurcan.. Vala o bileklerini alır kıvırır... ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Çok severim ben kendisini Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Hadi ben hakettim farzedelim.. Sende vuracan farzadelim.. Vurda görelim nasıl vurcan.. Vala o bileklerini alır kıvırır... ) ben yaparım merak etme sen sedat abi.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Bilirim yaparsın.. Bilmezmiyim.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Bilirim yaparsın.. Bilmezmiyim.. hehehh.. herkes çözmüş artıkın beni.. Alıntı
Φ Leejla Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ben hiiçç sevmem... Tabi sevenleri de var.... Ya öyle bir övüyorsun ki yoksa sen gökhan özensin de , reklam mı yapıyorsun AH AH KESKE BENI GOREVLENDIRMIS OLSAYDIDA YAPARDIM VALLA REKLAMINI SEVE SEVE Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 hehehh.. herkes çözmüş artıkın beni.. Benden herkesimi kastediyon.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Benden herkesimi kastediyon.. yok sedat abi senden başka yazanlarda var , söleyenler de var!! bundan yola çıkarak söledim ... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yaa demek başkalarıda var.. Bende yalnız ben olduğumu zannederekten, içimdeki dismogorotatif enerjinin canlandığını ve hatta tüm bedenime galebe çaldığını düşünüyorken, birden bire şok bir mesajla aslında görünenin halüsünasyonik bir görünüm olduğu ve uzay-zaman dahilinde röladivite (görecelik) farkından dolayı bir tür yanlış algılama olduğunu anladım.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yaa demek başkalarıda var.. Bende yalnız ben olduğumu zannederekten, içimdeki dismogorotatif enerjinin canlandığını ve hatta tüm bedenime galebe çaldığını düşünüyorken, birden bire şok bir mesajla aslında görünenin halüsünasyonik bir görünüm olduğu ve uzay-zaman dahilinde röladivite (görecelik) farkından dolayı bir tür yanlış algılama olduğunu anladım.. ayyy bu ne fransız kaldım.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Fransız kalsan anlardın.. Fransızlar bilimde baya ilerde çok ülkeye göre.. Sanırım sen Fransız değilde şey kaldın.. Hmmm Namibyalı .. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Fransız kalsan anlardın.. Fransızlar bilimde baya ilerde çok ülkeye göre.. Sanırım sen Fransız değilde şey kaldın.. Hmmm Namibyalı .. peki fransızlar türkçe biliyorlarmıymış..(hepsi) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Fransızların hepsinin Türkçe bildiğini zannetmiyorum.. Bilenleri bu yazımı anlayabilir.. Zaten seninde Fransız kalmadığını söylüyorum.. Ama Namibyalıların Türkçe bildiklerine delillerim var.. Alıntı
Φ Leejla Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 YA ARKADASLAR GOKHAN LA ILGILI GORUSLERINIZI YAZIN........KENDI ARANIZDA SONRA TARTISIRSINIZ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Tamam len.. ne barıyon.. Len dedim ksr bakma kırılma.. 1979'un 29 Kasım sabahı dünyaya gözlerimi açtığım anda müzik için yazılmıştı kaderim belki de....Kim bilebilirdi Ankara'nın hasret kokan sokaklarından çıkıp gelecektim İstanbul'a, müzik uğruna.... Ardımda bıraktıklarım mıydı içimde sızlayan o ilk otobüs yolculuğunda, yoksa yollarına düştüğüm bu koskoca kentin içinde 'belki de yalnız kalacağım' düşüncesi mi...Anılarımın bir intikamı mıydı sessizce gözlerimden düşen damlalar, yoksa geleceğime dair ektiğim başarı tohumlarını mı suluyordum her damlayla... (Gökan Özen) Alıntı
Φ Leejla Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Tamam len.. ne barıyon.. Len dedim ksr bakma kırılma.. 1979'un 29 Kasım sabahı dünyaya gözlerimi açtığım anda müzik için yazılmıştı kaderim belki de....Kim bilebilirdi Ankara'nın hasret kokan sokaklarından çıkıp gelecektim İstanbul'a, müzik uğruna.... Ardımda bıraktıklarım mıydı içimde sızlayan o ilk otobüs yolculuğunda, yoksa yollarına düştüğüm bu koskoca kentin içinde 'belki de yalnız kalacağım' düşüncesi mi...Anılarımın bir intikamı mıydı sessizce gözlerimden düşen damlalar, yoksa geleceğime dair ektiğim başarı tohumlarını mı suluyordum her damlayla... (Gökan Özen) YOK CANIM :)ESTAGFURULLAH COZDUM ARTIK SENI ZATEN Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 keşke bı sanatçı için bukadar yazılabilecek hayranlık dünyaca ünlü bilimadamlarımız içinde yazılabılseydı belkı bu durumda olmazdık... (başlığı açan arkadaşımız kırılmasın,saygı duyarım fıkrıne ama bunu belırtmek ıstedım) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.