Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

GOKHAN OZEN HAYRANLARI BURAYA :wub::wub::wub:

Sesiyle sarkilari muhtesem bence....yakisikliligi da oyle okadar tatli bakiyor ki...insani kendine asik ediyor :):)

aranizda bilenler vardir yeni bir diziyede basladi,bence cok basarili heleki kendi sesiyle oynamasi beni daha da mutlu etti....dizide kendi sarkilarinin calinmasida cok guzel olmus......Allah yolunu acik etsin...... :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

• Cevaplar 63
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Popüler Olduğu Günler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

GOKHAN OZEN HAYRANLARI BURAYA :wub::wub::wub:

Sesiyle sarkilari muhtesem bence....yakisikliligi da oyle okadar tatli bakiyor ki...insani kendine asik ediyor :):)

aranizda bilenler vardir yeni bir diziyede basladi,bence cok basarili heleki kendi sesiyle oynamasi beni daha da mutlu etti....dizide kendi sarkilarinin calinmasida cok guzel olmus......Allah yolunu acik etsin...... :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Ben hiiçç sevmem...

Tabi sevenleri de var....

Ya öyle bir övüyorsun ki yoksa sen gökhan özensin de , reklam mı yapıyorsun :lol::lol:

Gönderi tarihi:

tek kelimeyle iğrençççççççç.. :angry:

ama sizi de üzmek istemem. :blushing: renkler ve zevkler tartışılmaz.. :excl:

Gönderi tarihi:

Hadi ben hakettim farzedelim..

Sende vuracan farzadelim..

Vurda görelim nasıl vurcan.. :)

Vala o bileklerini alır kıvırır... :))

ben yaparım merak etme sen sedat abi.. :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

Ben hiiçç sevmem...

Tabi sevenleri de var....

Ya öyle bir övüyorsun ki yoksa sen gökhan özensin de , reklam mı yapıyorsun :lol::lol:

:stuart::stuart::stuart: AH AH KESKE BENI GOREVLENDIRMIS OLSAYDIDA YAPARDIM VALLA REKLAMINI SEVE SEVE :lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:

Benden herkesimi kastediyon.. :)

yok sedat abi senden başka yazanlarda var , söleyenler de var!! bundan yola çıkarak söledim ... :P

Gönderi tarihi:

Yaa demek başkalarıda var..

Bende yalnız ben olduğumu zannederekten, içimdeki dismogorotatif enerjinin canlandığını ve hatta tüm bedenime galebe çaldığını düşünüyorken, birden bire şok bir mesajla aslında görünenin halüsünasyonik bir görünüm olduğu ve uzay-zaman dahilinde röladivite (görecelik) farkından dolayı bir tür yanlış algılama olduğunu anladım.. :)

Gönderi tarihi:

Yaa demek başkalarıda var..

Bende yalnız ben olduğumu zannederekten, içimdeki dismogorotatif enerjinin canlandığını ve hatta tüm bedenime galebe çaldığını düşünüyorken, birden bire şok bir mesajla aslında görünenin halüsünasyonik bir görünüm olduğu ve uzay-zaman dahilinde röladivite (görecelik) farkından dolayı bir tür yanlış algılama olduğunu anladım.. :)

ayyy bu ne fransız kaldım.. :):blushing::blushing::unsure:

Gönderi tarihi:

Fransız kalsan anlardın..

Fransızlar bilimde baya ilerde çok ülkeye göre..

Sanırım sen Fransız değilde şey kaldın..

Hmmm Namibyalı .. :)

peki fransızlar türkçe biliyorlarmıymış..(hepsi) :angry:

Gönderi tarihi:

Fransızların hepsinin Türkçe bildiğini zannetmiyorum..

Bilenleri bu yazımı anlayabilir..

Zaten seninde Fransız kalmadığını söylüyorum..

Ama Namibyalıların Türkçe bildiklerine delillerim var.. :)

Gönderi tarihi:

Tamam len.. ne barıyon.. :)

Len dedim ksr bakma kırılma..

1979'un 29 Kasım sabahı dünyaya gözlerimi açtığım anda müzik için yazılmıştı kaderim belki de....Kim bilebilirdi Ankara'nın hasret kokan sokaklarından çıkıp gelecektim İstanbul'a, müzik uğruna.... Ardımda bıraktıklarım mıydı içimde sızlayan o ilk otobüs yolculuğunda, yoksa yollarına düştüğüm bu koskoca kentin içinde 'belki de yalnız kalacağım' düşüncesi mi...Anılarımın bir intikamı mıydı sessizce gözlerimden düşen damlalar, yoksa geleceğime dair ektiğim başarı tohumlarını mı suluyordum her damlayla... (Gökan Özen)

Gönderi tarihi:

Tamam len.. ne barıyon.. :)

Len dedim ksr bakma kırılma..

1979'un 29 Kasım sabahı dünyaya gözlerimi açtığım anda müzik için yazılmıştı kaderim belki de....Kim bilebilirdi Ankara'nın hasret kokan sokaklarından çıkıp gelecektim İstanbul'a, müzik uğruna.... Ardımda bıraktıklarım mıydı içimde sızlayan o ilk otobüs yolculuğunda, yoksa yollarına düştüğüm bu koskoca kentin içinde 'belki de yalnız kalacağım' düşüncesi mi...Anılarımın bir intikamı mıydı sessizce gözlerimden düşen damlalar, yoksa geleceğime dair ektiğim başarı tohumlarını mı suluyordum her damlayla... (Gökan Özen)

YOK CANIM :):)ESTAGFURULLAH COZDUM ARTIK SENI ZATEN :stuart::stuart:

Gönderi tarihi:

keşke bı sanatçı için bukadar yazılabilecek hayranlık dünyaca ünlü bilimadamlarımız içinde yazılabılseydı belkı bu durumda olmazdık... :excl:

(başlığı açan arkadaşımız kırılmasın,saygı duyarım fıkrıne ama bunu belırtmek ıstedım) :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.