Φ Armance Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 simdi cogumuzun hosuma gitmeyen hitap cümleleri vardir kesinlikle örneğin. hacım dayioglu emmioğlu hocam hop bilader. genc yakisikli güzelim. beyim ortak , sadic , kirve , yoldas, devrem , topraaam , çiçemmmm vs vs. varmi nefret edilesi dediğiniz hitap cümleler dökülün Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Adım hariç bütün hitap şekillerine uyuzum.. Ama beni tanımayan biri kardeş diye hitap edrese bir sakınca yok.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Uyuss ! Bu kelimeden nefret ediorum ! Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 "*********" bu kelimeyi sevmiyorum ama çok sölüyorum neden bilmiyorum.. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 "gözüm" --nefret ederim duyduğum an her an herşey olabilir. "moruk" "hacı" gider böyle........... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 "gözüm" --nefret ederim duyduğum an her an herşey olabilir. al benden de o kadar... birde toprak .... Alıntı
Φ ahirzaman Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Kendisi düşündüğüm halde biri bana sanane derse hiç hoşuma gitmez en sevdiğim hitap da mübarek:)) Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 en sevdiğim hitap da mübarek:)) Fazlasıyla belli zaten Alıntı
Φ iremeric Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 "kızım" denmesınden ben ıgrenırım o ne ya oyle ben senın nerden kızın oluorm cok .......... bıde"baba" cok sacma helede kızlar bırbırıne soyledıınde cok komııme gıdıo:) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 al benden de o kadar... birde toprak .... Eyyyyvah.. Ben toprak kelimesini çok kullanırım.. Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 topraamm yapraammm lebraammm hacı kelimesindende nefret ediyodum ama artık en çok kullandığım hitaplardan arkadaş çok kullanıyodu ordan alıştık zaten bütün arkadaşlara bulaştırdı Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ^^yavrum^^ nefret ederim,böyle midemi bulandırır söyleyeni öldüresim falan gelir Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 toprağım ve kankım kelımelerını hiç sevmem.. bıde uyuz oluyorum kelımesıne uyuz oluyorum Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 laubali, cümleye başlamadan önce yaaa diye lafı uzatanlara da ben uyuz oluyorum. hocam kelimesini sık kullanırım. ikinci defa beni gören ve dostum ya da kanka diye çağıranlar da iyice sinirlendirir beni. ismin sonuna "-cim, -cım" getirerek konuşmak ise hoşuma gidiyo öyle dil mi mehmetcim gibi.. ya da mehmetcan ! Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Ne alakası var kelimesinden nefret ederim ama konumuz hitap ise bacım kelimesinden Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Eekeklerin birbirleriyle hadi lan,oğlum,...gibi argo konuşmaları kadar, bana kaba gelen bir konuşma tarzı olamaz.. hele oğlum kelimesi... sanki babası! küfreder gibi. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Kendisi düşündüğüm halde biri bana sanane derse hiç hoşuma gitmez en sevdiğim hitap da mübarek:)) ' taş yerinde ağırdır ' Bırak bu yazılar camide kalsın! güzelim siteyi Medreseye çevirdin. Alıntı
Φ simall Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 canım,sekerim,güzelim,tatlım bir düsünsenize bir sirketi ariyorsunuz ve sizinle sadece ikikez konusmus olan sekreter size 1 dk bekle tatlım bağliyorum diyo..gelde o saatten sonra bekle Alıntı
Φ remuslupin Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Kızların birbirlerine "abi" diye hitap etmesi, daha da kötüsü erkeklerin kızlara "abi" demesi. Bi de "falan" lafı ya ben de çok kullanıyorum, hiç böle bi alışkanlıım yoktu aslında, arkadaşım yaktı beni Önce bütün cümlelerin sonuna nokta niyetine kullanıyodum, artık neredeyse her kelimeden sonra Nası kurtulcam hiç bilmiyorum ki! Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 ^^yavrum^^ nefret ederim,böyle midemi bulandırır söyleyeni öldüresim falan gelir walla yavrum lafını sewgilim bana sölediği zman kızmıyodum ama şu an çıktığı kıza da ööle dioo. o yüzden nefret ettim o laftan.. birde erkeklerin sevgililerine filan GÜLÜM dmesine hasta oluyorum yaa.. bana göre tam bi kro luk belirtisi...sizi bilemem ama iğrenççç bi laff Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 bende ablayı pek sevmem Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Siz bunlara sinir oluyorsunuz ama elden ne gelir herkes bunları kullanıyor.... İlk önceleri bende sinir oluyordum ama sonradan alışıyor insan... Alıntı
Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 "kızım" denmesınden ben ıgrenırım o ne ya oyle ben senın nerden kızın oluorm cok .......... bıde"baba" cok sacma helede kızlar bırbırıne soyledıınde cok komııme gıdıo:) al benden de o kadar yaaa!! kızım lafına deli oluyorum, karşımdakine bağırıp çağırmak gelio o anda içimden, bide bizim burda özellikle orta yaşlı adamların çok kullandığı "abisinin", ki bu laf şiveyle birleşince "abüsünün"oluyor, beni bambaşka bi sinir krizine sokmaya yeter Alıntı
Φ killwithkillers Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 lakayt bi şekilde kankiiii die konuşanları sewmem ama birbirimize her türlü adı takarız arkadaşlarla en çokta hacı deriz=)) aklına ne geliosa sölüolar Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 kıllanırım heyy dostum diye lafa başlayanlardan.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.