Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Daha daha iyilikk Tabiki sorabilirsinn.. Ama ben cevap verir miyim orası ayrı.. tamam küstüm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 tamam küstüm Ne dedimki şimdi ben Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Bu kadar alıngan ve darılgan kızın içinde benim ortaya çıkıp, ata binip sağa sola cirit atmam uygun değil.. Anladığım kadarıyla frekanslarımız tutumuyor.. Ben vertikal yayın yapıyorum .. Kızlar horizantel algılıyor.. Bu durumda benim burada maydonoz olmam abestle iştikaldir.. Sedat abiniz şuan şu saniye bu topiclerden kopar ve din, siyaset ve bilim tartışmalarına doğru yol alır.. Baaaay... Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Ne dedimki şimdi ben küstüm işte nedeni yok Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Alıngan lafı bana sanırsam Kısaca bis buna kaçtı desek Sedat Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bendemi çok alıngan oldum ne? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Bu kadar alıngan ve darılgan kızın içinde benim ortaya çıkıp, ata binip sağa sola cirit atmam uygun değil.. Anladığım kadarıyla frekanslarımız tutumuyor.. Ben vertikal yayın yapıyorum .. Kızlar horizantel algılıyor.. Bu durumda benim burada maydonoz olmam abestle iştikaldir.. Sedat abiniz şuan şu saniye bu topiclerden kopar ve din, siyaset ve bilim tartışmalarına doğru yol alır.. Baaaay... nereye gidion sedat abiii?? daha karpuz keseceydik?? Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 sedat elma dersem çık armut dersem çıkma Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 armut! hahhahhahhahahahahhah güzel di yaaaa ... Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 yeşim bugünki imza resmini sefmedim kıs, şu jojo'nun başka bi resmini koysana Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 natali bu şiiri senmi yazdın? Sensizlik sessizliğe dönüştü bugün Yalnızlığım mühebbete mahkum oldu Ruhuma hapsettim Davacı aşktı avukat gözlerin Bir tek ben konuşamadım Sözler dökülemedi dudaklarımdan Eserken bakışların içimde bir uçtan bir uca... Zavallı kalbim bıkamadı senden En tarafsızlığında ömrümün ben senden yana oldum Rüzgara yüzümü döndüm sana sırtımı dönmemek için Ama sen ey AŞK Bana birkez dönüp bakmadın… Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 yeşim bugünki imza resmini sefmedim kıs, şu jojo'nun başka bi resmini koysana dünkünü mü koyyim kelebek abi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Hayır bi arkadaş.. Bana uydugu için kopyaladım Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 hee dünki ama başka resmi varsa onu koy Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 oldumu kelebek abi?? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Kelebek.. elma dersem çık armut dersem çıkma dedin bekliyom.. Bir türlü elma demedin ya.. Bende atladım ne beklicem Alahaşkına.... Birde kızların tahrikkar sözlerine tahammül edemedimde geri geldim.. Biri diyo daha karpuz kesecektik biri diyo kaçtı.. Hiç arkamdan ağlayan yok annaıs satyım ne gidecem kalıyorum.. Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Hayır bi arkadaş.. Bana uydugu için kopyaladım çok güzelmiş, banada uyuyor benimde kendi yazdığım bi dörtlük var yazıyım mı? Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Kelebek.. elma dersem çık armut dersem çıkma dedin bekliyom.. Bir türlü elma demedin ya.. Bende atladım ne beklicem Alahaşkına.... Birde kızların tahrikkar sözlerine tahammül edemedimde geri geldim.. Biri diyo daha karpuz kesecektik biri diyo kaçtı.. Hiç arkamdan ağlayan yok annaıs satyım ne gidecem kalıyorum.. kusura bakma yaa araya tel girdi bizim bahçe yanıyo dediler itfaiyeyi aradım, sonra çğrendim eniştem kontrollu yakmış rahatladım valla Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 çok güzelmiş, banada uyuyor benimde kendi yazdığım bi dörtlük var yazıyım mı? Yaz Aaa Sedat kaçmamış geri gelmiş Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 oldumu kelebek abi?? eh fena değil Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Kelebek.. elma dersem çık armut dersem çıkma dedin bekliyom.. Bir türlü elma demedin ya.. Bende atladım ne beklicem Alahaşkına.... Birde kızların tahrikkar sözlerine tahammül edemedimde geri geldim.. Biri diyo daha karpuz kesecektik biri diyo kaçtı.. Hiç arkamdan ağlayan yok annaıs satyım ne gidecem kalıyorum.. belliki alınmışsın sedat abi.. gel tabi niye gelmiycen ki??? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 eh fena değil niye öle dion kelebek abi?? dünkü daha mı güzeldi??? Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 yazlar bitince denizi seyret biraz, sözler bitince anlatamadıklarına üzülme, yorgunsan konuşma istersen, saat kaç olursa olsun, ben gözlerini dinliyor olacağım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.