Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Sana sanat yaptığını söylüyorsun diyen oldumu..? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Vaauvvvv senin sanat daha güzelmiş kız.. Evet demişin sanat yapmışsın helal.. bu ne demek yaa sedat abi??? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Vaauvvvv senin sanat daha güzelmiş kız.. Evet demişin sanat yapmışsın helal.. yani bu nedemek ?? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Ama sen sanat yaptığını ifade etmiyorsunki.. Ben söylüyorum.. Sanat yapmıyorum diyebilirdin.. Yoksa dedinmi.. Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 pişşşştttttt ben geldim kralx bu yeşim çok iyi ve bilgili bi kız olacak değil mi? Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bu gün bilim bölümüne gelmiş valla çok hoşuma gitti Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Ama sen sanat yaptığını ifade etmiyorsunki.. Ben söylüyorum.. Sanat yapmıyorum diyebilirdin.. Yoksa dedinmi.. sedat abicim lafı döndermesen?? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Siz neyi paylaşamıonus Başlık çığrından çıkmış da Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bu gün bilim bölümüne gelmiş valla çok hoşuma gitti beni mi kastedeyon kelebek abi??? heee.. gelmek zorunda kaldım çünkü yam yam beyfendinin yazdıkları biraz kabaca ve karşısındakini çok aşşağılıyor.. sizinde böle birilerine bişey anlatmak istemeniz çok kötü...böle birileri siz anlatsanızda anlamz ki zaten boşa çene patlatıyonuz valla Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Biz sanatı paylaşamadık.. Bak şöle yapalım yeşimcim.. Sanat 'ın "Sa" sı benim olsun "at" ı senin olsun "n" kime kalırsa kalsın.. ok Sevgili kelebek bu kız akıllı bir kız, onu elimizde yetiştireceğiz eğiteceğiz.. Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 beni kastedeyon kelebek abi??? heee.. gelmek zorunda kaldım çünkü yam yam beyfendinin yazdıkları biraz kabaca ve karşısındakini çok aşşağılıyor.. sizinde böle birilerine bişey anlatmak istemeniz çok kötü...böle birileri siz anlatsanızda anlamz ki zaten boşa çene patlatıyonuz valla aslında doğru söylüyorsun, bazen bende düşünüyorum ne kadar anlatsakda boş olduğunu ama yinede bilgisiz insanlar olabilir yada araştıran insanlar en azından delillerle fikirlerimizi okuyup birşeyler öğrenebilirler, Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Allam ya bizi hiç tınlayan yok Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Siz neyi paylaşamıonus Başlık çığrından çıkmış da natali hoşgeldin naper, Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Biz sanatı paylaşamadık.. Bak şöle yapalım yeşimcim.. Sanat 'ın "Sa" sı benim olsun "at" ı senin olsun "n" kime kalırsa kalsın.. ok Sevgili kelebek bu kız akıllı bir kız, onu elimizde yetiştireceğiz eğiteceğiz.. benim aklımı siz tartışamassınız.. ben sizi eğitirim sedat abi köşeye sıkışınca niye lafı çevirion yaaaw??madem sen doğru diosun hakkını savun o zaman?? Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 natali valla aynı anda yazmışız ama ama ben senden önce yazmaya başladım, yaaa yaaaa Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Hoşbulduk iyiyim mersiii.. Sen nasılsın Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 tşk ederim, iyiydim seni görünce daha iyi oldum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 benim aklımı siz tartışamassınız.. ben sizi eğitirim sedat abi köşeye sıkışınca niye lafı çevirion yaaaw??madem sen doğru diosun hakkını savun o zaman?? Bana hiç kimse "sedat abi köşeye sıkışınca niye lafı çevirion yaaaw" diyemez.. Hele "madem sen doğru diosun hakkını savun o zaman da" hiç diyemez.. Neden dedin.. Nasıl dedin.. Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 yeşim sedat abinle aşık atma valla zorda kalırsan yardım etmem bak, ama ben sendende korkmuyom değill yane şuna baksana cadı gibi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Merak ediom yaa başlık nie cığrından çıktıııııııı Kimse bana nie cevap vermio ya ağlıcam şimdi Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 eee natali daha daha nasılsın, bide adını sorabilirmiyim mumkunse ? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Allam ya bizi hiç tınlayan yok Ayıpsın natali seni tınlamaz olurmuyuz.. Bak ben bi tınlıyımda gör.. Natıltın natali.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 eee natali daha daha nasılsın, bide adını sorabilirmiyim mumkunse ? Daha daha iyilikk Tabiki sorabilirsinn.. Ama ben cevap verir miyim orası ayrı.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Ayıpsın natali seni tınlamaz olurmuyuz.. Bak ben bi tınlıyımda gör.. Natıltın natali.... Hiç komik diil Öff yaa Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Bana hiç kimse "sedat abi köşeye sıkışınca niye lafı çevirion yaaaw" diyemez.. Hele "madem sen doğru diosun hakkını savun o zaman da" hiç diyemez.. Neden dedin.. Nasıl dedin.. BEN DERİM AĞZIMI BANTLAYAMASSIN YAA??? BİLİYORUM ÇOK ARGO KONUŞUYORUM.. ama senlede çok köşe kapmaca oynuyoruz.. yeter yawww çok saçma şeylere zaman harcıyoruzz.. eyer üsdüysem ösür dilerim sedat abiii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.