Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Nine bu nine cok yaşlıı 18 de ben.. natii gel yavrummm ninene gelll yicem seni kıssss !!!
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Çaktırmasaydın yok yawww ... kim demiş alaturka ablanın erkek olduğunu vallah ben demedimmm
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl natii gel yavrummm ninene gelll yicem seni kıssss !!! İmdaat ninem gelmiş Hoşgeldin tombikim günüm ışığım arım balım peteğim
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl iyi bana yakınsın natalıa.aslında ben seni daha büyük biliodum öyle zannediyordum. [color=#FF0000]nati büyümüşte küçülmüştürrr...o ne cimcimedir ooooo sen bi bilsennn [/color]
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl [color=#FF0000]nati büyümüşte küçülmüştürrr...o ne cimcimedir ooooo sen bi bilsennn [/color] Allah'ım iltifat edioo Yiycek bu beni yine Kıss ısırma yanaklarımı
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl yamacima gelin yavrucuklarim size göktürklerden bahsedeyim sen kenara çaylak..ben ateşin bulunmasından bahsedeyimm
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl sen kenara çaylak..ben ateşin bulunmasından bahsedeyimm Ahahahha Anla artık yaşına yemyeşim
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Ups felsefe yapmış yine Kısaca süt içmek cocukluk diim sıyrılıyım ben bu işten Bi de şu var ; Süt içmiorum ama bende cocuguuuum e ben her gce yatmadan süt içiyommm allah allah
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Ahahahha Anla artık yaşına yemyeşim anladım naticim... bi yetmiş var heralde!!!
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl anladım naticim... bi yetmiş var heralde!!! Klavyesi yatagında kalkamıo desem ? Tombikim beeenim
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Klavyesi yatagında kalkamıo desem ? Tombikim beeenim hahahah! buda güzeldi
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl hahahah! buda güzeldi ihi ihi ihi sütü nie içtiğimi sanıyosunussss....
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl ihi ihi ihi sütü nie içtiğimi sanıyosunussss.... yaşlanınca kemikler dinç olsun die???
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl 29 kerem maşşallah alaturka abicik... niye öle diosun daha yaşın genç. yaş önemli deel önemli olan ruhtur. Hay Allah iyiligini versin kiz senin, sen beni güldürdünya... sende hep gülesin insallah Natalia, sag ol canem... sende olmasan abi olcam burda, ama olsun ya sonucta hic fark etmez,, hepimizzzz kardesiiizzz.... dring dring... ama ben olursam agir abi olurdum valla ... hemde en machosundan
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Natalia, sag ol canem... sende olmasan abi olcam burda, ama olsun ya sonucta hic fark etmez,, hepimizzzz kardesiiizzz.... dring dring... ama ben olursam agir abi olurdum valla ... hemde en machosundan En iyisi bayan olman Yoksa kim çekicek senin maço tavırlarını
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl En iyisi bayan olman Yoksa kim çekicek senin maço tavırlarını ceken bulunur ablacim, sen merrrak etme... duyduguma göre bayanlar maco erkeklerden hoslaniomus...
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Hay Allah iyiligini versin kiz senin, sen beni güldürdünya... sende hep gülesin insallah Natalia, sag ol canem... sende olmasan abi olcam burda, ama olsun ya sonucta hic fark etmez,, hepimizzzz kardesiiizzz.... dring dring... ama ben olursam agir abi olurdum valla ... hemde en machosundan bilmiyoduuuum alatuyka apla...
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl 21 yasındayım her yasın ayrı bır guzellıgı vardır onemlı olan o guzelllıklerı yasayabılmek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.