Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Vaauvvvv senin sanat daha güzelmiş kız.. Evet demişin sanat yapmışsın helal.. bu ne demek yaa sedat abi???
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Vaauvvvv senin sanat daha güzelmiş kız.. Evet demişin sanat yapmışsın helal.. yani bu nedemek ??
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Ama sen sanat yaptığını ifade etmiyorsunki.. Ben söylüyorum.. Sanat yapmıyorum diyebilirdin.. Yoksa dedinmi..
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl pişşşştttttt ben geldim kralx bu yeşim çok iyi ve bilgili bi kız olacak değil mi?
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Ama sen sanat yaptığını ifade etmiyorsunki.. Ben söylüyorum.. Sanat yapmıyorum diyebilirdin.. Yoksa dedinmi.. sedat abicim lafı döndermesen??
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl bu gün bilim bölümüne gelmiş valla çok hoşuma gitti beni mi kastedeyon kelebek abi??? heee.. gelmek zorunda kaldım çünkü yam yam beyfendinin yazdıkları biraz kabaca ve karşısındakini çok aşşağılıyor.. sizinde böle birilerine bişey anlatmak istemeniz çok kötü...böle birileri siz anlatsanızda anlamz ki zaten boşa çene patlatıyonuz valla
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Biz sanatı paylaşamadık.. Bak şöle yapalım yeşimcim.. Sanat 'ın "Sa" sı benim olsun "at" ı senin olsun "n" kime kalırsa kalsın.. ok Sevgili kelebek bu kız akıllı bir kız, onu elimizde yetiştireceğiz eğiteceğiz..
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl beni kastedeyon kelebek abi??? heee.. gelmek zorunda kaldım çünkü yam yam beyfendinin yazdıkları biraz kabaca ve karşısındakini çok aşşağılıyor.. sizinde böle birilerine bişey anlatmak istemeniz çok kötü...böle birileri siz anlatsanızda anlamz ki zaten boşa çene patlatıyonuz valla aslında doğru söylüyorsun, bazen bende düşünüyorum ne kadar anlatsakda boş olduğunu ama yinede bilgisiz insanlar olabilir yada araştıran insanlar en azından delillerle fikirlerimizi okuyup birşeyler öğrenebilirler,
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Siz neyi paylaşamıonus Başlık çığrından çıkmış da natali hoşgeldin naper,
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Biz sanatı paylaşamadık.. Bak şöle yapalım yeşimcim.. Sanat 'ın "Sa" sı benim olsun "at" ı senin olsun "n" kime kalırsa kalsın.. ok Sevgili kelebek bu kız akıllı bir kız, onu elimizde yetiştireceğiz eğiteceğiz.. benim aklımı siz tartışamassınız.. ben sizi eğitirim sedat abi köşeye sıkışınca niye lafı çevirion yaaaw??madem sen doğru diosun hakkını savun o zaman??
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl natali valla aynı anda yazmışız ama ama ben senden önce yazmaya başladım, yaaa yaaaa
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl benim aklımı siz tartışamassınız.. ben sizi eğitirim sedat abi köşeye sıkışınca niye lafı çevirion yaaaw??madem sen doğru diosun hakkını savun o zaman?? Bana hiç kimse "sedat abi köşeye sıkışınca niye lafı çevirion yaaaw" diyemez.. Hele "madem sen doğru diosun hakkını savun o zaman da" hiç diyemez.. Neden dedin.. Nasıl dedin..
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl yeşim sedat abinle aşık atma valla zorda kalırsan yardım etmem bak, ama ben sendende korkmuyom değill yane şuna baksana cadı gibi
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Merak ediom yaa başlık nie cığrından çıktıııııııı Kimse bana nie cevap vermio ya ağlıcam şimdi
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl eee natali daha daha nasılsın, bide adını sorabilirmiyim mumkunse ?
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Allam ya bizi hiç tınlayan yok Ayıpsın natali seni tınlamaz olurmuyuz.. Bak ben bi tınlıyımda gör.. Natıltın natali....
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl eee natali daha daha nasılsın, bide adını sorabilirmiyim mumkunse ? Daha daha iyilikk Tabiki sorabilirsinn.. Ama ben cevap verir miyim orası ayrı..
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Ayıpsın natali seni tınlamaz olurmuyuz.. Bak ben bi tınlıyımda gör.. Natıltın natali.... Hiç komik diil Öff yaa
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Bana hiç kimse "sedat abi köşeye sıkışınca niye lafı çevirion yaaaw" diyemez.. Hele "madem sen doğru diosun hakkını savun o zaman da" hiç diyemez.. Neden dedin.. Nasıl dedin.. BEN DERİM AĞZIMI BANTLAYAMASSIN YAA??? BİLİYORUM ÇOK ARGO KONUŞUYORUM.. ama senlede çok köşe kapmaca oynuyoruz.. yeter yawww çok saçma şeylere zaman harcıyoruzz.. eyer üsdüysem ösür dilerim sedat abiii
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.