Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Yokmu hiç akranımız ya.. Amca gibi kaldık burada.. napalım yani yaşımızı büyütcek halimiz yok..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl bende açıklıyım barii , 27 azda olsa yaşıtlarımın olması güsell
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Yokmu hiç akranımız ya.. Amca gibi kaldık burada.. ben bos yere göktürklerden bahsetmiom di mi amcasi
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Yokmu hiç akranımız ya.. Amca gibi kaldık burada.. 4 yaş fazla ama akran sayılırmıyız dersin
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Kim fazla foçal senmi büyüksün..? Alaturka ne diyim haklısın.. Pauladan biraz kurtardık.. Ben sizin amcanızımm..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Kim fazla foçal senmi büyüksün..? Alaturka ne diyim haklısın.. Pauladan biraz kurtardık.. Ben sizin amcanızımm.. e sen amcaysan bende teyzeyim yani
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Üzülerek ifade etmeliyimki, biz amca ve teyzeleriz.. Serdar Ortaç, Mustafa Sandal, Tarkan, Metin Arolat ve aklıma gelmeyen diğer sanatçılardan bir çoğu hernekadar bizden büyükselerde onlar amca değil, abi bile değil.. Onlar genç kızların sevgilisi.. Acaba bu işler yaşta değilmi ya..? Kafam karıştı şimdi..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl e sen amcaysan bende teyzeyim yani alaturka teyzem geldi... çekilin yoldannnnn!!!
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl alaturka teyzem geldi... çekilin yoldannnnn!!! seni cimcime seni
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Kim fazla foçal senmi büyüksün..? Alaturka ne diyim haklısın.. Pauladan biraz kurtardık.. Ben sizin amcanızımm.. nidemek kurtardık , sizdenim ben be , bırakmayın beni sütcülerin arasınaa , bu arada malesef ben gerçekten teyzeyimm ama mutluyumdaaa
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Baştan beri şaka yapıyordum.. Ben aslında 8 yaşındayım 2. sınıfa yeni geçtim..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl seni cimcime seni hı hı hı hı!! teyse bana masal anlat!! akşam uyku saatim geldi!!
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl hı hı hı hı!! teyse bana masal anlat!! akşam uyku saatim geldi!! Teyzen çok yorgun gel amcam ben anlatayım
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl hı hı hı hı!! teyse bana masal anlat!! akşam uyku saatim geldi!! sütünü isitip geliim yavrucuum, cok güzel masallar anlatirim ben sana simdi bak bi de teysende sana bir akil, kulagina küpe olsun hic cikarma... sen sen ol cimcimem, amcalarin laflarina kanma e mi
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Teyzen çok yorgun gel amcam ben anlatayım yok amcam güzel anlatamıyo..teyseeeeeeeeeeeee... teysem nerde???*
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Yokyok sen teyzene bakma gel şeker vercem.. Organ mafyası falan değilim.
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl sütünü isitip geliim yavrucuum, cok güzel masallar anlatirim ben sana simdi bak bi de teysende sana bir akil, kulagina küpe olsun hic cikarma... sen sen ol cimcimem, amcalarin laflarina kanma e mi bak teyseee yatmıycam sen gelmeyince amcamın eline bırakma beni... o güsel anlatamıyo masal!!!
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Vazgeçtim masal falan anlatmıcam sana ne halin varsa gör.. Masal dinlemek isteyen varmı başka..??
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Vazgeçtim masal falan anlatmıcam sana ne halin varsa gör.. Masal dinlemek isteyen varmı başka..?? ehehehehehhehe!! dinlemekte isteyen yok zaten amca!!!!
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl ehehehehehhehe!! dinlemekte isteyen yok zaten amca!!!! Anlatanda yok zaten.. Anlatacakta değildim.. Anlatmamda.. Anlat desende anlatmam Anlatsamda anlamassın.. Anlasan da anlatmam.. Anlatacak değilimki anlayasın..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Anlatanda yok zaten.. Anlatacakta değildim.. Anlatmamda.. Anlat desende anlatmam Anlatsamda anlamassın.. Anlasan da anlatmam.. Anlatacak değilimki anlayasın.. sen anlatsaydın belki anlardım masalı kral abi?? ne kısıyon yaaa???
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Düzeltme: yaşım 24 ama beyin yaşı 40 larda fizik olarak 18 baya garip durumdayım nerden sordunuz bu soruyu bende yeni soru çıkartıyom beyin yaşınız kaç hadi bakalım yada kendinizi kaç myaşında hissiediyorsunuz
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Yaşım 29, beyin yaşım 29 buçuk.. Ama kendimi 29.25 gibi ihssediyorum..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Kendimi 5 yaşında hissediom.. Yaşımı demiştim.. Beyin yaşım da 21 olsun hadi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.