Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yokmu hiç akranımız ya.. Amca gibi kaldık burada.. napalım yani yaşımızı büyütcek halimiz yok.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 bende açıklıyım barii , 27 azda olsa yaşıtlarımın olması güsell Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yokmu hiç akranımız ya.. Amca gibi kaldık burada.. ben bos yere göktürklerden bahsetmiom di mi amcasi Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yokmu hiç akranımız ya.. Amca gibi kaldık burada.. 4 yaş fazla ama akran sayılırmıyız dersin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Kim fazla foçal senmi büyüksün..? Alaturka ne diyim haklısın.. Pauladan biraz kurtardık.. Ben sizin amcanızımm.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Kim fazla foçal senmi büyüksün..? Alaturka ne diyim haklısın.. Pauladan biraz kurtardık.. Ben sizin amcanızımm.. e sen amcaysan bende teyzeyim yani Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Üzülerek ifade etmeliyimki, biz amca ve teyzeleriz.. Serdar Ortaç, Mustafa Sandal, Tarkan, Metin Arolat ve aklıma gelmeyen diğer sanatçılardan bir çoğu hernekadar bizden büyükselerde onlar amca değil, abi bile değil.. Onlar genç kızların sevgilisi.. Acaba bu işler yaşta değilmi ya..? Kafam karıştı şimdi.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 e sen amcaysan bende teyzeyim yani alaturka teyzem geldi... çekilin yoldannnnn!!! Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 alaturka teyzem geldi... çekilin yoldannnnn!!! seni cimcime seni Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Kim fazla foçal senmi büyüksün..? Alaturka ne diyim haklısın.. Pauladan biraz kurtardık.. Ben sizin amcanızımm.. nidemek kurtardık , sizdenim ben be , bırakmayın beni sütcülerin arasınaa , bu arada malesef ben gerçekten teyzeyimm ama mutluyumdaaa Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Baştan beri şaka yapıyordum.. Ben aslında 8 yaşındayım 2. sınıfa yeni geçtim.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 seni cimcime seni hı hı hı hı!! teyse bana masal anlat!! akşam uyku saatim geldi!! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 hı hı hı hı!! teyse bana masal anlat!! akşam uyku saatim geldi!! Teyzen çok yorgun gel amcam ben anlatayım Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 hı hı hı hı!! teyse bana masal anlat!! akşam uyku saatim geldi!! sütünü isitip geliim yavrucuum, cok güzel masallar anlatirim ben sana simdi bak bi de teysende sana bir akil, kulagina küpe olsun hic cikarma... sen sen ol cimcimem, amcalarin laflarina kanma e mi Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Teyzen çok yorgun gel amcam ben anlatayım yok amcam güzel anlatamıyo..teyseeeeeeeeeeeee... teysem nerde???* Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yokyok sen teyzene bakma gel şeker vercem.. Organ mafyası falan değilim. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 sütünü isitip geliim yavrucuum, cok güzel masallar anlatirim ben sana simdi bak bi de teysende sana bir akil, kulagina küpe olsun hic cikarma... sen sen ol cimcimem, amcalarin laflarina kanma e mi bak teyseee yatmıycam sen gelmeyince amcamın eline bırakma beni... o güsel anlatamıyo masal!!! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Vazgeçtim masal falan anlatmıcam sana ne halin varsa gör.. Masal dinlemek isteyen varmı başka..?? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Vazgeçtim masal falan anlatmıcam sana ne halin varsa gör.. Masal dinlemek isteyen varmı başka..?? ehehehehehhehe!! dinlemekte isteyen yok zaten amca!!!! Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Kim fazla foçal senmi büyüksün..? sanırım ben 33 yaşındayım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ehehehehehhehe!! dinlemekte isteyen yok zaten amca!!!! Anlatanda yok zaten.. Anlatacakta değildim.. Anlatmamda.. Anlat desende anlatmam Anlatsamda anlamassın.. Anlasan da anlatmam.. Anlatacak değilimki anlayasın.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Anlatanda yok zaten.. Anlatacakta değildim.. Anlatmamda.. Anlat desende anlatmam Anlatsamda anlamassın.. Anlasan da anlatmam.. Anlatacak değilimki anlayasın.. sen anlatsaydın belki anlardım masalı kral abi?? ne kısıyon yaaa??? Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Düzeltme: yaşım 24 ama beyin yaşı 40 larda fizik olarak 18 baya garip durumdayım nerden sordunuz bu soruyu bende yeni soru çıkartıyom beyin yaşınız kaç hadi bakalım yada kendinizi kaç myaşında hissiediyorsunuz Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yaşım 29, beyin yaşım 29 buçuk.. Ama kendimi 29.25 gibi ihssediyorum.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Kendimi 5 yaşında hissediom.. Yaşımı demiştim.. Beyin yaşım da 21 olsun hadi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.