Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yuuuuuuuuuhhhhhhh Tren gecti sankim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Natalia sana söylediğimle yeşimin yaşı aynı zaten 16 değil mii? Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 çuf çuf çuf çuuuuuffff tren geçiyorrrr :w00t: içiyom zati süt nesquik Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 17 yaşında o 1 yaş büyüosun sen, 1 yaş ne kadar önemli bilio musun Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 ulem 27 kere maşaalh diyeceğinize tren mren bilmem ne diyonuz utanmazlar.... gınadım hepinizii Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 kimse bize 21 kere maşşallah demeyor emme çok kınamana gerek yok bizi en iyisi böyle kalak biz :w00t: juniorlar sizi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 17 yaşında o 1 yaş büyüosun sen, 1 yaş ne kadar önemli bilio musun hadi yaa Neyse ben şimdi neysem sonra da o olurum heralde .... Yaşımız küçük diye kınamayın lütfen Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 ulem 27 kere maşaalh diyeceğinize tren mren bilmem ne diyonuz utanmazlar.... gınadım hepinizii Sen bise dedin mi haa Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 dabbenin mekan değilmi burası loo Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 ulem 27 kere maşaalh diyeceğinize tren mren bilmem ne diyonuz utanmazlar.... gınadım hepinizii iyi derıs derıs aman bı daha 27 bin kere yasmada Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 sana kaç kere maşaallah dicemki sen de hele ilk önce ondan sonra ben treni bi çalıştırayım Alıntı
Φ masums Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 ben de, ben de 27 Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Natalia sana söylediğimle yeşimin yaşı aynı zaten 16 değil mii? 16mısın natalia?????? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 ben de, ben de 27 27 kere maşşallah Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 ya aysum ben senin yaşını hala anlayamadım acaba bendeki jeton köşelimi??? Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 27 kere, maşaallah yazıcaksın olmaz öle kestirmeden Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 ee ben ne yazdım Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bak şöle olacak. maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah oldu işte Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 heeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! anladım.. bende jeton geç düşüyor. heralde bugün bisikletten düştüğümden oldu Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 e söylesene formulu var onunda ilk önce bisiklete biniyorsun sonra düştüğün yere gidiyorsun keşif yapıcaksın acaba neden düştünü bulmaya çalışacaksın. Gerçi sen bu arada tekrar düşersinde bisikletten zaten buldunmu neden düştüğünü aklın başına gelir Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 heheh.......olabilir deneyim ben bi Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 benim yaş 17-18 fidan gibim delikanlıyım hala öyleyimde o zaman başlamıştım işte fidanlığa neysem kendimede güzel güzel kıyafetler almışım havamda yerinde bindim bisiklete bi sağdan bi soldan yardırıp gidiyorum başladı bi yağmur ama nasıl yağıyor bendeki hava yağmur felan dinlemiyor ama neyse sağdan soldan felan derken belediye çukur dekkelmesinmi (dekkelsin) pat yere zemin ıslak kaymaya müsait vızzzztt diye başladım kaymaya sonra durdum bi ara bir baktımki tşörtün ön tarafı tamamem ağarmış pantolonun diz kapakları yırtılmış durumda ağlıcam yakıştıramadımda kendime fina gibiyiz ya. Yani anlıcan bu bisiklet pek iyi bişey değil hep düşüyorsun :D Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 benim yaş 17-18 fidan gibim delikanlıyım hala öyleyimde o zaman başlamıştım işte fidanlığa neysem kendimede güzel güzel kıyafetler almışım havamda yerinde bindim bisiklete bi sağdan bi soldan yardırıp gidiyorum başladı bi yağmur ama nasıl yağıyor bendeki hava yağmur felan dinlemiyor ama neyse sağdan soldan felan derken belediye çukur dekkelmesinmi (dekkelsin) pat yere zemin ıslak kaymaya müsait vızzzztt diye başladım kaymaya sonra durdum bi ara bir baktımki tşörtün ön tarafı tamamem ağarmış pantolonun diz kapakları yırtılmış durumda ağlıcam yakıştıramadımda kendime fina gibiyiz ya. Yani anlıcan bu bisiklet pek iyi bişey değil hep düşüyorsun :D hahahha çok komik yaaa.. pardon kendimi unuttum bi an Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 16mısın natalia?????? Hayır yaw 18 Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 16 olan kimdi yaww Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.