Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Natalia sana söylediğimle yeşimin yaşı aynı zaten 16 değil mii?
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl çuf çuf çuf çuuuuuffff tren geçiyorrrr :w00t: içiyom zati süt nesquik
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl 17 yaşında o 1 yaş büyüosun sen, 1 yaş ne kadar önemli bilio musun
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl ulem 27 kere maşaalh diyeceğinize tren mren bilmem ne diyonuz utanmazlar.... gınadım hepinizii
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl kimse bize 21 kere maşşallah demeyor emme çok kınamana gerek yok bizi en iyisi böyle kalak biz :w00t: juniorlar sizi
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl 17 yaşında o 1 yaş büyüosun sen, 1 yaş ne kadar önemli bilio musun hadi yaa Neyse ben şimdi neysem sonra da o olurum heralde .... Yaşımız küçük diye kınamayın lütfen
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl ulem 27 kere maşaalh diyeceğinize tren mren bilmem ne diyonuz utanmazlar.... gınadım hepinizii Sen bise dedin mi haa
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl ulem 27 kere maşaalh diyeceğinize tren mren bilmem ne diyonuz utanmazlar.... gınadım hepinizii iyi derıs derıs aman bı daha 27 bin kere yasmada
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl sana kaç kere maşaallah dicemki sen de hele ilk önce ondan sonra ben treni bi çalıştırayım
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Natalia sana söylediğimle yeşimin yaşı aynı zaten 16 değil mii? 16mısın natalia??????
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl ya aysum ben senin yaşını hala anlayamadım acaba bendeki jeton köşelimi???
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl bak şöle olacak. maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah maşaaallah oldu işte
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl heeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! anladım.. bende jeton geç düşüyor. heralde bugün bisikletten düştüğümden oldu
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl e söylesene formulu var onunda ilk önce bisiklete biniyorsun sonra düştüğün yere gidiyorsun keşif yapıcaksın acaba neden düştünü bulmaya çalışacaksın. Gerçi sen bu arada tekrar düşersinde bisikletten zaten buldunmu neden düştüğünü aklın başına gelir
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl benim yaş 17-18 fidan gibim delikanlıyım hala öyleyimde o zaman başlamıştım işte fidanlığa neysem kendimede güzel güzel kıyafetler almışım havamda yerinde bindim bisiklete bi sağdan bi soldan yardırıp gidiyorum başladı bi yağmur ama nasıl yağıyor bendeki hava yağmur felan dinlemiyor ama neyse sağdan soldan felan derken belediye çukur dekkelmesinmi (dekkelsin) pat yere zemin ıslak kaymaya müsait vızzzztt diye başladım kaymaya sonra durdum bi ara bir baktımki tşörtün ön tarafı tamamem ağarmış pantolonun diz kapakları yırtılmış durumda ağlıcam yakıştıramadımda kendime fina gibiyiz ya. Yani anlıcan bu bisiklet pek iyi bişey değil hep düşüyorsun :D
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl benim yaş 17-18 fidan gibim delikanlıyım hala öyleyimde o zaman başlamıştım işte fidanlığa neysem kendimede güzel güzel kıyafetler almışım havamda yerinde bindim bisiklete bi sağdan bi soldan yardırıp gidiyorum başladı bi yağmur ama nasıl yağıyor bendeki hava yağmur felan dinlemiyor ama neyse sağdan soldan felan derken belediye çukur dekkelmesinmi (dekkelsin) pat yere zemin ıslak kaymaya müsait vızzzztt diye başladım kaymaya sonra durdum bi ara bir baktımki tşörtün ön tarafı tamamem ağarmış pantolonun diz kapakları yırtılmış durumda ağlıcam yakıştıramadımda kendime fina gibiyiz ya. Yani anlıcan bu bisiklet pek iyi bişey değil hep düşüyorsun :D hahahha çok komik yaaa.. pardon kendimi unuttum bi an
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.