Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bu 16 yaşında, hayatını lösemi yüzünden kaybeden genç bir kızın gerçek günlüğü..yeni bir kitap değil, hatta belki de birçoğunuz hayatınızın bir döneminde okumuşsunuzudur..okumadıysanız hala geç değil..eğer sizde zaman zaman yaşamanın hiç bir anlamı yok, ben niye böyleyim, niye istediğim hiçbir şey olmuyor, niye mutlu olamıyorum niye niye.. diye sorular soruyorsanız kendinize eğer siz de yaşamın bir anlamı olduğunu düşündüğünüz günleri çoktan yitirdiyseniz ve eğer siz de bu kitabı okuyabilecek kadar cesaretiniz olduğunu düşünüyorsanız bu kitap gerçekten hayatınızı değiştirebilir ve içinde bulunduğunuz herşeye çok farklı bir pencereden bakmanızı sağlayabilir..bana olduğu gibi..bu kitapla ilgili konuşmak istediğim o kadar çok şey var ki..sabırsızlanıyorum lütfen bir an önce cevap verin=)

Gönderi tarihi:

"Mavi Saçlı Kız" kitabını 3 yıl önce askerdeyken okumuştum. Gerçekten yaşanmış acı bir hayatın güzel bir kitabı. Askerlik zamanlarımda beni de baya etkilemişti.

Sabahları

Hasta uyanmanı istiyorum

Hastaysan eğer

Yaşıyorsun demektir.

Bir babaya bu dizeleri yazdıran hayata isyan etmiştim, askerlik zamanlarımda.

Ne yalan söyliyim Burçak vefat ettiğinde (sanırım kızın adı Burçak idi.) ağlamıştım.

Ve gerçek bir yaşam öyküsünü gün gün okumak da ayrı bir heyecan.

Bende tavsiye ederim. Edebi değerini bir tarafa bırakırsak gerçek bir hayat kitabından elbet bizim hayatımızda olanlara rastlarız. İşte o zaman kitabın içerisine girersiniz!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.