Φ tiyatro Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Merhaba arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum.Umarım tiyatro ve sanat adına iyi şeyler paylaşırız. Alıntı
Φ tiyatro Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada aranızda oyuncu var mı? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada aranızda oyuncu var mı? çok isterdim çabam mahallli işlere yetebildi eşkiloz u mahalle oyunlarında hayal et öyle bir şey devlet tiyatroları içinse elimden hiç bir şey gelmiyor o alemden bir arkadaşımda hiç heveslenme oyunlarda kıdemli oyuncu diye bir şey var gençlerin önü açık değil demişti özele yöneliyorum bu aralar bi de hergün ferhan şensoya hiç okunmadığını bildiğim halde mail atarım sen hoşgeldin sen anlat tiyatronu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Sende hoşgeldin tiyatro Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 yasasin artik bizimde tiyatromuz var hos geldin Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 hoşgeldin aramıza Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 benim yüzümden mi gittin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Hoşgeldin Tiyatro ve sanat güzel uğraşlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.