Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 sabah Tr. saati ile su an 5:10 ve yine dikatimi ceken iki yeni arkadasimiz oldu.. az önce birisi cikti diyer arkadas halen kinakkanik.. Korku ve Gerilim bölümünü izlemekte.. Selam kinakkanik, kayit olduktan hemen sonra Korku ve Gerilim bölümüne girdiniz, ve yaklask yarim saaten fazla izlemektesiniz .. sorum simdi su olacak.. Neden ilk ilginizsi ceken bu bölüm oldu? Bu bölümde olan beklentiniz neydi? Aradiginizsi bulabildinizmi? Ve oncasini izledikten sonra, su anki durumunuz nasil? Bu arada sakin beni yalnis anlamayin lütfen, benimkisi sadece merak. saygilar
Φ dogville. Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 yaw şaka yaptım ya bende arkadaşın birceye cevabını merak ediyorum cevabı biliyorum gerçi
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 ya mesela bende gırıyorum korku bölümüne merak ettiğim şeyler var.. ama inanın normal hayatımda bır ınsanı bile kıramam,çok uyumlu ve yumuşak huyluyumdur.. benımkı gerçekten merak.. kendi açımdan açıklayayım dedim..
Φ dogville. Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 sedelina merak ettiğin tam olarak ne bir tavşanın ayakkabı tapuğuyla boynuna basılması bu olayda merak ettiğin ne (hep bu örneği veriyorum pek bi şey izlemedim ordan)
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 sedelina merak ettiğin tam olarak nebir tavşanın ayakkabı tapuğuyla boynuna basılması bu olayda merak ettiğin ne (hep bu örneği veriyorum pek bi şey izlemedim ordan) açıkçası şiddeti hep duyarız fılmlerden olsun haberlerden olsun..ama ızleyınce şiddetın asıl sonuçlarını görunce bu bende daha tepki yarattı.. gerçek şiddettı merak ettiğim,gerçek dünyaydı..bır ınsanın yada hayvanın şiddet sonucundan ne gördüğüydü.. şiddetın sonuçlarını görmek bence gerekli,şiddetın ne kadar kötu olduğunu anlamak için
Φ dogville. Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 onca izlemeden sonra ya alışırsan o görüntülere ya sana normal gelmeye başlarsa ilk zamanlarda verdiği kınama duygussunun yerini çok görmeme alırsa.
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 onca izlemeden sonra ya alışırsan o görüntülere ya sana normal gelmeye başlarsailk zamanlarda verdiği kınama duygussunun yerini çok görmeme alırsa. ya hayatım boyunca hep korku fılmi izledim çokta severım benı değiştirmedi.. ayrıca normal gelse de bıraz daha vıcdansız olsam da ınsanlar benı kırmasa uzmese..iyi niyetli olmasam
Φ dogville. Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 senin bu şelkilde yazılarını çok gördüm iyinin kaderi bu emin ol bu sözü öyle içten yazıyorum ki KÖTÜLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM kalksın şu başlık ya öğretmen hanım he de
Φ Diesel Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 gereksiz bir başlık diyicem, korkudan hoşlananlar peki göstercek bakma diyecek! öncelikle +18 koyunca -18ler giremiyomu sanıyosunuz! üye olanların kaçı gerçek yaşını yazıyor ayrıca?? armance arkadaşımızbir örnek vermiş silahla ilgili çok güzel bi örnek hatta! ben biraz geliştiriyim onu! bakmak isteyen çocuklar, baksın baksın siz bakmayın! hatta baba silahı boşaltıpda verebilir! YA şeytan doldurursa ??? merak giderilsin diye izlenen o görüntüler ters etki yaparsa! yok bana bişey olmaz, ben sadece eğlence olsun veya merak ediyom, şiddetin sonucunu görmek istiyom, ne kadar sakıncalı olduğunu kavramak istiyom selerini duyuyorum sanki! bahane üretmeyin ya şiddetin ne kadar kötü olduğunu zaten biliyosun! bilmeyenede göstererk öğretmek doğru değil! yazı yazmayı öğretmiyosun! kurt russeldi galiba soldier diye bi filmi vardı! orda askerler küçük yaşta yetiştiriliyordu ve küçük yaşta şiddet içeren görüntüler izletilerek acımasız birer asker yapılıyordu! şimdi burdaki görüntüler izleyenleri duyarsız yapıcak demiyorum ama belleklerine işlenecek hele yeni gelişen beyinlerdeki etkisini düşünemiyom! oraya +18 yazılsada girenler kontrol edilemez! aileler direkt şiddet ve ***** içeren sitelere engel koyabilir fakat forum sitelerinede engel koyacaklasa bu çocuklar sadece ogame mi oynayacaklar? biraz detaylı düşünelim, sonuçlarına düşünüpte hareket edelim! neyse çok konuştum, ilk defa burda bu kadar uzun ve ciddi ir yazı yazdım! burdan forum perim dogville selam yolluyorum! ayrıca cerenimoo bak kendi başlığımdan çıktım :D :D
Φ dogville. Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 demin cevap yazdım ne olduysa yayınlanmadı tekrara düşmekten nefret ederim al yazamıyorum işte canım sıkıldı ya ne demiştimki diesel bu senin şimdi gidip sayfanada koyucam bi tane dün kötüler için yaşaşın cehennem demişim açtığım topicle bu tutumum çelişiyor demek istediğim şiddet sayfası kaldırılsın derken kötülerin yanacağı ya da cehhennem her ne getiriyorsa o günü umutla bekliyor gibi görünmüşüm tabi tanrı adaletiyle hiç bir şey bir tutulamaz yinede tanrı benim gözümde cezalandırıcı yaratıcı değil ve bunu böyle yansıtmışım yanlışımı düzeltiyorum şimdi diesel düşüncelerin için sağol ya da forum diliyle paylaşımın için bunu demin gönderilmeyen mesajımda da yazmıştım tekrar yazarken bi can sıkıntısı
Misafir birce Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Bastan söylüm ben bunları gordukten sonra 10 dk kustum...(yemek yerken bakmıstımda:P) Gerisini koyamıyorum sanırım bu kafi...Bu adamın yerınde olsaydınız ne olurdu ya üff nerden açtınız bu bölümü bakmadan yapamıyorum baksam korkuyorum ** Anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ödüm koptu ** Hepsine bakıom da bundan çok korktum ** Yazılanlara bakılırsa çokk korkunç bişey var resimde ben de bakmaya çekindim bakamadım. İnsanın aklına takılacak bir resim mi?? ** içim kalktı onlar neydi yahu? saol ** ayyy yahu neden böyle şeylere yer veriyorsunuz burda. içim çok kötü oldu. tamam korkunç resimlere yer veriyoruz burda ama biraz daha yüzüne bakılacak resimler olsun. nolurrrrrr!!! ** bu ne vahşet ya hepsinin allah cezasını verin ** bugüne kadar yüzlerce korku resimleri ve videoları gördüm ama böylesini hiç görmedim ** Allah belasını versin ** İzleyemedim ki topunu ağzına soktugu anda kapadım ** Tüüüü iğreenç ** bunlarin hepsi gelisi güzel kopyasini aldigim yanitlar korku bölümünden.. yazacak baska birsey bulamiyorum ben artik, sadece bir soru... deyermi? son olarak birde bu yazi gözüme ilisdi... bence çok ********* bu. hatta ********* ötesi diyeyim ben 18 yasından cücüküm kuralları ihlal edemem aman annem cagırıyo yatcam ben saygilar
Φ dogville. Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ne iyi yapmışsın birce durum bu işte bu forumda şu an gözümün önüne eskiden izlediğim bir haber geldi adam neye hatırlamıyorum bir şeye zarar veriyor diye bir kaç kargayı öldürüp ağaca diğerlerini korkutmak için asıyordu bizim ülkede hayvan koruyucusu kadınları bilirsiniz adama nasıl yaparsın bunu canlılara nasıl zarar verirsin bilmem ne derken adamada vuruyordu bu basit örneğin üzerinde durulsun derim bu arada o bayanı korku başlığı kalşdırılsın diyenler oynamıyor saygılar birce
Misafir birce Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Bu konu unutuldu gibi sanki, ben yine az yukariya cikariyim ve kisaca bir özet ekleyim Korku basligi neden yok 25 Mayis tarihinde acilmis 3 yanit 26 Mayis günü.. baslik konular ne olmali, sorusu 8 yanit 30 Mayis son mesj. Ve baslik 5 gün sonra aciliyor. yanitlar: 15 Korku basligi neden var 21 Haziran acilimis 23 Haziran „Çözüm ne sizce o bölümü kapatmakmı yoksa o bölümü biraz daha bakılabilir yapmakmı Biraz daha tartışalım ve sonuca hep birlikte karar verelim bakalım ne yapacağız görelim... 25 yanit bugün 6 Temmuz 16 gün gecmis bulunuyor üzerinden yanitlar: 39 Cözüm ne sizce kapatmakmi sorusuna…? Kapatilir ise oncasinin isyanini simdiden duyar gibiyim, fakat neden bunca zaman icersinde degil sadece 5 gün „Korku basligi “ 16 gün icersinde tepki gösteren , kalsin, biz memnunuz …vs. diyen pek olmadi? Bakilabilir yapmakmi..., sorusuna…? Bence saten bakabilen bakiyor, bir sekildede memnun.. bu bölümde ben neyi nasil daha bakilabilir yapabiliriz sonucuna varamadim bulamadim birtürlü. „Biraz daha tartışalım ve sonuca hep birlikte karar verelim bakalım ne yapacağız görelim...“ evet ne yapiyoruz arkadaslar...
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 okorku başlığının takipçilerinden buraya yazıp da hayır kesinlikle kaldırılmasın diyenler hiç olmadı bu forumda olmasada ulaşırız diye düşünüyorlar herhalde öyle de zaten bu forumda olmasın ama forum o başlıklara ulaşımı kolaylaştırıyor. sağol birce.
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Arkadaşlar ben de forumun korku başlığını inceledim. Kimi arkadaşların paylaşımı korku-gerilim türü görüntüler vs olsada. bir çoğu korku değil vahşet ve iğren çlik boyutunda. şimdi tabi, ne var ki isteyen izler diye düşünebiliriz. ancak : Özellikle bu yıldan itibaren, bu bir sektör olma yolunda. rotten sitesinin başlattığı bu ********* olay artık internette por no sektöründen sonra ikinci duruma geliyor. bu bir arz talep meselesidir. artık piyasa talep olduktan sonra ürünün ne olduğuna bakmamaktadır bile. Güney asya ve afrika ülkelerinde her yıl binlerce çocuk, Çocuk ******* denen insanlık tarihinin gördüğü en korkunç ve en ********* şeyin üretimini sağlamak için kaçırılmakta. Ve bu sektörün oluşmasında şüphesizki en büyük pay internetindir. bu insanlıkla alakası olmayan görüntüler giderek bir pazar olma yolunda. Ve demin söylediğim gibi, pazar oluştuğunda rekabet doğar, daha iyisini sunmak doğar. üçüncü dünya ülkelerinde, insanların kaçırılıp barbarca öldürülüp görüntülerinin internette satılmaya başlanması gibi. bu yayılmaması gereken bir şeydir, bu alışılmaması , sıradanlaşmaması gereken bir şeydir. bunlar muhakkaki insan psikolojisinde etkisi yavaş yavaş olduğu için, anında farkedilemeyen etkiler yapacak bir şeydir. Uzmanlar henüz Tv deki soft şiddetin insanlar üstünde yarattığı tahribatı yüzlerce örnekle anlatmaya çalışırken. buna yorum bile yapamazlar sanırım. İlkokul öğrencilerinin cep telefonlarının hafızasında. kafa kesme videolarının olması gibi. Burada paylaşımlarda bulunan herhangi bir arkadaşımız. yarın çocuğunun böyle şeyler izlediğini tasavvur edebiliyor mu. Allah aşkına herşeyi tüketmeyelim. Bari bunun bir sektör olmasında küçücük te olsa bir payımız olmasın.
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Ben korku başlığının kapanması taraftarıyım çünkü böyle bir oluşuma ve böyle bir oluşumun toplm üzerindeki olumsuz etkisinin olabileceğini düşünüyorum.
Φ bozkurtmusti Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 korku filmleri ile ilgili tartışmaların dışında ********* eziyet ve iiknece görüntüleri kapatılabilir.ama filmlerin tartışıldığı ortamın devam etmesini istiyorum...sadece o ********* hayvan eziyetleri gibi bölümü kapatılabil ir
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 korku filmleri forumun sinema başlığında da tartışılabilir. burada önemli olan başlığın amacının ötesinde kullanılmasıdır. zira o materyaller korku materyalleri değil vahşet materyalleridir. en basiti biz biri ölünce üstüne hiç bir yoksa gazete kağıdı örteriz. insan ölüsüdür, mahremiyeti vardır.
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Çok mutluyum bugün... İnsanların bazı şeylerin doğru veya yanlış olmasını tartışması beni çok mutlu eder nedense... Bu konuya iki yönden yaklaşmak istiyorum... 1. Ben bu dizin bana önerildiğinde hiç sevmedim... Ama sevmesemde başlık açılmış ve fikirler yazılıyordu ( http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=28503 ) ve çoğunlukla istiyorlardı... Burada bu başlığa karşı çıkan arkadaşlar hiç bir şey yazmamışlardı... Diyeceksinizki ne tür bir şey olduğunu görmeden nasıl karşı olalım o da doğru onu aldım ve not ettim... 2. Yön insana doğru yönden yaklaşmak... Bunun kötü bir şey olduğunu biliyoruz... Ama bunun yapıldığınıda biliyoruz... Çözüm ne sizce o bölümü kapatmakmı yoksa o bölümü biraz daha bakılabilir yapmakmı... Biraz daha tartışalım ve sonuca hep birlikte karar verelim bakalım ne yapacağız görelim... Tamam mı? dostum herşeyden önce, bu başlık kullanım amacının dışına çıkmıştır. çünkü bu başlıkta paylaşılan materyaller KORKU materyalleri değil VAHŞET materyalleridir. insanlıkla ilgisi alakası yoktur. açtığım ankette yaptığım açıklamaların ötesinde. Ya bunlar insan cesedidir. bir mahremiyeti vardır. sen ister misin öldükten sonra parçalanmış cesedinin böyle teşhir edilmesini. birde diyorsunuz ki sakıncalı yayınlar olmadığı sürece, herşey paylaşılabilir burada. ya bu sakıncalı yayın değil midir.
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 bencede korku bölümü kapatılmalıdır ayrıca bu anketin insanların daha sık uğradığı -ya da enazından uğradığı desek daha doğru olur- bir yere taşınması gerektiğini düşünüyorum
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 ben korku başlığının kaldırılmasını ya da enazından adının değiştririlmesini istiyorum çünkü başlığın içinde korkudan çok i*rençlik var bu başlıktada insanlar korku-i*rençlik ayrımını pek yapamamış gibi geldi bana
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 herşeyi geçtim, bunun insan psikolojisinde yaratacağı tahribatı. Bunun bir sektöre dönüşmesinin ne gibi korkunç olaylara sebebiyet vereceğinide geçtim. diyelimki umrunda değil birilerinin. Peki arkadaşlar. siz yada bir yakınınız anneniz babanız kardeşiniz. parçalanarak ölse, ezilse . ya da ormal bir biçimde. cesenin böyle teşhir edilmesinden hoşlanırmıydınız. tekrar söylüyorum. insan ölüsüdür bu ya bir mahremiyeti vardır.
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Admin Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Bölümün en başında açılmasını pek hoş karşılamamamakla birlikte bilmediğimiz bir alan olduğu için izin verdik ama gördükki içerik olarak hiçte uygun olmayan materyaller içeriyor. Bütün üyelerimizi dikkatlice dinledik ve ortak karar olarak bunu açıklama gereği duyuyoruz. Üyelerimizle aldığımız karar gereğince bu bölümü kapatma kararı aldık ve şu anda itibaren bahsi geçen (Korku ve Gerilim) bölüm kapatılmıştır... Katılım ve düşünceler için herkese teşekkür ederiz...
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 gerçekten teşekkür ediyorum size, sağduyunun hakim olduğunu görmek oldukça sevindirici
Önerilen İletiler