Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Valla ne kadar acımasız olduğu senin kendi takdirindir. Aslında benim kızgınlığım atayla semra pisliklerinden cok onların taraftarlarına... burda bircok kişi sayet beni hiç de inandırmayarak ben bu programları hiç izlemem diyor... peki inandım diyelim o zaman size bir bilgi vereyim semra (hanım yazmak atayı bayraga sarmaya benziyor) cogu hafta bu yarısmada haftanın kaynana bozuntusu secildi... işte bu insan musvedelerine 200-300 mesaj atan manyaklar var işte asıl sinirlendiğim nokta bu... hele bunlara atılan bir mesajın ne kadar para oldugunu dusunursek... Alıntı
Φ A_K_R_E_P Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Ölen ölür kalan sağlar bizimdir memlekette ata olmaya aday o kadar genc varki nasılsa atasız kalmayız o yüzden bırakın mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin kadın showmen olmaya showmen de genede o bir anne ne yapıyorsa oğlu için yapıyordu. Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 yapamaz olaydı... elleri kırılaydı keske dortlu kulelerden atılaydı... her gecen gun semraya olan nefretim buyuyor nolacam ben boyle ya Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 yapamaz olaydı... elleri kırılaydı keske dortlu kulelerden atılaydı... her gecen gun semraya olan nefretim buyuyor nolacam ben boyle ya izleme güzel kardeşim vede konuyuda burada kapatın gündelik yaşantınızdaki moronloğu burayada taşıyıp burada bizide moronlaştırmayın. ulan ne iş ya tv izlemiyoruz geliyoruz bizi burada da buluyor Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 senin kaybedecegin bişe yok kocum uzulme Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 senin kaybedecegin bişe yok kocum uzulme bir daha bu konu hakkında bir kelime dahi yazmayacağım. o kocum lafını düzelt oradan bende görmemişim gibi davranıcam gelip iletimide düzelteceğim Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 moron derken beni dusunmeyen birisinin kocum dememe darılması cok ilginc degil mi? Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 moron derken beni dusunmeyen birisinin kocum dememe darılması cok ilginc degil mi? büyüksün abi kusurumuza bakma sen bizim.. Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 gençler olmuyo ama, yapmayın böyle... kırmayın birbirinizin kalbini, benzer şeyleri eleştirmeye çalışırken üstelik... Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 neyse konuyu kapatalım Alıntı
Φ **Tarayıcı** Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 izleme güzel kardeşim vede konuyuda burada kapatın gündelik yaşantınızdaki moronloğu burayada taşıyıp burada bizide moronlaştırmayın. ulan ne iş ya tv izlemiyoruz geliyoruz bizi burada da buluyor Emredersin amirim..zaten burda ne yazılıp yazılmayacağını sen belirliyordun,unutmuşuz kusurumuza bakma... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Ata denilen zavallının mezarı başında kişiliksiz babasının yaptığı şovu da gördük ya Kendi babama olan sygım kat be kat arttı...( Adam mezarın başına Televizyoncularla anlaşmalı olarak geliyor yaa ) Alıntı
Φ cennetlik_zebani Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 walla ölen ölmüş.............biz gelecege bakalım yasayan yasasın basınız sagolsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Allah günahlarını affetsin. Geride kalanlara sabır versin... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Boşver. Herkes bir sebepten ölüp gidecek. Belki onun yeri bizden daha da üstündür. Bunu ancak Allah bilir.. Allah affetsin diyelim... Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Ölenlerin tek istediği duadır. Ölen kim olursa olsun.. Zaten hayattayken binbir türlü gıybeti yapılmıştır.. Birde mezarındamı yapacağız.. Tekrar ediyorum.. Alah günahlarını affetsin.. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 ALKOL VE UYUŞTURUCU ALAN BİRİNE ŞEHİT OLDU DİYEN ZİHNİYETE YAZIKLAR OLSUUUN... ŞEHİT AİLELERİNİ RENCİDE EDİP ÜZENLERE YAZIKLAR OLSUN.. VE YAZIKLAR OLSUN BUNLARI EKRANA ÇIKARANLARA... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Şehit tanımı yapmak zaruret oldu.. Şehit ikiş kıımdır arkadaşlar.. 1- Asli Şehit 2- Hükmi şehit Asli Şehit: Dinimize göre; Allah yolunda, sadece Allah için canının vermektir.. Hükmi Şehit: Hükmi şehit, çekilen acının büyüklüğünün çokluğu nisbetinde, ödülün de büyük olacağı sonucundan... Gurbette ölen, boğularak ölen, yanarak ölen, doğum yaparken ölen.. vs..vs.. lere denir.. Bu ehlisünnet inancına göredir, itiraz edenlerin ianancına göre değildir.. Saygılar-Sevgiler... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 UYUŞTURUCUDAN ÖLMEK BU İKİ SINIFTAN BİRİNE GİRİYOR MU SENCE? BENCE GİRMİYOR.. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 TAMAM İŞTE AYNI ŞEYDEN BAHSEDİYORUZ... ALLAH SENLE BENİ FİKİR AYRILIĞINA DÜŞÜRMESİN..ÇOK ÇEKİŞMELİ OLUR ZİRAA Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Amin.. Ben şehitliğin tanımını yaptım. Atayı bir kategoriye koymadım.. Malüm ateş düştüğü yeri yakar.. Bizi yakmadığından o kadarda sere serpe veryansın etmememiz gerekir.. O medyatik oldu diye, bir çok badireler atlattı diye ve birde uyuşturucudan öldü diye acımasız olmamamız lazım. Ona karşı ve onun geride bıraktığı sevenlerine, ailesine karşı saygılı olmak lazım diye düşünüyorum.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 TABİKİ..BEN ACILANMALARINI KINAMIYORUM Kİ...ALLAH TAKSİRATINI AFFETSİN..ALLAH RAHMET EYLESİN.. BENİM KIZDIĞIM VE BENİM GİBİ ÇOĞU KİŞİNİN KIZDIĞI ÖLEN KİŞİ İLE ALAKALI DEĞİLDİR.. KIZILAN NOKTA SADECE ŞEHİTLİK MERTEBESİNİ O ELİM OLAYA YAKIŞTIRMAKTIR.. BU KADAR İŞTE.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Evet bunda sonuna kadar haklısın.. Onlara bakma sen... Basın şehidi, sahne şehidi, çekim şehidi... şehitliğide mahvettiler.. Utanmasalar genelev şehidi dicekler... töbe töbe..)) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.