Φ hasan17 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 ALLAH RAHMET EYLESİN......................... ( medyaya büyük malzeme olur bu olay) Alıntı
Φ cemkaya Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 hasanım galiba biraz murt gitmiş sarhoşken öldüyse işi zor. yavv yüz bin kere didik kardeşim içmeyin şu zıkkımı her belanin başı bu Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 hasanım galiba biraz murt gitmiş sarhoşken öldüyse işi zor. 20483[/snapback] bencede.. dünya fani ölüm ani dostlarim, iste hayat bu... ama bakiorum da , magazin dünyasindan pek bi haberdarsiniz.... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 semra hanım kim forumdan birisimi ? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 semra hanım kim forumdan birisimi ? 20491[/snapback] aman bi o eksikti burda Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 semra hanım kim forumdan birisimi ? 20491[/snapback] aman bi o eksikti burda 20495[/snapback] kim o zaman burayı neden işgal ediyor? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 semra hanım kim forumdan birisimi ? 20491[/snapback] aman bi o eksikti burda 20495[/snapback] kim o zaman burayı neden işgal ediyor? 20498[/snapback] Hadi canım sende bilmiyomuşsun gibi davranma asla inanmam Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Hadi canım sende bilmiyomuşsun gibi davranma asla inanmam tanımıyorum üzgünüm semra özaldan mı bahsediyorsunuz Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Hadi canım sende bilmiyomuşsun gibi davranma asla inanmam tanımıyorum üzgünüm semra özaldan mı bahsediyorsunuz 20503[/snapback] tabi tabii ondan bahsediyoruz.... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 pekte bilinesi biri diil, tanimamak daha iyi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Ya ibret olsun herkese ya.Şöhreti taşımak da yetenek ister. Alıntı
Φ şilan Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 ben bu kaynana gelin programlarını izlemesemde çok üzüldüm her insanın bir yasam hakkı var ve bu onların elinden alınıp adamları palyocaya cevirip sonrada atıyorlar bi kenara ve onlarda kalkamıyor ayaga acı bir olay ne denir bilmiyorum ! Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 ALLAH RAHMET EYLESİN......................... ( medyaya büyük malzeme olur bu olay) 20427[/snapback] HEMDE NASIL OLDU.... OLAN SADECE ÖLENE OLDU BAŞKA DEĞİL.. BALON KOPUĞU ŞÖHRET OLDULAR BİR ANDA SONDU HEPSİ..... BUNALIMLAR,HASTANELER,EN SON DA ATANIN ÖLÜMÜ NE DİYELİM ALLAH RAHMEY EYLESİN............. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Yalnız artık karar verdim bu kadın ( semra hanım ) hakikaten ruh hastası ... Cenaze görüntülerini izledim de hala show yapar havalarda kameraları görünce kendinden geçiyor hatun hele benim oğlum şehit öldü demesi yok mu yazık onca yıl oğullarını cephelerde kaybeden şehit analarına '' kadın senin oğlun nasıl şehit ölür ya damarda esrarla ölmek ne zamandan beri şahitliğe yeter olmuş eh Allah bizede böyle keyifli bir şehitlik versin o zaman ne ala memleket alkol komasından ölün şehit desinler esrar komasından ölün şehit desinler'' Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 mohikan ne kadar haklısın tv ekranlarını işgal ettiği yetmez gibi buraya da girdi ve bizlerde okuyoruz Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Yalnız artık karar verdim bu kadın ( semra hanım ) hakikaten ruh hastası ...Cenaze görüntülerini izledim de hala show yapar havalarda kameraları görünce kendinden geçiyor hatun hele benim oğlum şehit öldü demesi yok mu yazık onca yıl oğullarını cephelerde kaybeden şehit analarına '' kadın senin oğlun nasıl şehit ölür ya damarda esrarla ölmek ne zamandan beri şahitliğe yeter olmuş eh Allah bizede böyle keyifli bir şehitlik versin o zaman ne ala memleket alkol komasından ölün şehit desinler esrar komasından ölün şehit desinler'' 20690[/snapback] zaten şehit analarından baya bir tepki gelmiş,belki acısıyla sölemiştir,ne de olsa çok büyük bir kayıp kadın için ne biliyim.Allah rahmet eylesin..ama bu tür insanları artık görmek istemiyorum ben tv.de.. Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Yalnız artık karar verdim bu kadın ( semra hanım ) hakikaten ruh hastası ...Cenaze görüntülerini izledim de hala show yapar havalarda kameraları görünce kendinden geçiyor hatun hele benim oğlum şehit öldü demesi yok mu yazık onca yıl oğullarını cephelerde kaybeden şehit analarına '' kadın senin oğlun nasıl şehit ölür ya damarda esrarla ölmek ne zamandan beri şahitliğe yeter olmuş eh Allah bizede böyle keyifli bir şehitlik versin o zaman ne ala memleket alkol komasından ölün şehit desinler esrar komasından ölün şehit desinler'' 20690[/snapback] Dun bende izlerken show mu yapıyor yine dusundum ama bu kadar da olmaz yani... Oglu ölmüs, kadın show mu dusuncek... Bence olaydan oldukca etkilendigi icin sacma sapan konusup, kameralara onca seyi demis olabilir... Sehit olma meselesine gelince... O da ayrı bir tartısma meselesi, ama neden bunu tartısalım ki, o sehit oldu diyince sehit olmus mu oluyor oglu... Onun demesiyle mi? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 başlık gayet açık ve net arkadaşlar,burası bir forum sayfası,bi de böyle bişi var yani: başlığa bakınız istemiyorsanız okumayınız..görüş beyan etmeyiniz.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Haklısında ortak insanın siniri bozuluyor işte bunları görünce bu saçmalıkları duyunca hele cenazede yaşanan rezilliklere ne demeli ne kadar iti kopuğu serserisi varsa gelmişler bir de kavga çıkarmışlar ve bunlara prim veren özellikle ev hanımlarının bu ilgisini aklım almıyor... Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Haklısında ortak insanın siniri bozuluyor işte bunları görünce bu saçmalıkları duyunca hele cenazede yaşanan rezilliklere ne demeli ne kadar iti kopuğu serserisi varsa gelmişler bir de kavga çıkarmışlar ve bunlara prim veren özellikle ev hanımlarının bu ilgisini aklım almıyor... 20700[/snapback] Ya o gelip rezillik cıkaranlarda sohret arayanlar iste... Herkes bir sekilde kendini ortaya cıkarmaya calısıyor... Ya ben ev hanımlarını suclamıyorum.. Sonucta ne yapsın, evini temizliyor, yemegini yapıyor, oturuyor tv basına... Tv'de de sırf bunlar var... Baska secenegi yok yani... Sonucta izliyor, etkileniyor, sonra da birbirlerine giriyorlar, su haklıdır bu haklıdır diye... Ama yazık... Hersey bunları ısrarla sabah-aksam yayınlayıp, bunlarla beyinleri mesgul eden medyadan baslıyor..... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 armancım ben bu sayfalara da girdi bu konular diyenlere söylüüyorum yani başlık çok açık ,burası da özgür bir ortam istemiyorsan girme okuma yani.ev hanımlarına gelince walla seviyemiz gittikçe düşüyor gibi geliyor bana ,eskiden hiç yoktu böyle şeyler ,anadoludaki kadınların bağda bahçede işleri olur,belirli sorumlulukları olur zaten böyle şeylerle ilgilenmeye zamanları felan olmazdı ,tv.de çok düzeyliydi..şimdi herşeyin tam anlamıyla cılkı çıktı ,bu programlar engellenmeli diye düşünüyorum.. saygılar,sevgiler.. Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 armancım ben bu sayfalara da girdi bu konular diyenlere söylüüyorum yani başlık çok açık ,burası da özgür bir ortam istemiyorsan girme okuma yani.ev hanımlarına gelince walla seviyemiz gittikçe düşüyor gibi geliyor bana ,eskiden hiç yoktu böyle şeyler ,anadoludaki kadınların bağda bahçede işleri olur,belirli sorumlulukları olur zaten böyle şeylerle ilgilenmeye zamanları felan olmazdı ,tv.de çok düzeyliydi..şimdi herşeyin tam anlamıyla cılkı çıktı ,bu programlar engellenmeli diye düşünüyorum..saygılar,sevgiler.. 20709[/snapback] çok kibarsın river, teşekkürler Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 armancım ben bu sayfalara da girdi bu konular diyenlere söylüüyorum yani başlık çok açık ,burası da özgür bir ortam istemiyorsan girme okuma yani.ev hanımlarına gelince walla seviyemiz gittikçe düşüyor gibi geliyor bana ,eskiden hiç yoktu böyle şeyler ,anadoludaki kadınların bağda bahçede işleri olur,belirli sorumlulukları olur zaten böyle şeylerle ilgilenmeye zamanları felan olmazdı ,tv.de çok düzeyliydi..şimdi herşeyin tam anlamıyla cılkı çıktı ,bu programlar engellenmeli diye düşünüyorum..saygılar,sevgiler.. 20709[/snapback] çok kibarsın river, teşekkürler 20712[/snapback] rica ederim.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Millet yavaş olun az saçma sapan insanların konusu yüzünden birbirinizi kırmayın lütfen ... Canım arkadaşım river ; Piraye hanım ukala bir niyetle yapmamıştır o yorumu ne olur üstüne alınma sen söylediğinde haklısın evet istemeyn bu konuyla ilgili konuşmasın ama işte piraye de konuya tepkisini bu şekilde dile getirmiş biz ise farklı şekillerde anlattık sonuçta ölen ölmüş kalan sağlar bizimdir değilmi ama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.