Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bence her evrde büyük problem,yaşayamadığın yılları yaşamak istiyceksin bir zaman sonra ve bu eğer kız büyükse tabi oana çocukça gelcek.sanırım biraz daha dşünmem gerekli ;)

• Cevaplar 174
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

oooh tatıldeymıs beyımız bız burda sevgılısıyle ıyımı kötu mu onu arastırıos

:D

allahbılır sevgılısıyle gıtmıstır tatıle de

bızım baktıgımız seyebakk

:angry:

tatilde mi yapmayalım meliskoo bütün sene eşek gibi çalışıyoz :D

anlaşıldı siz aşmışsınız yaşı,bak bıd e tatıldeler :lol::P

zaten aşmak için bir araç oldu bu tatil. ama aşamayacaz galiba :(

emree deniz nasil bana denizi anlatt daliyon mu sen suya sen simdi susanda korkarsin iddialiyim bu forumda kimse beni yuzmede gecemezz :P

benim su fobim var canım. su diz kapaklarımdan yukarı çıkarsa nefes alamıyorum. zaten şezlongda oturup kitap okumaktan başka bir tatilim yok. millet otelin ajanı zannediyo beni :D yani seninle bu konuda bir yarışa girmem mümkün değil. bu arada senin nasıl yüzdüğünü iyi biliyoz merak etme :D

Gönderi tarihi:

tatilde mi yapmayalım meliskoo bütün sene eşek gibi çalışıyoz :D

zaten aşmak için bir araç oldu bu tatil. ama aşamayacaz galiba :(

benim su fobim var canım. su diz kapaklarımdan yukarı çıkarsa nefes alamıyorum. zaten şezlongda oturup kitap okumaktan başka bir tatilim yok. millet otelin ajanı zannediyo beni :D yani seninle bu konuda bir yarışa girmem mümkün değil. bu arada senin nasıl yüzdüğünü iyi biliyoz merak etme :D

ayy emre sen buna tatil mi diyon ben bunu bizim evin bahcesindede yapiyom bahceye bi sezlong aldim bikinilerimi giyip bronzlasiyom gerci benim bronzlasmaya ihtiyacim yok amaa

hem sen ne laf ediyon benim yuzmemeee resim gondersene ara siraaa :stuart:

Gönderi tarihi:

Anladığım kadarıyla aradaki yaş farkı 7..Bence bu kadar büyütülecek bişey yok derim.Önemli olan o insanla mutlu olup olamadığındır yani aynı dili konuşup konuşamadığınızdır. -_-

biz maalesef aynı dili konuşamadık. sebep bence yaş. ona göre mental. ama yazık oldu 21. yy. ın kerem'le aslı'sına :D yok ya şaka bi tarafa hiç bu kadar sorunsuz olmamıştır ayrılmalar. gayet huzurlu bitti.

bu arada hoşgeldin ece. boşver şimdi yaş problemini falan. sen geri döndün ya hallolur artık bütün dertler :D

Gönderi tarihi:

baştan içine sinmedi o senin zaten

sinseydi hiç sorarmıydın yaş sorun mu diye

:clover:

sana boşver unut gibi cevaplar gelirse de çok şaşarım

oyun muydu bu yapılan

yanlış olduğunu şimdi anladığını da sanmıyorum

ben de yol yorgunuyum ne yazdığımı bilmiyorum :clover:

Gönderi tarihi:

baştan içine sinmedi o senin zaten

sinseydi hiç sorarmıydın yaş sorun mu diye

:clover:

sana boşver unut gibi cevaplar gelirse de çok şaşarım

oyun muydu bu yapılan

yanlış olduğunu şimdi anladığını da sanmıyorum

ben de yol yorgunuyum ne yazdığımı bilmiyorum :clover:

doğru söze ne denir. haklısın valla. bu yaş işi benim de kafama pek yatmamıştı.

Gönderi tarihi:

biz maalesef aynı dili konuşamadık. sebep bence yaş. ona göre mental. ama yazık oldu 21. yy. ın kerem'le aslı'sına :D yok ya şaka bi tarafa hiç bu kadar sorunsuz olmamıştır ayrılmalar. gayet huzurlu bitti.

bu arada hoşgeldin ece. boşver şimdi yaş problemini falan. sen geri döndün ya hallolur artık bütün dertler :D

Hoşbulduk emre.. :D Sessiz sedasız sonlanmasına sevindim yoksa öteki türlü zor olurdu ya, her iki taraf içinde..

Gönderi tarihi:

emrecimm tatilden gelmissin

hosgeldin maci gordun muu superdi fransa zidan yine yaptiii sabaha kadar sanzalizedeydik superdii yaaa

muhtesem bir geceydiii......

millet carsamba icin sans dileyinnn....

emre ask bu yasi bosver ne olucak sen mesela seninki 40 sa 20lik fistik gibi bir kizi bile gozun gormuyosa sorun yokk...lesses tomber ne dedimm hadi cevirr :P

Gönderi tarihi:

Hoşbulduk emre.. :D Sessiz sedasız sonlanmasına sevindim yoksa öteki türlü zor olurdu ya, her iki taraf içinde..

genelde böyle olmuyodu ama bu kes ben de şaşırdım valla. hoş oldu.

Ay aman herseyın hayırlısı

ıyı mıydı kötü muydu nasıldı

derken bıtmıs

bu aralar bende senin gibiyim meliskoo. gazeteye ilanmı versek acaba sevgili bulmak için :D:lol:

emrecimm tatilden gelmissin

hosgeldin maci gordun muu superdi fransa zidan yine yaptiii sabaha kadar sanzalizedeydik superdii yaaa

muhtesem bir geceydiii......

millet carsamba icin sans dileyinnn....

emre ask bu yasi bosver ne olucak sen mesela seninki 40 sa 20lik fistik gibi bir kizi bile gozun gormuyosa sorun yokk...lesses tomber ne dedimm hadi cevirr :P

ya hiç bahsetme maçtan. nefret ediyorum fransa milli takımından.

bu arada yine bombayı sona saklamışsın. ben şimdi nasıl bulcam o kelimenin karşılığını. ikinci kelime düşmek ama ilk kelimeyi bilemiyorum. umarım küfür değildir. admin de engelleyemez küfürse. muhtemelen fransızca bilmiyodur. fransızca bilen adminler istiyoruz :unsure::D:lol:

Gönderi tarihi:

genelde böyle olmuyodu ama bu kes ben de şaşırdım valla. hoş oldu.

bu aralar bende senin gibiyim meliskoo. gazeteye ilanmı versek acaba sevgili bulmak için :D:lol:

ya hiç bahsetme maçtan. nefret ediyorum fransa milli takımından.

bu arada yine bombayı sona saklamışsın. ben şimdi nasıl bulcam o kelimenin karşılığını. ikinci kelime düşmek ama ilk kelimeyi bilemiyorum. umarım küfür değildir. admin de engelleyemez küfürse. muhtemelen fransızca bilmiyodur. fransızca bilen adminler istiyoruz :unsure::D:lol:

nesi varmis takimimizin superlerr kiskanmaaa :P lesses tomber birak gitsin bosver demek dogru tomber fiili dusmek ama deyim gibi biseyyy

bugun macc varrr heyecandan olcemm

dermisimmm

Gönderi tarihi:

nesini kıskancam o kompleksli gerzeklerin. hepsinden nefret ediyorum zaten. hiç futbol oynamadan finale çıktılar zaten. sinirden ölcem.

ayyy yesinlerr senii

dun gordunmuuuajanssporfoto57485xb.jpg

bak da gorr sonlariniiii

http://img328.imageshack.us/img328/7151/aj...foto57350qe.jpg

sen bide sanzalizeyi gorseydin binlerce insann

sampiyonluk bizimmm

ama dun kotu oynadilar ama portekizlere aten gicik oluyodum ohh iyi olduuuuu.....

Gönderi tarihi:

bence bu kişiden kişiye değişir. bunu takıntı haline getirmeyen biri çok mutlu olabilir. benim için yaş çok büyük bir sorun. yani mutlaka kendime bunu kompleks haline getiririm. ama etrafımda bu şekilde mutlu olan insanlarda var. çünkü yaşı hiç sorun haline getirmiyorlar. eğer senin için bu sorun yaratmıyorsa bu ilişkide sana diğerleri gibi normal görünecektir bence. ama sen bunu kafana taktığın zamanda bitecektir.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.