Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 bence her evrde büyük problem,yaşayamadığın yılları yaşamak istiyceksin bir zaman sonra ve bu eğer kız büyükse tabi oana çocukça gelcek.sanırım biraz daha dşünmem gerekli Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 emree deniz nasil bana denizi anlatt daliyon mu sen suya sen simdi susanda korkarsin iddialiyim bu forumda kimse beni yuzmede gecemezz Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 oooh tatıldeymıs beyımız bız burda sevgılısıyle ıyımı kötu mu onu arastırıos allahbılır sevgılısıyle gıtmıstır tatıle de bızım baktıgımız seyebakk tatilde mi yapmayalım meliskoo bütün sene eşek gibi çalışıyoz anlaşıldı siz aşmışsınız yaşı,bak bıd e tatıldeler zaten aşmak için bir araç oldu bu tatil. ama aşamayacaz galiba emree deniz nasil bana denizi anlatt daliyon mu sen suya sen simdi susanda korkarsin iddialiyim bu forumda kimse beni yuzmede gecemezz benim su fobim var canım. su diz kapaklarımdan yukarı çıkarsa nefes alamıyorum. zaten şezlongda oturup kitap okumaktan başka bir tatilim yok. millet otelin ajanı zannediyo beni yani seninle bu konuda bir yarışa girmem mümkün değil. bu arada senin nasıl yüzdüğünü iyi biliyoz merak etme Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 tatilde mi yapmayalım meliskoo bütün sene eşek gibi çalışıyoz zaten aşmak için bir araç oldu bu tatil. ama aşamayacaz galiba benim su fobim var canım. su diz kapaklarımdan yukarı çıkarsa nefes alamıyorum. zaten şezlongda oturup kitap okumaktan başka bir tatilim yok. millet otelin ajanı zannediyo beni yani seninle bu konuda bir yarışa girmem mümkün değil. bu arada senin nasıl yüzdüğünü iyi biliyoz merak etme ayy emre sen buna tatil mi diyon ben bunu bizim evin bahcesindede yapiyom bahceye bi sezlong aldim bikinilerimi giyip bronzlasiyom gerci benim bronzlasmaya ihtiyacim yok amaa hem sen ne laf ediyon benim yuzmemeee resim gondersene ara siraaa Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 geldim tatilden. ve öğrendim ki yaş farkına rağmen birlikte olabilmek mucize. biz mucizeyi başaramadık. umarım sizlerin akıbeti iyi olur. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Anladığım kadarıyla aradaki yaş farkı 7..Bence bu kadar büyütülecek bişey yok derim.Önemli olan o insanla mutlu olup olamadığındır yani aynı dili konuşup konuşamadığınızdır. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Anladığım kadarıyla aradaki yaş farkı 7..Bence bu kadar büyütülecek bişey yok derim.Önemli olan o insanla mutlu olup olamadığındır yani aynı dili konuşup konuşamadığınızdır. biz maalesef aynı dili konuşamadık. sebep bence yaş. ona göre mental. ama yazık oldu 21. yy. ın kerem'le aslı'sına yok ya şaka bi tarafa hiç bu kadar sorunsuz olmamıştır ayrılmalar. gayet huzurlu bitti. bu arada hoşgeldin ece. boşver şimdi yaş problemini falan. sen geri döndün ya hallolur artık bütün dertler Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 baştan içine sinmedi o senin zaten sinseydi hiç sorarmıydın yaş sorun mu diye sana boşver unut gibi cevaplar gelirse de çok şaşarım oyun muydu bu yapılan yanlış olduğunu şimdi anladığını da sanmıyorum ben de yol yorgunuyum ne yazdığımı bilmiyorum Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 kafalar uyuştuğu sürece sorun yok bence en son çıktığım bende 8 sene büyüktü ama iyi anlaşıyorduk yane... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 kafalar uyuştuğu sürece sorun yok bence en son çıktığım bende 8 sene büyüktü ama iyi anlaşıyorduk yane... gelir gelmez problem çözmeye başlamışız Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 baştan içine sinmedi o senin zaten sinseydi hiç sorarmıydın yaş sorun mu diye sana boşver unut gibi cevaplar gelirse de çok şaşarım oyun muydu bu yapılan yanlış olduğunu şimdi anladığını da sanmıyorum ben de yol yorgunuyum ne yazdığımı bilmiyorum doğru söze ne denir. haklısın valla. bu yaş işi benim de kafama pek yatmamıştı. Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 gelir gelmez problem çözmeye başlamışız düşüncelerimi yazarken sana sormam gerekiyormu.... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 düşüncelerimi yazarken sana sormam gerekiyormu.... aman yok sen rahat ol böyleleri çıkıyo arada Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 düşüncelerimi yazarken sana sormam gerekiyormu.... söylemeyim söylemeyim diye çok tuttum kendimi ama söyleyecem. awatarındaki resim benim favori türk filmim Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 aman yok sen rahat ol böyleleri çıkıyo arada haklısın olabilir belki kanı ısınmadı bana.... söylemeyim söylemeyim diye çok tuttum kendimi ama söyleyecem. awatarındaki resim benim favori türk filmim ne tesadüf benimde.. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 ne tesadüf benimde.. o çok belli zaten Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 biz maalesef aynı dili konuşamadık. sebep bence yaş. ona göre mental. ama yazık oldu 21. yy. ın kerem'le aslı'sına yok ya şaka bi tarafa hiç bu kadar sorunsuz olmamıştır ayrılmalar. gayet huzurlu bitti. bu arada hoşgeldin ece. boşver şimdi yaş problemini falan. sen geri döndün ya hallolur artık bütün dertler Hoşbulduk emre.. Sessiz sedasız sonlanmasına sevindim yoksa öteki türlü zor olurdu ya, her iki taraf içinde.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Ay aman herseyın hayırlısı ıyı mıydı kötü muydu nasıldı derken bıtmıs Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 emrecimm tatilden gelmissin hosgeldin maci gordun muu superdi fransa zidan yine yaptiii sabaha kadar sanzalizedeydik superdii yaaa muhtesem bir geceydiii...... millet carsamba icin sans dileyinnn.... emre ask bu yasi bosver ne olucak sen mesela seninki 40 sa 20lik fistik gibi bir kizi bile gozun gormuyosa sorun yokk...lesses tomber ne dedimm hadi cevirr Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Hoşbulduk emre.. Sessiz sedasız sonlanmasına sevindim yoksa öteki türlü zor olurdu ya, her iki taraf içinde.. genelde böyle olmuyodu ama bu kes ben de şaşırdım valla. hoş oldu. Ay aman herseyın hayırlısı ıyı mıydı kötü muydu nasıldı derken bıtmıs bu aralar bende senin gibiyim meliskoo. gazeteye ilanmı versek acaba sevgili bulmak için emrecimm tatilden gelmissin hosgeldin maci gordun muu superdi fransa zidan yine yaptiii sabaha kadar sanzalizedeydik superdii yaaa muhtesem bir geceydiii...... millet carsamba icin sans dileyinnn.... emre ask bu yasi bosver ne olucak sen mesela seninki 40 sa 20lik fistik gibi bir kizi bile gozun gormuyosa sorun yokk...lesses tomber ne dedimm hadi cevirr ya hiç bahsetme maçtan. nefret ediyorum fransa milli takımından. bu arada yine bombayı sona saklamışsın. ben şimdi nasıl bulcam o kelimenin karşılığını. ikinci kelime düşmek ama ilk kelimeyi bilemiyorum. umarım küfür değildir. admin de engelleyemez küfürse. muhtemelen fransızca bilmiyodur. fransızca bilen adminler istiyoruz Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 genelde böyle olmuyodu ama bu kes ben de şaşırdım valla. hoş oldu. bu aralar bende senin gibiyim meliskoo. gazeteye ilanmı versek acaba sevgili bulmak için ya hiç bahsetme maçtan. nefret ediyorum fransa milli takımından. bu arada yine bombayı sona saklamışsın. ben şimdi nasıl bulcam o kelimenin karşılığını. ikinci kelime düşmek ama ilk kelimeyi bilemiyorum. umarım küfür değildir. admin de engelleyemez küfürse. muhtemelen fransızca bilmiyodur. fransızca bilen adminler istiyoruz nesi varmis takimimizin superlerr kiskanmaaa lesses tomber birak gitsin bosver demek dogru tomber fiili dusmek ama deyim gibi biseyyy bugun macc varrr heyecandan olcemm dermisimmm Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 nesini kıskancam o kompleksli gerzeklerin. hepsinden nefret ediyorum zaten. hiç futbol oynamadan finale çıktılar zaten. sinirden ölcem. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 nesini kıskancam o kompleksli gerzeklerin. hepsinden nefret ediyorum zaten. hiç futbol oynamadan finale çıktılar zaten. sinirden ölcem. ayyy yesinlerr senii dun gordunmuuu bak da gorr sonlariniiii http://img328.imageshack.us/img328/7151/aj...foto57350qe.jpg sen bide sanzalizeyi gorseydin binlerce insann sampiyonluk bizimmm ama dun kotu oynadilar ama portekizlere aten gicik oluyodum ohh iyi olduuuuu..... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 emre ya manyak bir gunduu sabahlara kadar keske turkiyede girseydi daha mutlu olurdumm ama ne yapalim simdilik fransayla yetincemm bu resim nasill cok guzeldi yaa Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bence bu kişiden kişiye değişir. bunu takıntı haline getirmeyen biri çok mutlu olabilir. benim için yaş çok büyük bir sorun. yani mutlaka kendime bunu kompleks haline getiririm. ama etrafımda bu şekilde mutlu olan insanlarda var. çünkü yaşı hiç sorun haline getirmiyorlar. eğer senin için bu sorun yaratmıyorsa bu ilişkide sana diğerleri gibi normal görünecektir bence. ama sen bunu kafana taktığın zamanda bitecektir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.