Φ the_enemy Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Bir görüşte aşık oldum sana delice, Bekliyorum gelmiyorsun bana bir gece Istırabım diner benim geldiğin gece Ağlıyorum gülmüyorum inan her gece, Acı çektirmek mi bana maksadın zalim Senden başka yoktur benim tutacak dalım, Gel elinle öldür beni çektirme yeter Hergün zulümünden perişan olmadan halim Bir görüşte aşka inanır mısınız.Hiç aranız<da bir görüşte aşık olan biri var mı? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 inanmam, aşık olmak zaten akıl karı deil ,sonradan çakılırsın kafa üstü Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 İlk görüşte hissedilenler hoşlantıdır aslında bu kiminde çok yoğun ortaya çıkar ki o zaman kişi aşık olduğunu zaneder ama aslında olmamıştır ama bunu ona anlatmanız mümkün olmıyacaktır o aşık olduğunu zanedecektir Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 İnanmam... İlk goruste ask diye birsey yoktur... İlk goruste begendigin sadece karsındakinin görünüsüdür... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 olabilir.görmek lazım Alıntı
Φ the_enemy Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 cevabın benim beklediğim cevap sayılır .Tebrik ederim arman ve sana da tebrikler dreamer. Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 rica.... sen sor, biz cevaplayalım.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Dreamer kendi adına konuş hocam ben bir dahaki cevabım için para isterim kardeş Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Dreamer kendi adına konuş hocam ben bir dahaki cevabım için para isterim kardeş 20275[/snapback] Neden yaa... Burda sevabına calıssaydık iste... (Yoksa hesap numaralarımızı mi versek ne... ) Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Dreamer kendi adına konuş hocam ben bir dahaki cevabım için para isterim kardeş 20275[/snapback] Neden yaa... Burda sevabına calıssaydık iste... (Yoksa hesap numaralarımızı mi versek ne... ) 20276[/snapback] Hayırdır ortakmı olduk ne valla hocam aslan payı benimdir baştan söliim ben şimdi kartvizitleri bastırmaya gidiyorum sen müşteri bulmaya devam et Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 aşkın kendisine inanmam ki ilk görüşte olanına inanayım... aşk = koca bir yalan !... Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Hayırdır ortakmı olduk ne valla hocam aslan payı benimdir baştan söliim ben şimdi kartvizitleri bastırmaya gidiyorum sen müşteri bulmaya devam et 20281[/snapback] olmaz bi kere... %50 isterim ben.... (daha fazla mı isteseydim acaba... ) Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Hayırdır ortakmı olduk ne valla hocam aslan payı benimdir baştan söliim ben şimdi kartvizitleri bastırmaya gidiyorum sen müşteri bulmaya devam et 20281[/snapback] olmaz bi kere... %50 isterim ben.... (daha fazla mı isteseydim acaba... ) 20298[/snapback] Hişş tamam yavaş ol artık kabul iyi pazarlık ediyorsun anlaştık o zaman yarı yarıya hocam ay sonu geldimi kazandıklarımızı ortaya dökeriz ok mi ? ( Bu arada konunun içinede ettik yani haa affedersin enemy ) Alıntı
Φ şilan Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 ilk görüşte aşk a ben inanıyorum neden olmasınki olanlarda var hiçbirşey paylaşmadan yıllarca bu duygularla yasamıs bir sürü insan var inadına aşk Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Aşk zaten ilk görüşte olursa aşktır.. sonradan aşk olmaz.. sonradan olan davranışlarını ve karakterini beğenme olur.. aşk çölde serap görmek gibidir..yaklaştıkça gerçek olmadığını anlarsın Not: bu aşk hakkındaki söz benim sözümdür aa.. sahiplenen olursa inanmayın Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 ilk görüşte aşk a ben inanıyorum neden olmasınki olanlarda varhiçbirşey paylaşmadan yıllarca bu duygularla yasamıs bir sürü insan var inadına aşk 20324[/snapback] O inadına iste... dedigin gibi... Ve hicbirsey paylasmadan... Tanımadan karsındakini... Ve bence tanıdıgında bitmesi muhtemel olan bir ask... (PS: (armana) enemy kızmasın diye duzeltiyorum konuyu.. :P ) Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Bir görüşte aşık oldum sana delice,Bekliyorum gelmiyorsun bana bir gece Istırabım diner benim geldiğin gece Ağlıyorum gülmüyorum inan her gece, Acı çektirmek mi bana maksadın zalim Senden başka yoktur benim tutacak dalım, Gel elinle öldür beni çektirme yeter Hergün zulümünden perişan olmadan halim Bir görüşte aşka inanır mısınız.Hiç aranız<da bir görüşte aşık olan biri var mı? 20214[/snapback] soruna cevap verelim arkadaşım.. Ben hep ilk görüşte aşık olurum..ilk görüşte olmadıysam zaten olmam.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 ilk görüşte aşk a ben inanıyorum neden olmasınki olanlarda varhiçbirşey paylaşmadan yıllarca bu duygularla yasamıs bir sürü insan var inadına aşk 20324[/snapback] O inadına iste... dedigin gibi... Ve hicbirsey paylasmadan... Tanımadan karsındakini... Ve bence tanıdıgında bitmesi muhtemel olan bir ask... (PS: (armana) enemy kızmasın diye duzeltiyorum konuyu.. :P ) 20326[/snapback] (Pıhhh puıhhhh Anlaşıldı merkezz tamam ) Ya çocuklar Aşka inanın be inanmamazlık etmeyin var öyle bir duygu yeminle.... Alıntı
Φ the_enemy Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 dreamer ve arman kavga etmeyin.İKinizde banka hesaplarınızı verin paranızı hesabınıza yatırırım.uero dolar Which? olsun Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 dreamer ve arman kavga etmeyin.İKinizde banka hesaplarınızı verin paranızı hesabınıza yatırırım.uero dolar Which? olsun 20746[/snapback] Yok be arkadaşım sen ücretini sevgi olarak yatırdın zaten bizim gönül bankamıza ne zaman istersen yardımcı olmaya çalışırız... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Arkadaşlar ben biraz şıp sevdiyimdir. Çok sık başıma gelir... Tabi biriyle ilişkim olmadığı zamanlar. Mesala şuan boşum.. Her an heryerde herşey olabilir.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Arkadaşlar ben biraz şıp sevdiyimdir. Çok sık başıma gelir...Tabi biriyle ilişkim olmadığı zamanlar. Mesala şuan boşum.. Her an heryerde herşey olabilir.. Saygılar-Sevgiler.. 21078[/snapback] bende uslanmaz bi çapkınlık var.... bu yüzden kız arkadaşlarımı biraz üzüyoru......... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Arkadaşlar ben biraz şıp sevdiyimdir. Çok sık başıma gelir...Tabi biriyle ilişkim olmadığı zamanlar. Mesala şuan boşum.. Her an heryerde herşey olabilir.. Saygılar-Sevgiler.. 21078[/snapback] :D bundan sonra benimde kalbim boştur. ARANAN ÖZELLİKLER: antalya vede civarında yaşıyor olmak sevildiği zaman kıymet bilecek poposu tavana vurmayacak erkeğini taşımasını bilecek kafa dengim olacak(bunu yazdığım yazılara bakıp anlayabilirsiniz) bu özellikleri taşıyan hatun kişiler bir adet mayolu boy fotoğrafıyla özelime müracat edebilirsiniz bu ilandan bastırıp bir kaç yere dahamı yapıştırsam... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Arkadaşlar ben biraz şıp sevdiyimdir. Çok sık başıma gelir...Tabi biriyle ilişkim olmadığı zamanlar. Mesala şuan boşum.. Her an heryerde herşey olabilir.. Saygılar-Sevgiler.. 21078[/snapback] bende uslanmaz bi çapkınlık var.... bu yüzden kız arkadaşlarımı biraz üzüyoru......... 21106[/snapback] Kanka benimi anlattın kendinimi..)) Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 abi iki dakka daha sabredemedin değil mi birazcık ne güzel reklam yapmıştık bundan sonra benimde kalbim boştur. ARANAN ÖZELLİKLER: antalya vede civarında yaşıyor olmak sevildiği zaman kıymet bilecek poposu tavana vurmayacak erkeğini taşımasını bilecek kafa dengim olacak(bunu yazdığım yazılara bakıp anlayabilirsiniz) bu özellikleri taşıyan hatun kişiler bir adet mayolu boy fotoğrafıyla özelime müracat edebilirsiniz not forumdan arkadaşlara öncelik tanınacaktır Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.